Раздават ритничета, февруарските мъничета! - Тема 9

• 26 776
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Аз и добро кръвообръщение са две несъвместими неща. Като захладнее просто слагам олекотената завивка, а ако знаете зимата какъв юрган имаме, едва си го издърпвам да се завия, но съм се будела поизпотена. Краката ми са вечно студени, но ако легна с чорапи съвсем няма да се стоплят. Затова просто се изкъпвам с по-топла вода и веднага в леглото, че да нямат време да изстинат толкова. Но не мога да понасям да имам нещо по краката, вероятно защото се въртя повечко.

Успех утре! Стискам палци много силно!

# 286
Леле, момичета, разписвам се чак на 20-та стр. в тази тема ( супер заглавие Peace  )...нямаше ме тези дни у нас и не оставаше време на компютри.... опитах се да наваксам,ама стигнах до 10-та стр засега, реших да се разпища поне...и да ви помоля за едни палчета утре....в 8:30 сме на 4Д ( нещо като втора ФМ,ама само на видеозон ще ме гледат де,  поне ако вс.е идеално ,няма да правим изследвания други)...тр.да се види пола на бебето вече, нямам търпение... стига се е крило, засега знам само, че мн.обича да пътува или поне да се вози.... винаги пътувам ли с няк.превозно средство ме рита от тук от там Joy Joy Joy Joy аз се кефя, понеже баща ми е професионален шофьор... може да е ген... а и вс. обичаме да пътуваме...ужасно много!!!!
Ще се отчета утре, надявам се с мн.добри новини и вече да ми слагате и на мен щъркела... stork-girl newsm17  stork-boy ха,дано!

# 287
Здравейте, тази статия четохте ли я: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=showNews;id=4476
Пише за дните на отворени врати в АГ отделенията в различни градове. Аз пак да питам, да сте чули за Пловдив училище за родители , но да е в събота, защото съм на работа?
Здравей, аз се каня ноември да ходя на училище за бременни в ДКЦ на Понеделник пазара. Ти как работиш, защото там започват от 17,30 ч. лекции и от 18,30 ч. упражненията, ако не се лъжа.  Аз се надявам да ми остане време за училището, защото сега завършвам една магистратура и записвам втора от ноември и не знам дали ще се справя с всичко. Ако имаш интерес - пиши  Peace
Polisia, ти в кои магазини ходи? Аз се насочих към Касида за количката, че правят някаква отстъпка над определена сума, а аз и кошарката сигурно от там ще си купя.

# 288
Vanq_p, здрасти. Много ти благодаря, че ме "светна" за този магазин. Аз мислех, че е само онлайн, а сега видях, че е пловдивски. Ще отида да го разгледам.
Аз иначе зная - двата Вис Виталис и Хиполенд. И повече избор на колички имаше във Вис Виталис до Баумакс. Дано в тоя Касида има избор също, че нещо днес не останах очарована...  

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 18:52 от polisia

# 289
По принцип има около 15-20 колички изложени, но могат да ти доставят всичко, зависи към какво си се насочила. Даже не съм сигурна дали стоката не им е отзад в магазина на склад, защото на мен ми предлагаха да ми разопаковат една кошарка и да ми я сглобят, за да я видя. Иначе са страхотно любезни, отговарят на всякакви въпроси и доста ме насочиха. Ако имаш време, отиди до магазина на Пещерско шосе и разгледай. А във Вис виталис все едно ми правеха услуга, че ми помагат, но няма как - ходя и там да зяпам,че трябва да се сравняват цените Crossing Arms

# 290
  • Sofia
polisia, вече няколко продавачки от различни маганизи ми казват, че количките Хаук не са това, което са били преди години, казват ми го по повод това, че споделям, как навремето съм била с такава.
Отдавна не се произвеждали в Германия, много били чупливи, от тях имало най-много недоволни клиенти, олекотени били в сравнение с едно време, не знам за маневреност, но много чупливи. Просто прави впечатление, когато от различни места чуваш едно и също.

# 291
  • Сфия
хелоууу, говорите си зъбни проблеми и мъжовски проблеми... Второто няма да го коментирам, но по повод на зъбките, не случайно се получават тези болежки точно по време на бременност, просто "някой" ни източва калция. И много странно ми звучи това, че не трябва да се вади зъб или умъртвява по време на бременност... Ами, ако се налага, какво? Значи ходиш си с възпаления зъб до края на бременността. При мен преди месец се получи такъв проблем. Зъб, който ми бяха правили точно преди да забременея, сега започнал да работи от долу и станал пулпит. Ами умъртвиха ми го, какво да ме оставят да ме боли и да се подува до края на бременността? Даже и 2 упойки ми сложиха, че аз не давах да го пипнат, то като пиех вода ме болеше..
Любче, не се притеснявай, отивах на зъболекар, че това не си е работа. Моите зъби буквално се сринаха при първата ми бременност, просто устата ми се превърна в една абсолютна гробница точно за няколко месеца. След това години не мога да ги вкарам в ред. И общо взето повечето от половината ми са умъртвени, имам и извадени...
елзи, за съжаление това важи за всички стоки, от всякакво естество. Всичко е скъпо и чупливо. Това е идеята, за съжаление...
А аз продължавам да не мога да спя от киселини. Талцидите вече не ми помагат. Придремвам на пресекулки и сънувам глупости само. Не знам какво да правя вече. Положението ми е, като при първата бременност в девети месец. Ама сега съм още пети...

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 19:45 от *starlet*

# 292
Vanq_p, дано в Касида остана доволна от персонала и стоките...  Peace

Elsi, и аз чувах подобни коментари. Обаче днес една продавачка ми каза, че немците били много коректни и ако има проблем, количката се изпраща в Германия... Наблюдението ми досега е, че в Пловдив повечето продавачи не разбират много и даже не могат да дадат нормални съвети. Може би в другите градове не е така, но от пловдивските не съм впечатлена.
А и няма гаранция, че другите марки не се чупят. А аз имам ограничен бюджет и за тези пари не виждам по-хубава марка. Е, признавам си, че ми се иска количка от 1500 лв. и нагоре, но няма как да стане, освен ако не спечеля от тотото. Laughing
Гледах Бертони и категорично ги отхвърлям засега. Много са тежки, като някакви малки танкчета. За Чиполино нямам много наблюдения, ще ги огледам и тях. И май по-евтините марки са тези.
Но има време, все ще изкочи нещо. И в крайна сметка нали лафът е, че "Жена и кола са до късмет". И най-важното е да сме здрави, а останалото ще се нареди Peace

# 293
  • Варна
Алекса стискам ти палци за утре!Дано да е наред вси4ко и да не се налага нищо!
 thumbsup newsm10

# 294
Да споделя моето впечатление от количките, когато обикалях да гледам, с една уговорка, че е възможно тука да са малко по-различни моделите, от колкото в БГ...

Но ми се струва,че видях тези модели на Хаук, които показвате....
Значи първо харесах на външен вид и цена Хаук, вървяха сравнително добре на проба, но мъжо понеже държи да разглоби и сглоби всичко до последно поне по 2 пъти преди да реши -няма да ви кажа колко време сме прекарали по магазини разглобявайки колички-
та той не беше доволен от тях, каза че мъчно се сгъвали и разгъвали и имало повече риск да се счупи по сглобките, за това ги отхвърлих, инъче те бяха един вариант
другото имаше тука едни Nurse и подобни Jane - Също на прилична цена, ама те много тежки и дървено ходят, че и със сравнително малки колела
Baby Confort ми харесаха страшно много, но цената не ми хареса, просто ИЗВИНЕТЕ, но 600 евро не бих дала за количка - и то това беше най-простия/евтиния модел от марката

и накрая взехме Graco, от което на външни характеристики съм доволна, пък ще видим, на самите изпитания февруари как ще се представи, но ми се струва доста здраво и се сгъва/разгъва с една ръка

# 295
ей момичета, да ви се похваля
днес цяла сутрин какво работих

–някои гладят, аз рисувам полянки, ама ко да се прави, кото умея, туй - хич ме няма в гладенето щото...-

Вижте какви фризове за стените на детската стая си измайсторихме:

утре сутрин летят към печатницата тея дизайни и ще бъдат уникални само за нас.... до тоз извод стигнахме, въпреки,че е повече играчка, но се оказа, че голям избор на такива работи няма кой знае какъв нито тука нито в БГ, пък точно за такива работи съм махнаджия от класа, ко да се правя....

# 296
  • Варна
Олеле 4е сладки фриз4етааааа бравоооооБиби !направо ми иде да си ги сложа в нашта спалня!хихихихиих взех да искам да съм бебе  ylinfant

# 297
Здравейте Мами,
Аз в събота бях в Касида на Пещерско шосе (мъжо имаше път към Пловдив и аз барабар с него) и останах много доволна от консултантката. Много отзивчива и подробна в обясненията. За съжаление обаче асортимента не ме задоволи. Нямаше ги тези за близнаци които исках да видя, но пък поразпитахме за тях, тъй като имаше единичните модели на същите марки. Останах с впечатление, че и от единичните имат повече на скъпите марки.
Във Вис-виталиса асортимента на единични беше огромен, както ми се стори, но за консултантите сте прави - никаква компетентност. Там също ги нямаше моите колички,но, като питахме казаха: "О, за близнаци по каталог". Мъжо и казва, че иска да види размери, подвижност, а оная:"Ми то ги пише в каталога". Овца,проста!!!
Та после предприех друга стратегия - обадих се в няколко магазина в София, дали имат налични моделите. Чак в петия имаше едната и в осмия другата. Другата седмица ще се разходим да ги видим. Та съвета ми е ако търсите конкретно някоя марка и модел - звъннете първо по телефона, че някой са си бая далече само за разходката.

# 298
Олеле 4е сладки фриз4етааааа бравоооооБиби !направо ми иде да си ги сложа в нашта спалня!хихихихиих взех да искам да съм бебе  ylinfant

хехехе, то и аз тъй

мерси за оценката  Heart Eyes

# 299
Polisia, какъв ти е бюджетът. Аз във Вис виталис бях гледала Jane Nomad на промоция 800 лв. количка с кош за новородено, който става на кошче за кола. Изглежда страшно здрава количка, въпреки че прочетох и негативни коментари за нея, но няма как всички да са доволни. Майка ми и приятелят ми страшно много я харесаха, но аз реших, че няма как да возя госпожица в това малко танкче  Laughing - като цяло нищо друго в нея не ме е спирало да я взема освен това че е голяма/ а и да добавя, че като цяло е лека/.

Общи условия

Активация на акаунт