Идват месеци с вируси - как да предпазим децата?

• 70 741
  • 272
  •   1
Отговори
# 195
Аз отскоро /след бронхиолит , прекаран декември  давам 2011г/ давам ИМУНОБОРБРОНХО , съдържа ехинацея и котешки нокът - дано да има ефект . При детенцето на моя приятелка ефекта беше поразителен - ще видим при нас как ще протекат нещата.

# 196
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Е колко свободно време трябва за да се изпие 100/200мл сок?Една седмица и 5 баби да му наливат в устата на детето ли?Страшни родители има!

Мисля че тя имаше предвид за приготвянето  Peace

Аз отскоро /след бронхиолит , прекаран декември  давам 2011г/ давам ИМУНОБОРБРОНХО , съдържа ехинацея и котешки нокът - дано да има ефект . При детенцето на моя приятелка ефекта беше поразителен - ще видим при нас как ще протекат нещата.

Аз точно след бронхит давам Умкалор  Peace

# 197
Привет!Интересува ме мнението ви относно респивакса като имуностимулатор.Нека тези от вас,които са го пробвали като вариант да споделят има ли полза от него или не?

# 198
няма полза,но не го разбира всеки,полза има в хомеопатията само  Mr. Green
Защо давате луди пари за лекарства,а не намерите добър хомеопат и да приключите с разболяванията и с чуденките какви сиропи и отвари, и ваксини да давате на децата си!
Прочетете за хомеопатията и дано повече от вас да "видят" и осъзнаят написаното!
остана и Амин да напиша  Laughing

# 199
mama 123,не мисли че си открила топлата вода и всички сме толкова заблудени и не искаме най-доброто за децата си.Хомеопатията не е пенкилер.
 Водила съм детето си на класически хомеопат,с много мъка го взе за пациент(не приемаше нови хора) на едно много дълго и подробно интервю и резултата беше силно разочароващ.Спрях всички дразнещи неща-основно шоколада,нали какаото е абсолютно противопоказно,което си беше доста тежко за детето....когато се разболя след 3 седмици естествено първата ми работа беше да се обадя на хомеопатката и така по 3-4 пъти на ден все не давах нищо,а кашляше много лошо,имаше температура,всеки ден го влачех до поликлиниката да му слушат гърдите и не давах антибиотик(по съвет на хомеопатката)...накрая много се влоши и тя ,,разреши'' да се даде конституционното му лекарство с уверението,че до няколко часа ще се оправи....е след няколко часа резултата беше още по-висока темп,а детето изобщо не беше на себе си..стигнахме до рентгенови снимки,куп изследвания и оздравяване с традиционната медицина.Колко книги-хомеопатични си поръчах и изчетох няма да пиша,колко четох по чуждите форуми за хомеопатията само аз си знам,но мога да кажа със сигурност,че ако разчитах само на хомеопатията нещата щяха да приключат много-много зле.

# 200
Трябваше да смените хомеопата,а не да се отказвате от хомеопатията.При нас, относно шоколада стана точно обратното,аз не давах изобщо на децата си,защото правеха алергии от всичко,но тя ми каза, да започна да давам Simple Smile
Знам,че не съм първата, която открива топлата вода,искам колкото се може, повече хора да я открият,както направих аз Simple Smile
За жалост, от некадърни хомеопати, се отказват много майки.Започнах и себе си да лекувам с хомеопатия за проблеми ,които ми  казваха алопатите,че така ще си останат,да ама не,вече се чувствам прекрасно

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 21:39 от mama 123

# 201
 Аз прочетох доста от тази ,,сектанска литература'',както я нарича мъжа ми(не без основания-50%от съдържанието на книгите е възхвала на уникалната и неповторима наука,на невероятните резултати,които се постигат с нея и т.н. глупости и колко зли са всички и как искат да я очернят).Между другото тези щуротии ги пеят всички,които искат да си изрекламират техния метод-и врчки,и баячки,и китайска медицина и всякакви такива...
Резулатат при нас беше абсолютно плачевен,не защото лекарката беше некомпетентна-мисля,че тя си спази всички основни изисквания при изписването на лекарството,просто това не е пенкилер.Пазете си децата от подобни ,,лечения'',резулатата наистина може да е много трагичен...100пъти предпочитам да дам не детето си плодове/билки/други натурални продукти,отколкото тия хомеопатични боклуци!

# 202
Явно си чела не каквото трябва. HugТова което аз съм чела, е само факти и обяснения за процеса на излекуване .Затова казах,че това е наука ,която явно не всеки е готов да разбере Simple Smile
И кое е като секта , не е ли секта Актавис или Софарма,че отвсякъде ни заливат с реклами,колко са полезни сиропчетата за кашлица,че и песнички пеят.Това е вече секта,те са навсякъде и промиват мозъци.Но всеки решава за себе си.

# 203
  • София

Момичета бих искала да попитам давал ли е някой Colostrum direct -течен от форма LP Health and beauty - Германия. Препоръчаха ми това, но не намирам мнения във форумите.

Вече пробвахме какво ли не, но ефект няма. Една седмица на градина , три в къщи.
Ако някой знае нещо за тази хранителна добавка, моля да ми пише.

Предварително благодаря. Hug

# 204
Явно си чела не каквото трябва. HugТова което аз съм чела, е само факти и обяснения за процеса на излекуване .Затова казах,че това е наука ,която явно не всеки е готов да разбере Simple Smile
И кое е като секта , не е ли секта Актавис или Софарма,че отвсякъде ни заливат с реклами,колко са полезни сиропчетата за кашлица,че и песнички пеят.Това е вече секта,те са навсякъде и промиват мозъци.Но всеки решава за себе си.

Доста наивно...и в типично сектантски стик-щом не го харесваш,значи не можеш да го оцениш....а и некоректно,защото с това ,,просветление'',с което искаш да облъчиш всички и всичко забравяш,че има и пострадали от него....лично за мен,това ,,лечение'' се основава на внушението и при някои хора би имало ефект,но при сериозни болести,а всички знаеш колко бързо се развиват болестите при децата си е направо опасно да се разчита на него и да се пренебрегва традиционната медицина.Рекламите в случая нямат кой знае какво значение-рекламират се съвсем различен тип продукти...

# 205
Simple Smile ееееее недейте така,оправихме алергии при децата.Аз имах една година световъртеж и всички Доктори ми казваха-така ще е.Е да ама не е така.Как може едно дете да си внуши и да се излекува от пневмония доказана със снимка Simple Smile Но всеки си решава  и пострадалите са от конкретния "хомеопат" ,а не от хомеопатията. ooooh!

# 206
  • Пловдив
шоколадче, а от "традиционната медицина" няма ли  пострадали?  Whistling

Айде сега, хомеопатията не е панацея, но е помогнала при доста сериозни заболявания, и при такива, "отписани" от традиционната медицина, като алергиите...
А пък специално за детските боледувания, които са най- безобидните и не са нищо сериозно, в сравнение с останалите болести, е най- доброто лечение.
Дори и за майките, дето ги е страх.  Wink
Хора, които сега почват да се лекуват с хомеопатия и не мислят, че ще помогне, също е добре първо да пробват, ако не стане и положението се влоши, нервите не издържат и т.н., винаги може да се премине към традиционната медицина...Нищо необратимо няма да стане, ако изчакаш няколко дена резултат от хом. и тогава да се премине към поредния АБ...Половината АБ да успееш да спасиш на детето си, пак си струва.

Лично мнение.  Peace

# 207
  • София
шоколадче, а от "традиционната медицина" няма ли  пострадали?  Whistling

Айде сега, хомеопатията не е панацея, но е помогнала при доста сериозни заболявания, и при такива, "отписани" от традиционната медицина, като алергиите...
А пък специално за детските боледувания, които са най- безобидните и не са нищо сериозно, в сравнение с останалите болести, е най- доброто лечение.
Дори и за майките, дето ги е страх.  Wink
Хора, които сега почват да се лекуват с хомеопатия и не мислят, че ще помогне, също е добре първо да пробват, ако не стане и положението се влоши, нервите не издържат и т.н., винаги може да се премине към традиционната медицина...Нищо необратимо няма да стане, ако изчакаш няколко дена резултат от хом. и тогава да се премине към поредния АБ...Половината АБ да успееш да спасиш на детето си, пак си струва.

Лично мнение.  Peace

Абсолютно съм съгласна. За някои неща традиционната медицина е безсилна, докато хомеопатията действа и е напълно безвредна, дори и да няма пълния ефект. Тъпченето с химия не е най-доброто решение, ако може да се действа и по-леко. Вече, ако няма желания ефект, ще се дава химия. Peace

# 208
Цялата работа е , че хората са различни и хомеопатията при едни действа , а при други не.Докато химическите лекарства са унифицирани и в много по- голям процент грубо казано вършат работа.Те разбира се имат и много слаби страни, които не е мястото да коментираме тук.

Относно вирусите отговорът се крие в нашата имунна система.Дръжте я във форма и всичко ще си дойде на мястото.Спорт,чист въздух,здравословно хранене това е рецептата.Аз например миналата седмица усетих , че съм се заразила почувствах дискомфорт.На другия ден хрема пих коластра- Колактейт,витамин С и Мурсалски чай един ден на втория вече изчезна всичко даже температура не вдигнах.Тези неща които посочих просто ускоряват процеса, основното е кондицията в която се намираш.

# 209
Нищо подобно!Няма такова нещо ' хомеопатията при едни действа , а при други не'. Тя или действа или не се лекуваш при класически хомеопат.

Общи условия

Активация на акаунт