Иде пъстроцветна есен, МАЙ-чето приспиват го с песен! - Тема 8

• 28 036
  • 702
  •   2
Отговори
# 225
Maria_I, странно, наистина. Аз преди като купувах за Рая все ми харесваха повече мъжките дрешки, сега обратно....ако трябва да купя нещо за Нико все момичешки дрехи има по-хубави. Но и в София и тук наблюденията ми са, че горе-долу дрешките са 50 на 50 за момичета и момчета. И да, панталонки се намират във всеки магазин. Тази продавачка явно иска да не привлича мъжките мами като клиентки...което е странно. Confused

# 226
  • Стара Загора
Аз се включвам само за да кажа, че никога не съм се замисляла, че мога да дразня някого с покупките си, които показвам и се извинявам ако е така.  Embarassed
АЗ се включвам само да кажа, че ще те тресна Mr. Green АКо не си усетила, че се бъзикам...съжалявам Blush най-малкото немога да банна някой на лична основа...т.е дразнещ мен а не нарушаващ правилата на форума. Това само между другото де Mr. Green

Идва при мен продавачка и ме пита дали може да помогне. Казвам й "Търся панталонче, джинси или дънки за 5-месечно" и тя ме изгледа ей така  Shocked. Каза ми "Ааа, то няма такива неща за толкова малко дете, то няма смисъл да носи панталони преди да ходи и сигурно никъде няма да намерите, имаме само ританки". Значи тъй, от рокли и поли за малките момиченца има смисъл, а от панталонки за момченцата няма Crossing Arms.
Просто продавачка няма какво да ти предложи затова ти е казала така. Борис има два чифта дънки 5 чифта компект панталон с блуза. Венцулини на Лусито също има дънки.....Просто тя е нямала за това така ти е отговорила Crazy Иначе говори ти говори ми за мъжките дрехи...имам два броя и още се захлавам по роклите и джувките на момиченцата, които изобилстват в детските магазини Twisted Evil

# 227
  • До морето :)
Аз също не се дразня на покупките ви  Grinning Само от време на време ви се чудя как давате луди пари за някои неща, ама всеки си знае за себе си. Честно казано не виждам разлика между стол за хранене от 300 лв. и моя, който е 150.  newsm78 Сега да е онзи като на Хоупи, който е 896438562 в 1, да, ама иначе....  ooooh!
Ето го и нашето бъджи: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/12920
Одеве го монтирах, сега чакам Елито да се събуди и за започвам да я тормозя в него  hahaha
Ех, само ако знаеха социалните какво правя с нея от време на време .....  Rolling Eyes
А, и въпросче: Елито май нещо се опитва да настине. Кажете какво мога да и дам ей така, профилактично  newsm78

# 228
  • Варна

Кой пък  е този магазин, дето няма дънки и панталони за момченца?!  Shocked

Във Варна бях попаднала на един хубав детски магазин, мисля с дрешки, внос от Англия (дано не греша), намира се в улицата, която минава покрай кукления театър, отсреща, до този детски магазин се намира и магазинът на Триумф за бельо. Имаше доста хубави дрешки за момченца. Харесвам също и дрешките на Премаман, намира се до хотел Черно море, на улица Баба Рада. Там цените са ужасни, но редовно зима/лято правят намаления от по 50-70%, та тогава си е направо евтино  Wink

Амиии, повечето магазини, в които съм влизала, няма панталонки за толкова малко дете. Но на мен лично са ми близо моловете и разни магазинчета в квартала /с триста зора в единия мол успях да намеря гащеризон наш размер/, а конкретно вчера магазинчето беше на бул. Владислав, до спирка Тракия. Има панталонки, но за големи момченца, на годинка и нагоре. Но ще проверя тези, които казваш, просто центърът ми е далеч и признавам, там не съм обикаляла.

Иначе по принцип има избор за момченца над годинка - и ризки, и дънки и т.н. в магазините, които съм гледала, но за толкова малки бебета като нашите ми предлагат само бодита и ританки досега където съм обикаляла.

Относно бънджитата, ние ще вземем от тези дето са със стойка, касите на вратите не ми се струват сигурни в нас, нещо от този сорт: http://www.pakostnik.com/bg/pics/6784742224.jpg. Но още не сме избрали конкретен модел. Вярно, че заема място, но пък като вземем бънджи ще разкараме люлката /и без това много много не й се кефи, пък и тя е до 9 кг/, а и в нас дневната е безмислено огромна /можеше спокойно да бъде 2 стаи, много ме е яд на тъпото ново строителство #Cussing out/.

Нели, за настинката профилактично може да даваш ампулки Витамин С - по една на ден, дава се с лъжичка, без да се смесва с нещо друго. А за нослето една приятелка ми каза, че сребърната вода била много ефикасна, но не съм пробвала, че нашата настинка взе да отминава, вече почти няма сополи малкия Grinning. Добре че се размина само с хрема, без болно гърло или температура.

За дразненето с покупки - аз не се дразня, наясно съм и без това, че в САЩ почти всичко е по-евтино и има супер неща, все пак съм била там 2 лета и се накъсах да пазарувам Laughing Laughing Laughing /и въпреки пазаруването на дрешки и какво ли не на едро, пак спестих доста пари/, дразня се на нашата държава #Cussing out.

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 11:15 от Maria_I

# 229
Хахахаха,аз пък влизам само за да кажа,че страааашно завид-завид на хамериканките за покупките smile3534

П.П.Душкооо,за дънките на Венцулини Hug Hug Hug

# 230
Тъкмо преподреждам гардероба на Дани и не издържах да не му преброя гащите - 5 чифта дънки, 3 джинси, 3 спортни панталона и 2 дънкови гащеризона. Още 5 чифта чакат можеби за след нова година и прибрах 2 които така и не можахме да облечем, че беше много топло, а сега са му малки. И това всичко без късите гащи и анцузите. Мааале аз съм луда. Ама те всичките ми приятели се скъсаха да му подаряват дънки и подобни щото знаят, че съм фенка да го обличам като голямо момче. От всичките тия гащи аз съм купила само единия панталон, още преди да се роди за изписването и още си го носи (нали си върви слабичък). Тогава му го обух върху ританките, щото иначе нямаше как да му се закачи на дупето Laughing. Беше единственото бебе от всичките 6, които ни изписаха, което беше облечено по този луд начин. Другите с нормални сладки бебешки дрешки. Е и той си има бебешки дрешки, не го тормозя постоянно.

# 231
  • Варна
И аз имам доста панталонки, гащеризончета и т.н., но са все купувани от Ла Редут и подарени от приятелки, затова ми беше голямо учудването, че не намирам такива в магазините, в които съм проверявала. Но пък какво ли се учудвам, в моловете за себе си дрехи не мога да намеря, та за бебето ли Rolling Eyes.

Аз също обичам да го контя като човече, не като бебе и всички много ми се чудят. Ританки имам подарък от бабите и приятелки, но тях ги носи в къщи или за сън в комбинация с боди.

# 232
здравейте Simple Smile

ние сме живи - завърнахме се от странстването и резултата е едно голямо глезено бебе Simple Smile ама какво да се прави Simple Smile

добре сме - хапваме но не съм замествала ядене - за сметка на това се кърмим сравнително по-често и давам АМ само като сме на вън  Mr. Green
лошата новина е че Габи вече месец спи по-малко и към 12-1 идва при нас и до сутринта замезва няколко пъти ... другото е че все иска да се носим ... нищо не мога да направя ...

айде бягам че се събуди  #Cussing out

поздрави на всички ви  Hug Heart Eyes

# 233
Аз се включвам само за да кажа, че никога не съм се замисляла, че мога да дразня някого с покупките си, които показвам и се извинявам ако е така.  Embarassed
АЗ се включвам само да кажа, че ще те тресна Mr. Green АКо не си усетила, че се бъзикам...съжалявам Blush най-малкото немога да банна някой на лична основа...т.е дразнещ мен а не нарушаващ правилата на форума. Това само между другото де Mr. Green
Абе, Хероооууу, аз нямах предвид теб, а това, което каза Бубето!!! Аз теб си те дразня целенасочено и с кеф!  Mr. Green Mr. Green

# 234
Привет и от нас   bouquet
Деси, честит рожден ден на патерици! Да си жива и здрава и много обичана!

Момичета, всички ли ще ползвате бънджита? Като ходихме на ортопед,той беше категорично против бънджи, проходилка и кошара  newsm78 За кошарата не мисля да го слушам, за проходилка така или иначе и аз нямах намерение да ползвам, ама за бънджито се чудя  newsm78
Нелка - бубулечкова, защо си решила да започваш с каша? Нали Елито върви напред с килограмите ( горе-долу еднакво с моята сладуранка), а от кашите доста се наддава Wink За бързо-наддаващи се препоръчва първо зеленчуково пюре Wink (само казвам, де, не искам да ангажирам с моето мнение  Sunglasses )
Мария, пазарувай онлайн панталонки  Peace По принцип е пълно и с момчешки и момичешки, явно около вас  не се е случило да има  Thinking
Шени, дано ти се размине болестта  Hug И ние имаме такава люлка, ама и Тияна като Венци много не й се кефи  Naughty Дано на Алейна да й хареса  Peace Иначе те разбирам за носенето - и аз съм същите кила, а моята шишка е близо 8, та като я нося направо виждам звездички  Shocked Добре че не иска постоянно на ръце ( за сега)

# 235
  • До морето :)
Това, че се наддава повече от кашите не го знаех  ooooh! Мислех, че е по-лека храна, затова. Ох, ние ще се кърмим до годинката и после започваме направо с пържолите  eat eat eat
Ох, и мен ме боли кръста и гърба, и ръцете, и всичко от Елена. Как съм ги мъкнела тези 13 кг бременна постоянно и идея си нямам. А сега даже съм по-слаба от преди да забременя  ooooh! Тежи... мамата си джаска  Mr. Green Че и по-леки няма да станат  Crazy
Аааа, одеве закачих бънджито и сложих Ели в него. Както Буба го е описала, все едно е в кенгуро. Ейййй, полудя от кег това дете. Люлей се, играй си с играчките и да не го занимават. Аз даже се наядох, а това до сега не е било. Будна ли е - не ми дава да ям. Точно тогава започва да се сърди и да иска внимание. Или трябва да спи, или баща й да я занимава. А сега... тя в бънджито на вратата на кухнята, аз - ям  Mr. Green А колко време на ден може да прарва вътре?!?!?!?! Ние другата седмица най-накрая сме на ортопед, та доста въпроси ще имам  Grinning А, и аз ще ходя на гинеколог, най-накрая, след раждането  Grinning Наканих се, че направлението ми ще изтече, аз още се спотайвам  Rolling Eyes

# 236
http://family-bg.com/prX_5770.htm?osCsid=bf34k3dap0ko6lq3lbvv16dks3 ето такъв тип чесалка за венци показаха при Гала.
Резултат от вчерашната консултация - 7,840кг(+860 гр) и 69,5 см(+ 4 см) и трети прием ваксини.
Доки каза,че 175 мл АМ били много за едно ядене,и да я започвам със зеленчукови пюрета-в резултат на това дсен започнахме с картоф-хапна,плювна,хапна...не му идва на акъл как да го глътне,а избутва с езика.
Хера къв беше начина за да не избутва навън поетата храна?
  bouquet Американските мами да показват покупки,пък аз ще си завиждам тука  Mr. Green Crossing Arms ама пък може да ми хрумне идея:)

# 237
Мария, предполагам че в магазина който си питала не е имало... аз например намирам панталони и дънки, даже наскоро му купих много готини подплатени панталони на Еди, тук от кварталното магазинче. По принцип е доста добре зареден магазина и си намирам всичко. Виж бях ходила до Джъмбо миналата седмица, еми наистина нищо не намерих там за момчето ми  #Cussing out, само момичешки красоти или момчешки ама за по-големи деца  #Cussing out... Предлагам ти да дойдеш до нашето магазинче в Аспарухово да купиш на детето дрешки  Sunglasses

май само аз съм заместила обедното хранене на детето?  newsm78 Tired даже от другата седмица мисля следобедно да му давам по мъничко плодово пюре, без да замествам изцяло следобедното хранене... вие какво ще ме посъветвате  newsm78, или плодовото пюре да продължа да му давам на обяд, както до сега зеленчуците, просто да редувам плод - зеленчук, плод - зеленчук? а след месец да въведа месцето?  newsm78

# 238
Гери,на мен педи ми каза,на обяд зеленчуково,след обяд плодовото,но да дохранвам и с мляко че само плодове няма да я засити.

# 239
Хера къв беше начина за да не избутва навън поетата храна?
  bouquet Американските мами да показват покупки,пък аз ще си завиждам тука  Mr. Green Crossing Arms ама пък може да ми хрумне идея:)

Не мисля, че има такъв начин  Wink Става от самосебе си, когато детето е готово. Моето явно не е и въпреки, че утре става на 5 месеца, няма да захранвам, докато не пробвам пак след някоя и друга седмица и видя, че не избутва, а поема храната с охота  Peace

По другия въпрос- нещо думите ми пак се преекспонираха  Tired Не съм кзвала, че някой го прави нарочно за да дразни другите. Просто си дадох сметка, че когато показваМ (аз- говоря изключително и само за себе си)  разни неща от тук, а явно се оказва проблем пазаруването им заради мита и незнам си какво, ще бъде неприятно  някой да иска нещо, а да не може да си ги купи.
От друга страна намирам за напълно нормално да споделяме тук покупките си, защото всички им се радваме. Както знаете, особено дрехите, пък и играчките, количките и кошарите, са за радост на родителите, не на децата  Wink

Гери, ти от колко време захранваш, че вече успя да заместиш цяло хранене? Или си почнала отдавна , или действаш бързо  Crazy Но ако Еди изяжда всичко значи е готов за това все пак..Аз когато опитах, Рафаелчето избута всичко навън. Явно няма да стане сега...  Rolling Eyes

П.С. Нали знаете, че някои смятат, че развитието на децата е спрямо техния термин на раждане, а не от датата, в която са се родидили. Затова родени на една дата, но с различни термини, се развиват различно. МОят син се роди две седмици преди термин и дефакто ако искам да го захранвам на 5 месеца, то ако следвам този начин за определяне по трмина, би трябвало да го захраня на 5 месеца и половина от датата на раждане.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт