Бургаски сладки коремчета - 3 тема

• 33 792
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Привет ,момичета Simple Smile.Честито на гордата мама jеni_r,да е жив и здрав малкия юнак,и тя бързо да се възстановява да може да се радва на бебчето.
tania_burgas,горе главата Naughty,много добре те разбирам в каква ситуация си в момента ,защото и при мен се получи същото ,но не се отчайвай и се ориентирай към друг лекар.Препоръчвам ти Георгиев Peace,аз като раждах бях с две момичета които бяха със секцио точно направено от него,и двете бяха очаровани,много внимателен доктор,на едното  момиче майка и работи както сестра в родилното на МБАЛ и лично се познава с него и затова са го избрали.Ако правиш уговорка с Гамишев ,го питай дали със сигурност се наема,защото точно тои ми извъртя номера на мен Naughty,да не останеш пак разочарована ooooh!.
По въпроса с педиатрите които ви вълнува,препоръчвам с две ръце др.Димитрова и др.Ангелов,това много добри специалисти,но за съжеление не работят по ЗК.Ние по ЗК сме при др.Бербенлиева но съм много разочарова от нея,като разбра че съм водила малката при кожен доктор ,така се обиди и от тогава е мн студена,като я питам нещо все казва ами както си решите.И затова си ходим всеки месец при Димитрова и тя ме съветва за всичко.Така че повечето от вас имат още време и ви съветвам да изберете добър педиатър,за бебчетата защото е много важно за вашето спокоиствие.
Лека вечер дами Simple Smile

# 466
  • Across the Multiverse
Да е жив и здрав малкия Симеон на мама Жени_р! Много да радва гордите родители и да ги слуша!
По въпроса за педиатрите искам да попитам ако избереш да запишеш детето си при твоя ЛЛ трябва ли той да отговаря на някакви допълнителни условия/ квалификация?

# 467
  • Бургас
Добро утро, мами!

Как сте?Навън днес се очертава доста студено.
Спокоен ден на всички ни!

# 468
Gigito,не не трябва. Peace
Добро утро,как сте днес? Laughing

# 469
  • Бургас
Добро утро

Тъкмо закусихме и всеки ще се заема с обичайните задъжения- мъжа на дивана пред ТВ-то, детето пред другото ТВ за детски, аз на леглото с лаптопа  Mr. Green

Ако съберем сили, може и да се раздвижим по-късно, но това въобще не е сигурно.

# 470
Добро утро и от мен. Благодаря на шоколадовото бонбонче за хубавите картинки , с които всяка сутрин внася настроение и мене лично много ме зарежда. Много е гадно времето навън, само за седене у дома пред телевизора е. Ние днеска уж ще започнем с местенето на мебелите и подреждането на новата стая, която ремонтирахме. Дано не изкне нещо и да извикат мъжа ми на работа- че откога чакам да се преместим . Пожелавам ви лек ден и по-късно може пак да се отчета да кажа как вървят нещата.
 Хубаво , че срещата беше вчера. Ако беше днеска може би нямаше да се съберем и 4 мамита.Организаторката Влади явно пак е вкарала връзки с метеоролозите.

# 471
  • На морето!
Добър ден от мен!
Инлов, да не забравиш снимки после!
GJK, завиждам за заниманията. При нас са- аз на лаптопа, след доза палачинки, една простряна пералня и друга изгладена, мъжете се суетят около един майстор, а по ТВ-то върви като фон "Станция нова". Неделна идилия. Тази бременност ме повреди нещо. Ставам рано и върша толкова много неща, във време в което по принцип би трябвало блажено да поспивам. Не се оплаквам, открих колко прекрасни са сутрешните часове със семейството, но ми липсва среднощното гледане на филми и ровене в нета. Предполагам като спра да работя ще бъда по-малко изморена и ще мога да си върна стария, удобен режим, но докато ходя на работа съм толкова изцедена в края на деня, че в 22ч. се хоризонтирам безропотно.  Mr. Green
Шоки, мерси за поредната доза шарено настроение!
На всички целувки и пожелания за хубав ден!

# 472
Добро утро и от мен! Flutter
Аз преди час се излюпих и то благодарфение на котьо, който си търсеше дозата галене. Събрах разни нещица да натъпча в перлнята, спретнах едно кафенце и седнах на лаптопа. Сега си пийвам кафенцето и се надъхвам за учене по английски. А иначе вкъщи сякаш бомба е паднала, ама дали ще я забележа днес newsm78
Inlove, да се похвалиш като успеете да напъхате всички мебели в новата стая, ако не стане - викай ни и идваме да я поразширим Wink
Много се зарадвах, че вчера на срещичката имаше и от новозаписалите се мами в темата  bouquet Другия път чакаме и другите Hug
А на мен пък времето ми се вижда приятно - прохладно и свежо, даже ако спре да роси мисля да измрънкам от милото една разходка в морската Praynig

По въпроса за педиатрите искам да попитам ако избереш да запишеш детето си при твоя ЛЛ трябва ли той да отговаря на някакви допълнителни условия/ квалификация?
Ами ако ЛтиЛ не е педиатър как стават нещата с прегледите после - отиваш първо при него за направление и после при педиатъра или как?

# 473
  • Across the Multiverse
Ами ако ЛтиЛ не е педиатър как стават нещата с прегледите после - отиваш първо при него за направление и после при педиатъра или как?
Ами а де, и аз туй питам. Simple Smile Май той приема тази функция, не ходиш на втори лекар, освен ако не е нещо, което налага преглед от специалист предполагам.

# 474
Ами а де, и аз туй питам. Simple Smile Май той приема тази функция, не ходиш на втори лекар, освен ако не е нещо, което налага преглед от специалист предполагам.
Да,тогава ти дава направление за специалист. Peace

# 475
Здравейте мамчета, пак съм аз Simple Smile времето се застуди и аз се позиционирах пред компютъра, какво да правя  Laughing

Танче, прочетох, че твоя лекар няма да може да направи секциото.Виждам, че някои от майчетата, които разправяха, че е рано да се каже кой от кой е доволен, пишат, че разбират как се чувстваш - еми радвам се, че има напредък  Twisted Evil

Иначе на твое място и аз бих избрала Георгиев или Гамишев за секцио (чувала съм и съм чела коментари, че и Дорийска е добра в това специално, но май ти беше трърдо против нея). От двамата бих предпочела Георгиев все пак, защото по мое мнение не е лекар, който може да следи проблемна бременност или да ти открие проблем навреме, но пък за секцио мисля, че е най-добрият избор в Бургас.

За педиатрите и на мен ми е много интересна темата, защото искам сега декември да сменя моята лична лекарка с друга, при която да запиша и бебката - за да мога да съчетавам ходенето за мен и аз нея, ако се налага. Едва ли има специалист по ЗК, на когото ще имам пълно доверие (АКО МОЖЕ ДА ПРЕПОРЪЧАТЕ ТАКЪВ ДАВАЙТЕ), затова търся педиатър, който е и ЛЛ и при когото не се чака дълго и изнервящо да се влезе на преглед. И да дава направления без да се налага да се молиш или настояваш. И да е на удобно място за мен - аз съм в Лазур.
Четох за Филипова и Апостолова добри неща, ама май дооооста се чака при тях....

Ами, ако имате инфо по този въпрос давайте да си споделяме  Peace Приятен и релаксиращ ден ви желая  Stop

# 476
Здравейте и от мен Simple Smile

Радвам се, че вчера срещата ви е била приятна. Качили сте много хубави снимчици, а и сте се запознали с нови мами. Ние преди малко изпратохме свекърва ми на влака и сега малко ще си почина сигурно, че наистина времето е ужасно - става само за лежане пред телевизора.

По въпроса за педиатрите и аз съм се замислила сериозно и незнам как да намеря инфо за добър такъв в Славейков  newsm78

Inlove - подредихте ли стаята Simple Smile

НИА.М - как си ти. Не си писала от доста време или ти си разказа всичко на срещата нали. Ха Ма Ха да съм дошла нали  smile3532

alexa_  - да наистина няма да може да ми направи секциото, просто защото няма да е в Бургас тогава smile3518.  В неговите ръце щях да се увствам най-спокойна. Питах го каква упойка ми препоръчва поне - каза ми спинална. Да за сега се колебая между Георгиев или Гамишев, но мисля първо да говоря с Гамишев - ох незнам вече. А за Дорийска не искам и да чувам.

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 14:44 от tania_burgas

# 477
А бе само на мен ли ми се струва или в "Девата" само спинална упойка правят?Що така се избягва епидоралната по възможност? Thinking
Менинка,ами то е нормално да има разлика в режима.Аз като съм на работа ставам преди 7ч и едва издържам след 22ч,ама като се натоварва човек така е.Сега като се излежавам през повечето време вкъщи си издържам вечер доколкото ми е интересно и пак не спя до късно-около8ч пак съм на крак.Нашето семейство  си е от ранобудните.Детето става всеки ден включително и почивните преди 7ч и е хубаво,че не ни буди,занимава се само.Аз за себе си мога да кажа,че съм най-роботоспособна в часовете преди обяд и сутрин след кафето и закуската без да бързам отмятам задачите вкъщи.Хайде,скоро като спреш работа ще е друго. Peace
Момичета,вие как спите?Аз спя като пън и се чудя кога ли тази приказка ще свърши и ще почнат неудобствата.Забравила съм. Blush
alexa_,да при Апостолова заради многото пациенти и времето,което отделя на всеки от тях доста се чака.
inlove,ползотворен ден и дано днес успеете да довършите заплануваното. Peace

# 478
Deyzi - спиналната упойка е за раждане със секцио. Препоръча ми я пред пълната упойка. Епидурална упойка се ползва в Двва Мария, но по предварително желание и заплащане от страна на клиента при нормално раждане. Относно спането - имам вечери, в които си спинкам добре, а други като се събудя в 2.00 часа и не мога да заспя вече. Simple Smile

# 479
Уф,Танче,на мен все нормалното раждане ми е в главата и затова не съобразих.Ами по-разумно ми звучи всеки друг вариант пред пълната упойка,макар че последната сигурно е най-удобна за докторите,ама не ми се мисли колко трудно се излиза от нея.
А за спането е ясно,че в последните месеци с наедряването на мама и бебе и честото ходене до тоалетната съня е доста накъсан.Както и през първият триместър де.Ей сега е готино във вторият триместър.Тепърва и аз няма лесно да се самообслужвам при някои дейности. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт