) на моите синове, но това нещо се оказва изключително трудо и времеемко, та затова не се вясвам. Тъкмо ще си починете от моето присъствие 

играчка..Просто не мога да повярвам, че струва 59 лв в България?! 

, викам си е сега Хера ни банна, като се зачетох разбрах, че не била такава работата.
Като начало аз самата си наложих да се успокоя, а също така много ми помогна и позата за кърмене, която ми показа. Всъщност това ме спаси и вече се кърмим само легнали!
Немога да ти опиша колко съм ти благодарна!
Хера, никакво баМване 
Слагахме го там още 4-5 месечен, но на вдигнато ниво, без да му опират краката и така все едно е в кенгуру, но го люлеехме вътре, закачан на касата на вратата и виждахме голям кеф и почивка, от иначе обсебващото бебе 
. И в ибей съм търсила примерно точно тази играчка /в британския/, пак излизаше около 60 лв.
.

малко ще ме е страх
Можеби картофче или пък морков.

. Пристрастено си е детенцето към сукането и това е. Още съжалявам, че не ни се получи с кърменето, ама здраве да е. Но пък е много смешен с лъжицата, определено вече се сеща, че и от нея идва храна. И ми дърпа ръката, да не се бавя. А като я лапне се ухилва блаженно.
) Да си жива и здрава, винаги позитивна, винаги енергична и усмихната майка и съпруга! 

и с право! 

)

)

:
. Много ме е яд на тази дискриминация към момченцата, на всичкото отгоре във въпросния магазин и бодита за момчета нямаше, всичко, с 4-5 изключения от бодитата, беше в розово. Но аз съм тъпа и упорита и го обличам като голям човек, имам разни панталончета от ла редута и от приятелки, купували от чужди сайтове явно, ама нали съм жена, искам разнообразие, да не повтаря тоалети и търся още
. 

Препоръчани теми