Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 268
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Настроих на 4 от 5 възможни. Като ми дадохте съвет да наблюдавам и ако трябва да сменям степенна на твърдост по какво ще разбера дали степента е точна?

Вече я пускам. В отделението за гел имам разграфено за 15 и 25 мл. Сега ще сложа 25 мл според указанието на гела, имам само една супер мръсна тава и ще преценя за другият път колко и кои програми на миене да избирам.

Ако има някой с Беко http://www.technopolis.bg/b2c/details//680549/P11100501/%D0%A1%D … 2288033End;saplb_*=(J2EE6128600)6128657 този модел нека сподели на кои програми какво мие

# 646
  • Русе

Точно!

Моята не беше същата, но ако кажеш какви са програмите, ще те насоча. Ако ще миеш малко неща, слагаш наполовина 15 мл, ако ти е пълна или пък със силнозамърсени съдове, пълниш на мах.

# 647
Настроих на 4 от 5 възможни. Като ми дадохте съвет да наблюдавам и ако трябва да сменям степенна на твърдост по какво ще разбера дали степента е точна?

Вече я пускам. В отделението за гел имам разграфено за 15 и 25 мл. Сега ще сложа 25 мл според указанието на гела, имам само една супер мръсна тава и ще преценя за другият път колко и кои програми на миене да избирам.

Ако има някой с Беко http://www.technopolis.bg/b2c/details//680549/P11100501/%D0%A1%D … 2288033End;saplb_*=(J2EE6128600)6128657 този модел нека сподели на кои програми какво мие

Моята е вероятно същата,но за вграждане.Моделът е 5830.Имам 8 програми,но ползвам изключително програмата на 55 град.След някакво дамско гостуване с чашки и десертни чинийки- програмата на 40 град.Не ми се струва нужно,неикономично е а и вероятно агресивно за по-нежните съдове  да ползвам  70 град. и до сега не съм.Нямам оплаквания,съдовете са блестящи и добре измити.Но аз съм от групата, която изчиства с четка и малко вода остатъците по чиниите.В резултат на това,след като след 4 месеца ползване разбрах,че е трябвало да чистя често филтрите и ги извадих,се оказаха в идеално състояние.Препарат слагам съобразно това,дали има чинии от по-мазни ястия,или не.Обикновено 15 или малко повече ,по-рядко 25.
А за супермръсната тава- аз бих я покиснала и тръкнала малко с четката.
Няма ли някой с по-голям стаж с Беко,че да отговори на предходния ми въпрос да половин зареждане?Питах коя от двете кошници се ползва,или и двете едновременно.

# 648
Аз лично използвам само една програма на моята Бош- Еко 50 и съм изключително доволна. Много рядко пускам на 65 градуса - само когато мия някоя загоряла тава.
А 35 градуса  кога се използват? Имам чувството, че никога няма да използвам тази програма newsm78
Ако ползвам половин зареждане слагам съдове и в двете кошници.

# 649
  • в матрицата
CoB, и моята е Бош и много често ползвам 35С, доволна съм, бързо и качествено мие тази програма, но за по-добър резултат винаги пускам едно плакнене преди програмата 35С. Особено е добра, ако не миеш силно замърсени съдове, като загорели тави и тенджери  Peace

# 650
  • До хладилника, който обичам
Бързо питане - нямам таблетки... какво ще стане, ако капна малко веро Thinking

# 651
  • в матрицата
Така ще се разпени, че ще ти призлее. По0добре измий на ръка, че можеш и да я повредиш

# 652
По  добре  без нищо дет се вика  ,отколкото  със веро  Naughty

# 653
По  добре  без нищо дет се вика  ,отколкото  със веро  Naughty
Без нищо пробвах, не мие достатъчно добре Mr. Green
Доообре, значи добре, че не съм й сложила.

# 654
  • София
знаете ли дали може да се мият скарите на вградената фурна в миялната?

# 655
  • Варна
Може, стига да се сберат в миялната.

# 656
Аз моите скари ги мия в съдомиялната. Мия и плъзгачите.
Suzza, много мерси! Някой ден ще пробвам да пусна чаши и чинии на 35 градуса. До сега си мислех, че няма да се измият с тази програма.
Просто този уред е едно от най-ценните неща у нас. Така свикнах с него, че се чудя как съм живяла до сега без съдомиялна. Обожавам я!

# 657
Почти винаги мия чиниите на най-кратката и най-икономична програма и почти винаги се измиват добре Simple Smile

и прах за пране ли не мога да сложа? Mr. Green

# 658
Почти винаги мия чиниите на най-кратката и най-икономична програма и почти винаги се измиват добре Simple Smile

и прах за пране ли не мога да сложа? Mr. Green
Що да не може,може разбира се  Mr. Green
после да кажеш за резултата  Joy шегувам се

# 659
Ми не ми се мие на ръка, пък Crossing Arms Трябва да има все нещо, което да може да се сложи еднократно на мястото на таблетките за съдомиялна, толкова ли са специални? (На мен ми приличат на пресован прах за пране Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт