Обяд и работно време.

• 25 216
  • 242
  •   1
Отговори
# 120
  • Ямбол
Работното ми време вече позволява да обядвам вкъщи. Силно казано е обядвам, но да кажем - закусвам късно към 10-11, а понякога и 12ч. и после чак за вечеря. В началото озверявах от глад, особено, ако имам и седми час, но вече свикнах. Като минем първа смяна, най-вероятно няма да закусвам и ще обядвам късно.

# 121
Обедната ми почивка е цял час, така че ходя до пазара, който е в близост до работата ми. Там е фрашкано с кулинарни магазинчета - скари, готвени ястия, китайско, баничарница, дюнери, сандвичи, палачинки - каквото поискаш! А и ходейки до там и обратно си правя един вид разходка, което също ми е важно.

Хехе, имате си значи работодател-слънце. Цял час обедна почивка, че и разходка...егати направо комунизъм цари при вас... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тонка, сори, ама само като си представих "чистите" и спретнати" дюкянчета, служителите със съмнително чисти ръце... и честно  Sick Sick Sick Sick а за качеството на кайма, месо и прочие... няма да изпадам в подробности, че.... Sick Sick Sick Sick

# 122
Е, нали тя го яде, не ти  Laughing
Ти пазаруваш био предполагам само.

# 123
Толкова ли ви е досадно и уморително да готвите ?[/b]
Ти на сандвича или храната в кутия готвене ли му викаш Crazy
Ние имаме стол, но е други варианти съм пробвала.
Сандвич, при това много хубав, правя сигурно за 5 мин с опаковането във фолио, така че изобщо не може да ме домързи за такова нещо. Аз по дълго си мия зъбите:)
Най хубавото на сандвича е, че можеш да го изядеш навън, на въздух и с книжка.

# 124
На въздух и с книжка в центъра на София  Joy

# 125
А защо не? На мен това ми е редовна програма през лятото, на мен са ми много удобни местенцата около Народния, има си чудни пейки със сянка. Като гледам и заведения има, и не са останали празни, пък все един и същ въздух е Wink

# 126
Пълен абсурд е да хапна готови неща от изброените , особено скарата от разни витрини !!!На такива места никой не влага качествени продукти , а разни изостанали и леко тръгнали да "мръдват" кайми , наденички или разни вмирисани пържолки и каренца.Като мине огъня през тях ще станат за ядене .

Сигурно и на ресторант  не ходиш, защото леле мале.

# 127
А защо не? На мен това ми е редовна програма през лятото, на мен са ми много удобни местенцата около Народния, има си чудни пейки със сянка. Като гледам и заведения има, и не са останали празни, пък все един и същ въздух е Wink

Центърът не е само около Народния. Ти в коя София живееш се чудя? Та чак вярваш, че навсякъде се намират пейки, където да си седнеш обедната с  книжка...

# 128
Е, да съм казала навсякъде?
Като се чудиш с какво да се захванеш само диалог да  има, та почваш да си измисляш чак.
Ако има пейки ще ги ползваш, ако няма- здраве да е.

# 129
Е, да съм казала навсякъде?
Като се чудиш с какво да се захванеш само диалог да  има, та почваш да си измисляш чак.
Ако има пейки ще ги ползваш, ако няма- здраве да е.

Роксе - ти си тази, която написа, че на сандвича му било хубавото дрън-дрън! Ми не - не му е това най-хубавото, защото 90% слагам бас - нямат пейки и градинки около офисите си! Схвана ли сега идеята???
Да беше написала - на моя сандвич...друга бира  Joy

# 130
# 131
За един час се прибирам, вземам душ, ям и се връщам на работа.

Щом си взимаш душ в обедната почивка, най- вероятно не пропускаш сутрин преди да излезеш, както и вечер преди да си легнеш. И всички у вас правите така, нали? И колко кубика вода имате на месец? Защото четох наскоро как някои се къпят редовно и 4-ма души имат 10 кубика вода  Thinking а други 3-ма имали 20 кубика вода, ама им бил повреден водомера.  Thinking

# 132
Аааа, не така, Пина  Crossing Arms
Аз си взимам душ - за около 30 минути, докато водата свърши. Мъжът ми - за 10 мин.се е дори избръснал вече и запалил цигара.  Wink
Та не само броя хора не определя водата.
Пък и той сигурно е мъж. Сутрин, обед и вечер - по 10минути душ - равно само на моя 30минутен.

# 133
Ох, аз не съм си засичала душа, ама как да докарам до 10 кубика на месец, това искам да знам  Simple Smile а сме двама, дори не сме трима.

# 134
В пари ми говори, моля!
Колко пари е 10тина кубика, за да ти сравня - нашите сметки са около 10-15лв месечно средно.

Общи условия

Активация на акаунт