Иде пъстроцветна есен, МАЙ-чето приспиват го с песен! - Тема 8

• 28 059
  • 702
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Аз затова клоня към започване с тиква - хем разхлабва, хем след месец ще е тъкмо сезона на тиквите и Хелоуин Laughing Laughing Laughing

А за това, че сме различни - вече казах, зависи от ген и начин на живот. Има хора, дето ядат и нищо не им се лепи /предлагам Хера да ги банне Twisted Evil/ и такива като мен дето дебелеят от въздуха. Моето горко дете ще има склонност към напълняване, тъй като и двамата с мъжа ми сме закръглени, но мисля да го възпитам да яде здравословно и да спортува и да го предпазя от това.

А, Бубе, защо зариби така сега, искам тази играчка, искам яяяяя. Много са готини на Tiny Love, ние имаме ето тази: http://www.iventas.bg/iventas/index.php?/Tiny-Love/TL-%E2%80%93- … ature-Stroll.html Всъщност, ни я даде една приятелка да я ползваме, докато тя се навие за второ дете, аз не съм чак толкоз луда да дам 60 лв. за играчка за количка, но е супер, малкият много се забавлява с нея.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 22:48 от Maria_I

# 181
Нандии, толкова е сладка и пухкава Моникааа! Страхотно дете е!   newsm51
Бубееее, то не бяха чехли, морски кончета, айде сега и тази играчка за количката... сега да се чудя къде да я търся  Crossing Arms Мноооого ми хареса!!! Някой знае ли къде в Пловдив се продават играчки Tini love???
Ние утре сме на консултация и се притеснявам да не изоставаме с теглото. Селинчето ми се струва поотслабнала, ама то с тая вода дето пиеШЕ нормално да е яла и по-малко. Обаче на ръст видимо е порастнала. Миналия месец беше 67см  #Crazy , а сега не ми се мисли  Thinking .Дали е нормално? Малко се притеснявам честно казано.  newsm78

# 182
Момичета, почерпете се днес пораснах с още една година и общо станаха 23  Crazy

Това е първият ми рожден ден с Павчето и се чувствам доста еуфорично и различно Simple Smile Пожелавам си най-вече да съм здрава и да отгледам детето си, както и след някоя друга година си пожелавам още едно мишленце/по възможност момиченце/

# 183
Десинце, честит рожден ден! Нека ти е цветно и слънчево в душата и много да те радва сладкото Павче!  Hug

Спасидиди пак забегна и по-лошото е, че завлече и Ириндичка на някъде  Twisted Evil

Аз пък да си похваля една покупка, която ще е полезна и на някои от вас, може би. Представлява нещо между биба и протектор за уста (като на боксьор),  спомага правилното развитие  на челюстта, на зъбите, на самата захапка и служи за чесане на венци. Филип много я харесва, ползва я вместо биба.
Ето това:
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=11236073

# 184
  • при палмите и алигаторите,FL
Десинце, чеатит празник!!! Бъди здрава и много щастлива и много обичана от мъжете в живота ти!!

Играчката поръчана/да не чуе мъжо и да живеят кредитните карти Whistling/, благодаря Бубе.
Хоупи, това чудо го гледах в кварталния супер/бг /, обаче бях заплашена от Мъжът, че ако ии това не се понрави на принцес Моник, ще си го дъвча аз, та по тая причина се отказах.
За прекалено късно се смята след 6 месец!  Peace

, мда а начия Педко/педиатърът де/, каза ще говорим за захранване на следващата консултация-7 ноември, Моник ще е на 6м и 10 дни

# 185
  • София
Аз пък да си похваля една покупка, която ще е полезна и на някои от вас, може би. Представлява нещо между биба и протектор за уста (като на боксьор),  спомага правилното развитие  на челюстта, на зъбите, на самата захапка и служи за чесане на венци. Филип много я харесва, ползва я вместо биба.
Ето това:
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=11236073

Такова чудо бях купила на Алекс, но той нещо не го хареса много, много. Сега на Елена не съм и взимала и се чудя  Thinking

Деси, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива. Дано след някоя друга година ни се похвалиш с една девойка , а може и две  Wink

# 186
ДЕСИ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! МНОГО ВКУСНА ПОЧЕРПКА ДА СИ ОБЛИЖЕ ЧОВЕК ПРЪСТИТЕ.
Елфи,и аз да отбележа че тортата е много добра   bouquet
Ние се храним и ще ходим на консултация и понеже трябва да излизаме,Мариела взе че заспа,ще се пукна от яд..искам и аз да спяяяяяя.
Хоуп,в предаване на Гала оня ден показаха нещо като биба ,ама отпред не е биберон,ама раздвоено като змийски език и грапавичко с власинки едно такова,хем да смучка,хем да чешка венците и мисля да и купя и аз.
(И като  казах власинки се сетих,ММ и негов приятел имат интернет магазин,и има всякакви стоки,дори вибратори.Един ден няква жена си поръчала един вибратор и ММ и се обажда да каже че го няма в наличност и да и предложи същия само че с власинки некви,и тя като се изцепи "Искам да е ГЛАДЪК" Паднахме да се смеем)
Играчката на Бубето я издирвах в БГ,но уви намерих само тази http://family-bg.com/prX_3399.htm?osCsid=d1uvtal6o9dbu8fgd4nporp5u4
П.П.Да се редактирам,че съм отплесната ЗАЗКА СТИСНАТИ ПАЛЧЕТА И ОТ НАС!

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 10:36 от danaq_lv

# 187
Не можах по-рано да се включа. За късно захранване се има предвид май след 6 месец. Не съм искала да шашкам никой, просто чета какво пише в разни книги. А колкото до сока се изписаха 100 тона материал, става дума за пюрета все пак. Аз захраних в началото на 5 месец с пюре.
Повечето бебета имат нисък хемоглобин, но не винаги това е проблем.
Аз съм захранена със сок, получих колит, когато работех по 14 часа и нямах време да ям или карах на суха храна. Колкото до кг, най-важен е наследствения фактор, в това число  да няма заболявания на обмяната. Алергии към храна нямам ( да чукна на дърво).
Честно казано едно време e било по-лесно. Всички са си гледали децата по едни норми. А сега да се побъркаш от теории и все ще си сбъркал според някой..
Zazka стискам ти палци всичко да е наред!
Деси, честит рожден ден! Много любов и усмивки!

# 188
Привет!
Имам да прочета две странички назад, но първо да попиша, че ще забравя какво искам да кажа  Whistling

Честито на всички с повод!  Heart Eyes

За захранването: Една мама беше пуснала линк за захранването от друг форум, е там много добре е обяснено и напълно ми потвърди убеждението да захраня при навършени шест месеца или ако след навършени пет има признаци за захранване  Crazy (стана малко завъртяно) Crazy . Божидар не проявява признаци за желание да опита нова храна, е какви ги пиша, ужас  

За спането - не знам какво да кажа, нещо от една седмица става  ooooh! , ама какво точно не ми е много ясно. Тази нощ се е будил на +/-  2 часа. Естествено с рев.

За бейбифона: дадоха ни на Бебе Конфорт, доволна съм. Ползвам го непрекъснато.
Божидар си има стая в която за момента и аз спя. От няколко дни се замислям дали да не се преместя в спалнята при мъжът, ама не знам. Дали да не остана в детската докато не стане на 6 месеца, идея си нямам?

За стола за хранене една приятелка каза, че ще ни дадат техния

Да си похваля детето - от вчера почна да си хваща крачетата  Heart Eyes , и като го сложа по гръб опитва да пълзи с краката  Heart Eyes , не знам късно ли е ама много се радвам, за обръщане още не говоря, ама може би скоро  Heart Eyes

Май стана дълго дано да не съм ви досадила!  Hug

# 189
Честит рожден ден, Десинце newsm51! Желая ти много здраве, да изживееш щастливо младостта си с хубавото си момченце и дано някой ден се сбъдне и желанието ти да станеш горда мама и на прекрасно момиченце!!! Оу цял ден ще си представям хубавата почерпка и ще си преглъщам сладичко. Направо ме досрамя като прочетох на колко години ставаш и като се сетих аз на колко ще стана след няма и месец Mr. Green

Вчера сложих и малко морковче в картофчето на Дани. Така сладко си примляскваше. Днес ще го пробвам дали ще се получи само на пюренце, без мляко, че вчера май множко му дойде. Някой ако знае горе долу колко пюре трябва да се яде на 1 хранене да казва. Знам, че всяко дете е различно и си показва, ама моето лакомниче никога нищо не отказва, просто после повръща. Просто ми е интересно какви средни стойности дават.

Зазка стиснати палчета и от нас Praynig Praynig Praynig

# 190
Деска, ЧРД:) Здраве и щастие:)
Момичета аз днес не знам какво ще правя...Много ми е зле, боли ме глава, повръща ми  се, май имам и температура (термометърът ми е развален ooooh!) и не знам как ще издържа до довечера. ММ ще се прибере чак към 20,00, а аз от сега съм като труп. А моето дете не е от спящите и си иска своето - демек да я разнасям, да и говоря, да я забавлявам  ooooh! И за капак, трябва да оправя цялата къща, понеже утре родителите на ММ ще ни иват на гости ooooh!
Май много  ooooh!  станаха в този пост, а?

# 191
Шени я си гледай детенце и при най-малката възможност почивай, пък майната и на неоправената къща. Важното е ти да се оправиш бързо Hug Hug Hug

# 192
ДД
Да се разпиша и аз след консултацията.Нашата Малечка Палечка е все така не ящна,и все още нямаме 6 кг. SadИ пюрета почнахме и пак е злояда,какво да я правя не знам.Като чета как някои гонят 10гк. а са по-малки от нас...
И да не ни забравите http://prikachi.com/images/378/3875378j.jpg

# 193
ДД!
Десинце,Честит рожден ден! Желая ти много здраве, много щастие с мъжете в живота ти и дано някой ден се сбъдне и желанието ти да станеш мама на прекрасно момиченце!!!
Danieli@@
, не се притеснявай, има бебета и бебета. Мелани е по-дребничка, а например ние сме по-големички. Mr. Green  bouquet Hug
Честито на всички месечинковци днес!
Ох, ние правим лек ремонт на детската стая, и вкъщи общо взето, бомба е паднала. ooooh!
Шени, , гледай си здравето и Аленита. Майната й на къщата.
Отиваме да ядем. 

# 194
  • До морето :)
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЕСИ! НЕКА НАШИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ ДА БЪДАТ ТВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ. ЖИВА И ЗДРАВА!!!
Шени, гледай да починеш при първа възможност, а довечера като се прибере мъжът ти - тогава оправяйте двамата  Grinning
danieli@@, всяко дете е различно. Да е здравичка, в всичко друго ще се оправи
зазка, често ви мисля  Praynig Praynig Praynig Сигурна съм, че всичко ще е наред
Михаела, и на мен Елито ми се струва позаслабнала  Mr. Green Няма ги като че ли онези ОГРОМНИ бузи. Ама сега расте на височина, а и качва вече по-малко (не по 2 кг  Laughing ) и сигурно затова така изглежда. На последната консултация 6еше +800гр. и 6 см., а на предната 1,300 кг. и 2 см. Нормално е да е позаслабнала  hahaha
За захранването - проявява вече ОГРОМЕН интерес към храната, ама на мен ми се свиди. Да си призная тайно - като я учех да пие об биберон една частица от мен искаше да не се научи  Rolling Eyes Това значеше, че ще може и някой друг да я храни, а аз не искам  Blush Blush Blush Колкото и хиляди пъти да ме буди нощем и да ми се спи, да мрънкам и да си блъскам главата - харесва ми да е зависима от мен изцяло  Whistling Егоист съм, какво да направя  Embarassed Та ще изчакам на стане на 5 месеца, 5 и нещо и ще започна с каша, че е по-лека  Grinning
За играчките - страхотни са! Ние още не сме й взели за летния кош, но и не сме я сложили вътре  Grinning
Иначе на нас ежедневието вече ни минава изцяло на земята почти  Grinning Постелила съм в хола едно дебело обеало на 2 ката, отгоре една пелина и да се върти колкото иска. Simple Smile Да ръба играчки, да вика, да "пръцка", нейна си работа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт