Жената Лъв-57-ма тема

• 19 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Камче, кУтУ казА снимки и нЕма ли да покажеш от сватбата? А?
Ми нямам.  Crazy Crazy Crazy

Така си и знаех  Whistling

Ами, апарата ни е смотан,  Crazy пък и нали имаше професионален фотограф, като ми дадат ще покажа.

# 376
  • София
Реа,  Joy, грозни са вЕрно! Иначе цените им са от около 19 лв. нагоре. Понякога има разни намаления и съм купувала и за 14-17 лв.

# 377
  • Варна
Вени, при варицелата пъпките излизат първо по окосменте части, при вас по главата. Пъпките са колкото лещено зърно и имат връхче като гнойна пъпка, но не е гной а водичка. Гадното е, че е придружена с висока Т. Колкото повече са годините, толкова по-висока. Ако се кара на дърти години, много зле се преживява. За спешното, не е спешно, но ако друг от вас не я карал, ще изкарате сигурно.
Абе, да не е алергия към някоя билка или лекарство дето ги пи толкова време? Thinking
Рейче, има едни писти за сглобяване. С много части и могат различни комбинации да се правят. Израелски са и на прилична цена, ама името забравих.

# 378
  • Пловдив
Вени, супер, дано е варицела...по -добре сега, че после след пубертета мнооого трудно я карат мъжете. Моите и двамцата я караха в ДГ още като беше каката на 4 -5г, а малчо беше на година и половина. Не е страшно, обикновено минава леко. После тряя да се пази, щото пада имунитета много. И не му давай да се чеше, че могат да останат белези, малчо има още по лицето 1-2 белега от варицелата...Мисля и няква диетка спазвахме тогава..ама вече не помня - ЛЛ беше ми казала нещо такова..май по- лека храна се ядеше...абе не съм сигурна..ама в нета тряя да има инфо..и ги има и пъпките много точно снимани, като разгледаш и ще си сигурна, че е това. Особено ако има и по окосмената част на главата...

У нас е стууудено..18гр....не са пуснали още парното, а не мога да намеря духалката - обърнах сега къщата.  Thinking Чак днес ми стана и на мен студено. Извадих им за утре зимните якета вече.

# 379
Абе гадно нещо си е варицелата. Аз хем уж я бях карала според майка ми, и пак я карах на 29 години. Няколко дни ми беше супер гадно, и също така имах пъпки за целият китайски народ.  Crazy

# 380
Вени,  ooooh! сега пък и това, милото ще се намъчи. Дано му мине бързо и не я усети.

Аз изпитвам ужас от шарките, защото не съм ги карала и ако дребното ми лепне в ДГ, ще трябва да я изкарам и аз.

Ходихме на лекар и каза, че дребната е пушка, само да ѝ продължа инхлациите. Утре е на ДГ. Дано все така да е здрава и да си ходи, че е много щастлива.

Оставям ви да забъркам тестото за бърканата пица.

# 381
  • София
Да ви кажа, като видях пъпките и направо ми олекна  ooooh!. Някак си като знаеш с какво се бориш е по-друго  Crazy.
Тони, и аз си помислих да не е алергична реакция, но той всъщност един ден пи хидратин алфа и натриев цитрат и три дни ентерол. Давала съм му и спазмалгон по половин таблетка, ама за четири дни сигурно е пил три пъти общо.
Бенджи, знам за чесането. И за диетката съм чувала, че не трябва да се яде сладко, кисело, люто, както и бобени неща. Я да те питам, щом твоите са карали и ако помниш - има пъпки няколко, обаче има места по тялото, които са просто зачервени области, кръгли и с диаметър около 4 см. Това сигурно после ще стане пъпка? Иначе много го сърби главата, а одеве ушите направо му бяха пламнали. Имам фенистил гел и го намазах да се облекчи.

Джуджи, много е хубаво, че на дребната й харесва в детската! Дано да е здравичка и да ходи с удовоствие.

# 382
  • Пловдив
Уфф, Вени, не помня, честно...беше преди 6г. и повече... Confused

Но мисля, че точно така беше...първо зачервено и после става пъпка.

Каката я кара нормално, класически, според ЛЛ - ден - два с темп., даже не съм я сваляла т.е. не  е била много висока може би около 38,5 - 39 най -много /че на повече давам темп. понижаващо/, пъпките не бяха много, мина без проблем...не видя зор детето, но малчо  - с много пъпки, много висока темп./той вдига 39,9 - 40 от раз/, по -дълго и тежко, след шарката се разболя и направи пневмония /хванаха я в началото и нямахе проблем/...та АБ се наложи и така...
Ама мина. Не е било чак пък страшно или много зле...
Даже ЛЛ ме успокояваше тогава, че по -добре така, отколкото на "дърти" години като някои от татковците на нейни малки пациенти -  детето леко я кара, а таткото с висока темп. и подути ташаци в болницата... Mr. Green

# 383
  • София
Бенджи, мерси, че ми обърна внимание  Hug!
Моя М. нали съм ви казвала, че два пъти кара скарлатина  ooooh!, даже първия лежахме в Инфекциозна болница, че направи пневмония, а и беше мъничък. Но втория я мина направо на крак. Дано и тоя път е така!
Ха ха ха, това с дребните букви ме... разсмя Joy, то не е хубаво да се хили човек на болестите, ама на  Joy!

# 384
То май точно сега е сезона на шарките и на пролет също. Дано не вдига М. Т и да се оправя бързо.

Мойто дете се разпра да яде тия дни. Аз още не съм се изкъпала и лакирала и се размотавам. Утре съм на работа  ooooh! а напоследък имам толкова много работа, че ми се струва, че работя по 100 ч. на ден и по 10 дни без почивка. Сега се надявам студа да пресече вирусите малко.

И за да не се чудите що пиша глупости ей на

# 385
Благодаря ви момичета за предложенията, ще измисля нещо  Hug

Камче, добре като получиш снимките шЪ тЪ видя  Grinning

Вени, от една страна е гадно , че детето е болно, но от др ако е варицела, направо ти завиждам  Simple Smile
Аз имам 50% на 50% убеждение, че Кали я е карала варицелата , ама не е сигурно. Беше с лека Т, червен език и 5 пъпки по тялото. Цялата група в ДГ беше се заразила само тя уж не. Когато се загледах по пъпките бяха вече почти зарастнали ( мислих, че е ухапана от някоя гадина ) като я заведох на лекар ( 3-ма я гледаха ) един вика - варицела, др вика: късно е да опеделя, щото пъпките са с коричка и т.н. та незнам дали е минала найстина или не  Confused
Сега ми е мъка за Мишо, ама квото - такова.....

Бенджи, аз никва работа на свърших у НОИ, а ти? Още не са ми излезли простотийте  Mr. Green

Охо Хая в таз зима ти биричка льокаш. Аз пък съм на винце. Хора много хубаво вино си купих от Метро  Heart Eyes

# 386
  • Пловдив
Реа, на мен ми забавиха отново тр. книжка.  Thinking

Та чак утре ще ходя до офиса, за да си я взема и тогава отивам в НОИ.  Whistling

# 387
Бенджи, ако знаеш през колко стаи минах за да ми дадат нЕкъв код за достъп да си видя дали нещата ми са оки и да ида пак до там  ooooh! Боже, колко хартия се изписа и колко време на служителите загубих, няма такава тъпотия ...... мразиМ тези държавни учреждения   Twisted Evil

# 388
  • Варна
Вени, това със зачереното не прилича на варицела. Тя започва направо с избиването на малките пъпчици и с Т. Но пък може да е друга шарка, знае ли човек.
Ей,това държавните институции освен да пишат, никаква друга работа не вършат. Аз сега се разправям с едни бюрокращини и имам чувството, че все повече затъвам в л....та. Sick
Хая, наздраве!

# 389
Тони, дека си се нагнездила? Направо ми се двайха от тъпи институций  Sick

Хаяяяяяяяяяя, ко стана, да не гъврътна твърде много  Wink

ПолинкУ , ти що мълчиш?

Камче, си на любимата работа  Wink

Оффффффф, при мене др 20-ет. Изчезна ми една машинка дето без нея не мога  ooooh! Утре ще ходя да купувам явно за да мога да свърша мноо работа  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт