Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 378
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Мегисан, а защо сменихте Бекото? А 10 комплекта много ли са малко, не съм ползвала досега и си нямам идея. 5 членно семейство сме, по скоро 4, бабето не го броя.

# 496
  • Русе
Сменихме го, защото сменихме жилището. Сега къщата има голяма кухня и има място за голяма миялна. А старата си остана в апартамента. Ако имаш възможност за голяма обаче не се колебай.

# 497
Голяма казват на над 12 комплекта ли? Ох, възможности има, ама не съм от тези дето се хвърлят на най-скъпото и евтините неща ми вършат работа. Нали знаеш, излишни пари никой няма. Все пак мерси за отговорите  Hug

# 498
Аз използвам таблетки Финиш и на програма 60мин има някаква жълта утайка по чашите.И определено на са сухи.Свободно стоящата има бутон за сушене и са сухи.

# 499
  • Русе
Ами аз щях да си вземам голямо (12 комплекта) Беко, не го взех само заради отложения старт, че толкова съм свикнала с него. Опитвах се известно време да не го ползвам, но все забравях да пусна миялната. Въпрос на навик е. На пералнята нямам отложен старт и не я забравям, но миялната я забравях Simple Smile.
Ето виж, че няма разлика в цените. Пък сега са 2 модела, до преди месец беше само един, което не е честно. Сега има точния модел, който искам, а аз в крайна сметка дадох 200 лв повече. УЖАС, защо отворих да гледам. Това.

# 500
Не знаех, че има толкова доволни хора от Беко. Като купувахме нашите уреди и годеникът ми заяви, че не иска да купува "кучета" и взехме Бош, но сега като чета колко доволни хора има от Беко и съм доста приятно изненадана. Винаги съм смятала, че Беко са турски евтинии като Нео и Краун. То не, че и Бош са кой знае каква гаранция за качество...

# 501
  • Русе
Аз специално никога не съм го крила, но за срамотите за новата къща не си купих нищо на Беко. То най-голяма дилема имах за фурната, но накрая АЕГ взех. А за миялната много ме е яд вече. Турски са, да, но това хич не ми пречи.

# 502
  • Варна
Да кажа, че в две от Пикадилита-та във Варна търсих, но не открих Грюн Грийн. Дали е възможно новите собственици да не зареждат вече марката  newsm78

# 503
Да кажа, че в две от Пикадилита-та във Варна търсих, но не открих Грюн Грийн. Дали е възможно новите собственици да не зареждат вече марката  newsm78

Нищо чудно. В Русе също няма.
Аз ги купувам от Карфур.

# 504
Аз само да се похваля - вече усещам разликата! Ръцете ми са по-добре, а и съдовете са прекрасно чисти. Но мъжа ми сложи лапата на кафемашината, която се оказа от Алуминий и потъмня. Имате ли идеи как да я оправя?

# 505

Нищо чудно. В Русе също няма.
Аз ги купувам от Карфур.

в неделя в Пикадили в Стара Загора имаше. Аз като не откривам нещо обикновено питам персонала на място. Правила съм го и с мейл в централите? Точно от Пикадили са ми отговаряли за Стара Загора, че не поддържат в асортимента един скъп нощен крем, който съм купувала от Пикадили Пловдив.

# 506
  • Варна

Мариша, купих ги днес от Карфур  Peace

# 507
въпрос относно миялна машина CROWN -DWPC 245.......къде се слага солта и препаратите?....ЕТО И СНИМКА!!..

# 508
  • Русе
На вратичката няма ли място? Там не си дала снимка.

# 509
Но мъжа ми сложи лапата на кафемашината, която се оказа от Алуминий и потъмня. Имате ли идеи как да я оправя?

Няма как. Съжалявам.

Не всички съдове в домакинството са за машинно миене.
Не го забравяйте.

Общи условия

Активация на акаунт