Иде пъстроцветна есен, МАЙ-чето приспиват го с песен! - Тема 8

• 28 053
  • 702
  •   1
Отговори
# 210

Момичета, аз съм се захванала да правя фотокнига (на един сайт за целта  Heart Eyes ) на моите синове, но това нещо се оказва изключително трудо и времеемко, та затова не се вясвам. Тъкмо ще си починете от моето присъствие  Wink

Докато не съм забравила- ЧРД Десинце! Пожелавам ти да бъдеш най-добрата майка за своете детенце и най-щастливата съпруга   bouquet
Такива РД с подобни цифри, направо ме смачкват..Ти ставаш САМО на 23, а аз съм с цели 11 години по-голяма от теб Confused

Играчката на Бубето я издирвах в БГ,но уви намерих само тази http://family-bg.com/prX_3399.htm?osCsid=d1uvtal6o9dbu8fgd4nporp5u4

Еми то това е почти същото. Не е толкова ярко и красиво, но идеята и принципа е същият  Grinning

За тази играчка..Просто не мога да повярвам, че струва 59 лв в България?!  #Crazy

Ето я в Амазон-а: http://www.amazon.com/Tiny-Love-Musical-Take-Along-Stroll/dp/B00 … 399519&sr=8-1

Струва само 18.65$ а за регистрирани майки, има безплатна доставка за два дена, независимо от сумата, която е похарчена  Sunglasses

Момичета, пазарувайте от Амазона тогава?! До колкото знам има доставка и до БГ!

Шенка, столчето е същото, да. Просто е с друга серия Precious planet.
Eто го в Амазона: http://www.amazon.com/Fisher-Price-Precious-Planet-Blue-Chair/dp … 399722&sr=8-1

Струва 69 (!!!) $

Ние взехме Adorable animals, защото и шезлонгът ни е от тази серия.

Пий някакъв парацетамол, аз докато кърмех пиех детския, който е на сироп, за да съм най-сигурна, че ще е безвредно за бебето. Нелепо е да си болна, да не пиеш нищо и да няма кой да ти помогне с бебето!  Confused

Дано утре да пишеш, че си по-добре  Hug

# 211
# 212
  • при палмите и алигаторите,FL
Отварям темата и виждам поста на Бубето с пльосната картинка, мале страх ме хвана newsm43, викам си е сега Хера ни банна, като се зачетох разбрах, че не била такава работата.

Чета и си мисля, че името на темата, нещо хич не съвпада с реалноста, повечето се оплакваме от трудно заспиващи бебоци.В тоя ред на мисли ето едно предложение за по натам"Майската дружинка става на половин годинка".

Тони, благодаря за отговора, ще почакаме значи още за бънджито.

Изчезвам, че от спалнята се чува скърцане и мръъъъъъъъъъъъънкане

# 213
Честит рожден ден, Десинце. Бъди много здрава, щастлива и много поводи за усмивки!   bouquet
Правда, мисля, че нещата при нас се нормализираха. Продължава да си търси водата, но пие максимум 50мл. А къде са 250-300!! #Crazy Като начало аз самата си наложих да се успокоя, а също така много ми помогна и позата за кърмене, която ми показа. Всъщност това ме спаси и вече се кърмим само легнали! Simple Smile Немога да ти опиша колко съм ти благодарна!  Kissing Heart
Сега да се отчетем за консултацията 6 800кг(+400гр) и 69см (+2 см). Доста си поплака след инжекциите, но кулминацията дойде като се прибрахме вкъщи. Започна да пищи и да вика без причина и нищо не я успокояваше, но сега вече е по-добре май. Дано да изкараме спокойна нощ.

# 214
 Ааа, не, не  Naughty  Хера, никакво баМване  Crossing Arms

Аз избягвам да показвам тукашни покупки, защото е много дразнещо наистина за тези, които са в БГ и тия неща ги няма или ако ги има са на много по-високи цени  Rolling Eyes
Но ако може да се пазарува от БГ в Амазон-а (виждала съм хора, които си поръчват от там до БГ!), може да се окаже полезно за някои момичета, да се ориентират в и без друго ужасно многото стоки...

За бънджито май пропуснах да кажа по-рано. Габ като беше бебе, тази покупка, заедно с шезлонга се оказа една от най-ценните ни  Crazy Слагахме го там още 4-5 месечен, но на вдигнато ниво, без да му опират краката и така все едно е в кенгуру, но го люлеехме вътре, закачан на касата на вратата и виждахме голям кеф и почивка, от иначе обсебващото бебе  ooooh!

Сега също планираме да вземем бънджи за вратата (има и едни други- Джъмпъру, но те са страшно обемни и заемат цялата къща!), защото е много място спестяващо, а с толкова люлки, шезлонги, столове за хранене и колички..в къщи почти няма място да се разминеш  Crazy

# 215
  • Варна
Десинце, ЧРД и от мен и завид, завид за младостта ти Embarassed.

Бубе, то хубаво да пазаруваме от Амазон, но за съжаление пазаруването от САЩ на артикули на стойност над 15 евро /с доставката/ е свързано с плащане на ДДС, мито и около половин ден загубен в митницата за формалности... Ако няма доставка до БГ, се ползва посредник и излиза почти същото, ако не и по-скъпо. Освен ако няма някакви промени, но по последен спомен пазаруването от САЩ е някакъв ужас от 2009-та насам, когато приеха тази тъпотия за ограничението от 15 евро. А в британския амазон мисля, че цените не са толкова приятни Tired. И в ибей съм търсила примерно точно тази играчка /в британския/, пак излизаше около 60 лв.

Ето и от мен едно предложение за заглавие на тема: "Каша или пък пюренце хапва майското детенце" Grinning.

При нас нищо ново, хремата поотмина почти, с акането проблемът продължава, пак минаха 5 дни в неакане. В понеделник вече ще ходим при детски гастроентеролог и дано се намери решение. Ако не - захранвам с тиква и това е, готов-неготов, ще яде тикви и точка Mr. Green.

# 216
Здравейте,  Hug

Джиджонка, аз вече заместих обедно хранене давам до 125мл., сиреч - малко бурканче! До един месец, педи каза че трябва да стигнем до 150мл   Sunglasses

Десинсе, Честит Рожден Ден, жива и здрава бъди! Много усмихната, много обичана и уважавана! Нека мъжете на твоето сърце те изпълват с много обич и любов!!!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

За бънджито - от два дни го слагаме детето в него, обаче аз потрепвам, нещо ме е страх да го оставя за повече от 20 мин и то без надзор. А той така се кефи милото Simple Smile
Нашето е на Пилсан. Ето такова:

Да похваля отново Едито - Днес яде пащърнак. По мръщи му се малко в началото, но отваря уста, хем нещо не му допада, хем не го и отказва... тааа така си изяде цяло бурканче.  feeding newsm68

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 21:57 от Гери С.

# 217
Аз се включвам само за да кажа, че никога не съм се замисляла, че мога да дразня някого с покупките си, които показвам и се извинявам ако е така.  Embarassed

# 218
Оф и аз най-накрая да се наканя да пиша!
Деси Честит рожден ден!Много щастие ти пожелавам!  bouquet
Зазка Стискам палци и аз всичко да е ок! Praynig

Бънджи и ние имаме,ама не съм сигурна тия паянтови каси дето имаме дали ще издържат Crazyмалко ще ме е страх
Захранването и при нас не е започнало.Може би след месец(тоест на 5 месеца).А с какво??? Thinking Можеби картофче или пък морков.

Аз пак искам да кажа,че всички бебоци са просто страхотни!Всяко е уникално и неповторимо! Heart Eyes

Мойто дете тотално си сбърка режима(хм....дали някога е имало изобщо Laughing)!През нощта става през два часа да яде и после от 5.30 яде чак в 12.30 Shocked Не можеше ли да е през нощта тази пауза?

Софиянки ще организираме ли среща?Докато е хубаво времето!

# 219
Правда много полезно инфо като винаги  bouquet
Нямам много време за повторение, ама никога не се знае Rolling Eyes
А статията "Как не трябва да храним детето" ще я принтирам на бабите, да им е като десетте божи заповеди.
Варненската дружинка много тенкю за отговорите. Морячето май още не е готово за пълно заместване. Издумква си почти 100гр. пюренце, ама накрая почва да се нерви, още си търси биберона Misc Baby Bottle. Пристрастено си е детенцето към сукането и това е. Още съжалявам, че не ни се получи с кърменето, ама здраве да е. Но пък е много смешен с лъжицата, определено вече се сеща, че и от нея идва храна. И ми дърпа ръката, да не се бавя. А като я лапне се ухилва блаженно.

# 220
  • София
Честит рожден ден на младото Десинце(агнешко месенце си си още smile3521) Да си жива и здрава, винаги позитивна, винаги енергична и усмихната майка и съпруга! newsm59
Шени: Бързо оправяне ти желая и кураж мила- много е тежко да няма и за миг кой да те отмени...затова на майките им побеляват косите, но пък и са много обичани !:peace:
Да кажа за заглавията:Много са хубави, тепърва ще са актуални, пишете ги на Нелили на лични да ги включва в списъка! Hug
 Ние се мъчим да намалим малко дажбата- сутрин и до обяд се получава, защото има достатъчно кърма само в едната гърда, но слетобяд си ядем както и преди-иначе следва рев и скандал на мама #Cussing out и с право! Peace
 Днес бяхме на ортопед и ние най- накрая! Всичко е ОК, но има едно пукане при движение на лявото краче- казаха,че е от съединителната тъкан и с по-чести масажи ще отмине..дано! Praynig
 И накрая да кажа: Страхотни покупки правите.. и като дрехи и обувки и като аксесоари, столчета за хранене, бънджита и др.-много ви се радвам и никак не завиждам ( освен за дрехите на Нелили Mr. Green- то не са тоалети не е чудо-много е красива хубавата Елена! Hug)
П.с. Аз ще захраня Магито със сребърна лъжичка като кралска особа Mr. Green

# 221
Аз се включвам само за да кажа, че никога не съм се замисляла, че мога да дразня някого с покупките си, които показвам и се извинявам ако е така.  Embarassed

Joy

А ти как мислиш?  Joy
Заради теб хората си купиха морски кончета и се юрнаха да търсят люлка- столче.Но не виждам да са нещастни от това  Mr. Green Тъй, че спокойно, не е нужно да ходиш в ъгъла и да се  Embarassed

Егати трудната книга..Май нищо няма да направя, ако трябва да избирам между това бебето да не плаче или да си довърша кнгата, което е съпроводено от истерии..  ooooh!

заглавията- и двете предложения са много хубави!!!

Лека вечер  bouquet

# 222
  • София

И накрая да кажа: Страхотни покупки правите.. и като дрехи и обувки и като аксесоари, столчета за хранене, бънджита и др.-много ви се радвам и никак не завиждам ( освен за дрехите на Нелили Mr. Green- то не са тоалети не е чудо-много е красива хубавата Елена! Hug)

Изобщо не знам за какво ми говориш  
Айде , айде и Магито не е по назад от нас  Heart Eyes
Хоупи смело показвай всички придобивки , как иначе ще разберем за някоя толкова ценна вещ като морското конче  Joy Joy Joy Joy

Бубе ти ни показваш от Американския Амазон , до тук доставка има само от Английския и Немския. Повечето стоки са различни, а като гледам и цените. Гледай само за какво става въпрос  Shocked #Crazy :
Американския , Английския, Немския

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 23:13 от nellyli

# 223
  • Варна
Ааа, хамериканките, не спирайте да ни показвате готини покупки, ако не можем да купим, поне ще плакнем очи.

Аз да се оплача пак от българските магазини. Влизам днес в един детски магазин за дрешки - гледам, 80% от магазина страхотни дрешки за момиченца, за момченца почти нищо. Идва при мен продавачка и ме пита дали може да помогне. Казвам й "Търся панталонче, джинси или дънки за 5-месечно" и тя ме изгледа ей така  Shocked. Каза ми "Ааа, то няма такива неща за толкова малко дете, то няма смисъл да носи панталони преди да ходи и сигурно никъде няма да намерите, имаме само ританки". Значи тъй, от рокли и поли за малките момиченца има смисъл, а от панталонки за момченцата няма Crossing Arms. Много ме е яд на тази дискриминация към момченцата, на всичкото отгоре във въпросния магазин и бодита за момчета нямаше, всичко, с 4-5 изключения от бодитата, беше в розово. Но аз съм тъпа и упорита и го обличам като голям човек, имам разни панталончета от ла редута и от приятелки, купували от чужди сайтове явно, ама нали съм жена, искам разнообразие, да не повтаря тоалети и търся още Joy.

# 224

Кой пък  е този магазин, дето няма дънки и панталони за момченца?!  Shocked

Във Варна бях попаднала на един хубав детски магазин, мисля с дрешки, внос от Англия (дано не греша), намира се в улицата, която минава покрай кукления театър, отсреща, до този детски магазин се намира и магазинът на Триумф за бельо. Имаше доста хубави дрешки за момченца. Харесвам също и дрешките на Премаман, намира се до хотел Черно море, на улица Баба Рада. Там цените са ужасни, но редовно зима/лято правят намаления от по 50-70%, та тогава си е направо евтино  Wink

Общо взето и в Бг има много хубави магазини, но там трябва да се пазарува изключително и само на разпродажби, че иначе си е скъпо.  Rolling Eyes

Ако аз бях в БГ, а американките показваха покупки, щях да се скъсам да завиждам, пък  #Cussing out  Crossing Arms

Joy

Щом е ОК, да покажа тогава бънджито дето смятам да купя:

Общи условия

Активация на акаунт