Невъзможно е без теб /Sensiz Olmaz/ - всеки понеделник по Show TV - Тема 2

• 49 185
  • 564
  •   1
Отговори
# 510
Цитат
Сцената в която Хакан четеше вестника и държеше чашата и при която направи Хюсеин свой шофсьор  35 , беше много смешно , защото ту даваха чашата в едната му ръка , после пък отиде в другата , абе много непрофесионално са снимали цялата сцена , но пък по-забавно от това нямаше накъде .
Joy JoyИзключително тъпо беше това....как е възможно просто ooooh!Чак пък такова недоглеждане......очевидно сцената е снимана толкова дълго време,че на Мурат му е омаляла ръката да я държи тая чаша...или са си бъркали репликите и са спирали десетина пъти с толкова дълги паузи достатъчни той да забрави с коя ръка си е държал чашата преди малко и да я вземе с другата.Страшна координация...нямам думи ooooh!Толкова ли ги мързи вече и бързат да претупат филма та не им се занимава с такива подробности....Свят ми се зави да я следя тази чаша..а по едно време съвсем изчезна....Интересното е,че кафето или чая в нея пушеше през цялото време-значи са му го вземали да му го претоплят и той е посягал с различна ръка да си го вземе всеки път ooooh!Ами тази жилетчица откъде я извади...нещо не можах да го възприема с нея CrazyПък и ми изглеждаше два три килограма понапълнал....вие как мислите newsm78И това слагачество на Хюсеинчо с шофирането,миенето и отварянето на врати ми беше много комично,ненужно и несериозно...
Бегюмчето умно излезе обаче..вижте как излови кака си Фери чрез разпечатката PeaceВидяхте ли датите-27-30.октомври-съвсем прясно е това епизодче Heart Eyes

# 511
Голям резил за възпитаника на "Стела Адлер" е тая сцена  Joy .
Толкова дубли са правили , че режисьора накрая е решил да изреже оттук оттам по-нещо и така да събере сцената  без да се занимава повече .
Ама , толкова ли не можа да запомни в коя ръка да я държи тази чаша  ooooh! .
В този епизод Мурат има най-много комедийни моменти .
На неговия Хаканчо , на няколко пъти му се наложи да бяга в тоалетната , само и само , за да се освободи от вечно искащата да знае къде отива и какво ще прави  , Бегюм  Heart Eyes .
За всичко трябва обяснения да дава , милия той , как я изтърпя незнам  Joy , сигурно и е свикнал .
Ама и тя много яка , с едно подкупче  разкри всичко  Laughing

А "принцеса" Фериал , да не остане и тя по-назад и нея  я докараха с джипа до болницата  Joy , Хакан се разкарва насам натам , до тоя хотел и обратно един куп пъти , да беше постоял повече при Алп , а той на таксиджия се направи , без особен кяр от това   Joy .
Тя и Фериал един куп лъжи изговори  , и най-вече на Айдън , което хич не и прави евала , като се има впредвид как го гушкаше и му се умилкваше през цялото време .
А Айдън си мисли че това е края на лошите дни и оттук нататък ги чака щастие и любов , аха ,
щото Хакан е безгласна буква в това неговото уравнение , е ще я видим как пък ще стане точно на неговата , дълбоко се съмнявам че Айдън ще излезе победител в цялата тази нелепа история .

# 512
Bir Veda Da "Sensiz Olmaz'dan...

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Murat Han, Onur Saylak, Deniz Deha Lostar, Güven Hokna'nın oynadığı; yönetmenliğini Adnan Güler'in yaptığı senaryosunu Şebnem Aksoy'un yazdığı Show Tv'de yayınlanan "Sensiz Olmaz" dizisi de yayından kaldırılıyor.
Dizide Nurgül Yeşilçay, Feryal karakteriyle eşinden boşanmış ve çocuğuyla yalnız kalan acılı bir anneyi canlandırıyordu.

http://www.dizifilm.com/haberler/bir-veda-da-sensiz-olmazdan-12877.html

Cry Cry Cry

# 513
  • на брега на Дунав
http://www.haberturk.com/kultur-sanat/haber/685147-sevilen-bir-d … inge-kurban-gitti

Същото.....................
Сега остава да разберем дали поне ще го завършат криво-ляво, или просто gitti ooooh!

# 514
  • И тук,и там
Дано поне го завършат,някак. Sad

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 11:22 от BuBuLe4ka-Kle4ka

# 515
Няма да го завършват , седми епизод стана и финален епизод   Cry

От вчера , още не може да ми се оправи настроението , бях се зарекла  че след "Цената..." повече няма да гледам турски сериал без да знам какъв ще му е финала , но заради това че харесвам играта на Мурат Хан  се захванах с този .
 Сериалът стана жертва на рейтинга и икономическата криза , както и на лошия сценарий и още по-лош мениджмънт .
Надявам се , актьорите скоро да се захванат с нови проекти и да забравят бързо за този провал , за който те нямат никаква вина , разбира се  Peace .
Яд ме е , че не довършиха историята , поне да бяха излекували детето , но нищо не може да се направи вече , решението е окончателно  Sad

# 516
  • на брега на Дунав
Няма да го завършват , седми епизод стана и финален епизод   Cry

От вчера , още не може да ми се оправи настроението , бях се зарекла  че след "Цената..." повече няма да гледам турски сериал без да знам какъв ще му е финала , но заради това че харесвам играта на Мурат Хан  се захванах с този .
 Сериалът стана жертва на рейтинга и икономическата криза , както и на лошия сценарий и още по-лош мениджмънт .
Надявам се , актьорите скоро да се захванат с нови проекти и да забравят бързо за този провал , за който те нямат никаква вина , разбира се  Peace .
Яд ме е , че не довършиха историята , поне да бяха излекували детето , но нищо не може да се направи вече , решението е окончателно  Sad

Сигурно ли е?
Никъде не видях из фейсовете им и дума по въпроса.
На страницата на Нургюл дъра-бъра, а за това нищо #Cussing out
Поне някакъв финал да бяха скалъпили - от уважение към зрителя дето се вика Mr. Green

# 517
  • И тук,и там
И аз си мислех,че ще скалъпят поне финал.Нямам думи просто. ooooh!

# 518
Странно е  newsm78 , че не си видяла ios, защото информацията изтече първо именно във фейса .
И то часове преди да се потвърди и от "медийте" .
Сигурно не следиш фейсбук страниците на сериала направени от фенове на Мурат Хан  .
През цялото му излъчване досега , само тези страници пускаха истинска и актуална информация за ставащото около проекта .
Вчера , съпругата на актьора който играе адвокат Явуз в сериала , писа  , че е взето окончателно решение и сериалът спира да се излъчва .
После това повториха и "медийте" .
Ето още една публикация от Milliyet /Magazin ,  пак същото  Sad

Ekrandaki yaprak dökümü sürüyor

‘Sensiz Olmaz’ 7. bölümde bitti
“Gün Akşam Oldu”, “Yalancı Bahar”, “Reis”, “Bir Günah Gibi”, “Ay Tutulması” ve “Zehirli Sarmaşık”tan sonra bu sezon ekrana gelen bir iddialı dizi daha yayından kaldırıldı. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Murat Han ve Onur Saylak’ın paylaştığı, Güven Hokna, Gökçe Bahadır ve Ayten Uncuoğlu gibi ünlü oyuncuların da rol aldığı Show TV’nin “Sensiz Olmaz” dizisi beklenilen reytinglere ulaşamayınca ekran ömrü son buldu.

http://artizanclub.com/?p=15211

# 519
  • на брега на Дунав
Seleya, това, което не ми става ясно/или не ми се иска newsm78/ е дали свършва със 7-ми епизод Twisted Evil

Както и да е - ще го преживеем. Hug
Животът продължава Hug
Това е трети филм, който гледам и завършва безславно. #Crazy #Crazy

# 520
Ще го преживеем разбира се  Hug
Голяма работа , просто някакъв си сериал  Heart Eyes
Не е болка за умиране , я  Wink 
Даже се радвам , че актьорите се спасиха от това "мъчение"  Twisted Evil  Mr. Green
Ще има и нови проекти , пак ще ги гледаме и ще им се радваме със сигурност  Peace

# 521
Аз пък никак не реагирах на новината SadНямам думи вече...отдавна ни подготвят за това "събитие" и се изморих да го премислям...Не разбирам...защо не скалъпиха един последен епизод макар и безумен като  в"ЦЖ" ooooh!Някакво си чудо там...Фериал да е забременяла,набързо да й дадат бремеността,да покажат след година че е родила и са спасили Алп,че Х и Ф се събират с децата,Айдън с Хандан или нещо такова...да го претупат по някакъв начин.... SadАз по-голямо фиаско скоро не съм виждала ooooh!Дано актьорите си стъпят скоро на краката,това за тях е огромно разочарование....ние просто оставаме с един сериал по-малко за гледане,чудо голямо,скоро ще забравим за това...А Мурат да си събира багажа и да си върви в Америка,да се посвети на киното,да се спаси от подобни кризи,провали,недомислици и криви сметки PeaceНе,че Холивуд е цъфнал и завързал...и там има стачки и кризи,но си е връх някакъв все пак.Съгласна съм да го виждам по рядко но в успешни проекти Peaceа в милата си родина претърпява вече трети професинален провал SadНай-оправна от всички е Нургюл...сигурна съм,че вече има доста предложения и то добре подплатени и съвсем скоро ще изгрее отново на телевизионният небосклон Hug

# 522
И на мене новината за спиране на сериала не ми въздейства... Thinking Thinking

Та този сериал се появи от нищото...без инфо , без реклама...нищо. Сякаш предварително е бил обречен. ooooh! ooooh! Еее...така си и отиде...без инфо, без нищо, без финал.
Другите сериали, поне си спретнаха едно финално фиаско. Заради драгия зрител...но ние и това не заслужаваме. Съжалявам за историята и за чудесната игра на актъорите...но аз вярвам в тях.
Така, че всяко зло за добро.

# 523
  • на брега на Дунав
SadНай-оправна от всички е Нургюл...сигурна съм,че вече има доста предложения и то добре подплатени и съвсем скоро ще изгрее отново на телевизионният небосклон Hug

Малко "философски" размисли по темата:
Явно има пренасищане на тв пазар у съседите/то май и при нас е на път да стане същото newsm78/
Че то през този сезон има поне 10 нови тв проекта. Като прибавим и втори сезон на още 5-6
Ми те хората да не са без работа и само пред тв да стоят.
А Нургюл наистина излезе умна, че поне си гарантира хонорара предварително.............. Mr. Green
Дано и при другите актьори е така.
И дано за напред имат възможностите, /да могат да си позволят/ да преценяват проектите си и продуцентите, които им ги предлагат. Защото твърде често нещата опират единствено и само до финикийските знаци. За съжаление...............

# 524
Здравейте момичета,за първи път пиша в темата...хареса ми филма,постоянно влизах и ви четях,но за жалост ще пиша на финала на филма/всъщност то финал-няма/ за съжаление.Добър е бил замисъла на сценария,но уви..Благодаря на всички момичета,които превеждаха и даваха инфо за сериала

Общи условия

Активация на акаунт