Бургаски сладки коремчета - 3 тема

• 33 797
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
А ти,Деси, не мислиш ли също да се отчетеш,а? Как е здравето? А за срещата, и аз успях да отида,малко закъсняла,запознахме се с двете нови момичета,сладурки са,нищо че едната не можа да вземе думата от нас. Така,Гери ти каза основното, а другите типично женски  клюки са- january сияеше в оранжевата си блузка,много  й ходеше,това е нейния цвят,пу-пу,добре й се отразява бременноста, inlove с новата прическа трудно би се различила от ученичките си, NIA   си има още по-голямо сладко коремче, [color=deepskyblue]Vaniaa[/color] е все още бременна, пожелавам й от сърце голям,сладък и умен Йордан като моя Laughing, GLK пак ме настани да седя до нея, но на следващата среща ще бягам,че знам ли-да не се заразя с тия близначки и след година и половина,две, момичетата в къщи да станем повече от мъжете, а със Suzito  решихме да не раждаме на 29.02,а ако се засечем тогава в родилното ще извършим измама,да ги запишем на друга дата  Joy,очаровахме се от заведението,че сервират огромни порции крем карамел,пък то било измама,Patilaka  тайничко си поръчала двойна порция hahaha Е,сега нямаш нужда от снимки и видео, ставам за репортер от жълт вестник,нали?

# 451
Е вече съм доволна.Е някоя снимка на коремчета добре ще ми дойде.Плийз. Praynig

# 452
 Жени честит ти син  newsm44 newsm51

Да ви е жив и здрав, много да ви радва и слушка. На теб пожелавам бързо възстановяване.

# 453
  • Бургас

Честит син Симеон на мама Жени!Жив и здрав да им е , много да ги радва и весели!

# 454
  • Бургас
Супер новина  Laughing Заваляха бебета при нас  Laughing

Да е жив и здрав малкия Симеон, да радва мама и тати и само късмет и щастие в живота.
Името е много хубаво, едно от фаворитите ми за момче.

# 455
jеni_r, честита ти шушулка newsm44 newsm44 newsm44! Много радост да ви носи и много обич да дарявате на малкия Симеон! А ти се възстановявай бързо, че имаме план да изпълняваме - другия месец следва среща номер 4! И да ни разкажем за самото раждане...

KRIS72, направо ми сви шайбите с детайлния отчет от омитането на пиците в Каристо smile3532 Не видях да си водиш бележки, ама такива пикантерийки - не'ам думи просто  smile3501. Започни в някоя новинарска емисия Peace
А аз съм шматка/ама не голяма/ - носех фотоапарат, ама на него щракнахме само 2-3 снимки - обаче позирах по чуждите "фотки" и все ме има някъде Flutter

Танче, как мина със свекито - ражкажи малко, де! Wink И имаш ли вече идея по твоя въпрос - за раждането? newsm78

# 456
A вие от къде знаете че не съм жълт репортер и не ви шпионирам, та за това на никого не казвам че съм бременна hahaha
ЧЕСТИТ СИН НА ЖЕНИ! newsm51 МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА СИМЕОН!

# 457
  • На морето!
Жени_Р, да ви е здрав, спокоен и щастлив малкият мъж и много, много да ви радва! На теб бързо възстановяване и те чакаме със снимки и разкази тук!    bouquet  bouquet  bouquet

Прекрасно име сте избрали!  Heart Eyes

# 458
Menina, ти май не успя да се откъхснеш днес и да наминеш - дано другия път направиш успешен опит Wink
Прекрасно име сте избрали!  Heart Eyes
   и вие преди време    bouquet

Все се каня да ви питам и все забравям - попадали ли сте на тема на бургаски мами, които са с дечица на 1-2-3годинки? Идеята ми е да прочета повечко за местните педиатри...

# 459
january,май няма такава тема.Най-добре прочети в здравния подфорум темите като:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=27447.0
А Menina са направили също чудесен избор за име на баткото.Сега ако им се роди и един Борис направо приказка.Ама и една принцеска си е на място там. Peace Laughing

# 460
  • Където морето целува небето...
Ееее ама Крис наистина е за жълтите вестници с тези репортажи от мястото на събитието.
januarу може да видиш тук. Има мноооого за четене.
Хайде качвайте снимки де!

Хах deyzi ме изпреварила.

# 461

Все се каня да ви питам и все забравям - попадали ли сте на тема на бургаски мами, които са с дечица на 1-2-3годинки? Идеята ми е да прочета повечко за местните педиатри...
[/quote]

И аз точно такъв форум търся тези дни  newsm78

# 462
Ами аз чета тук от 2006-та и не съм срещала бургаски тема по набори на дечицата.Ние да не се окажем първите с реколта 2011-2012. Laughing

# 463
  • Бургас
Няма такъв специализиран форум, може да влезете в само в разни бургаски теми, в които пишат бургазлийки, но специална такава мисля няма.А и като се пита кой от кого е доволен и лично да си каже, работата е друга.
Не знам дали нямаше тема за Бургаски специалисти.

# 464
Жени, честито ти син Симеон. Жив и здрав да ви е, винаги да расте щастливо дете, заобградено с любов и внимание. Пожелавам ви да е палав, защото палавите деца са по-интересни и носят повече емоции.  Laughing Съдя по моя син. И така- днеска си мислехме за тебе, защо не си дошла на срещата , а ти си отишла да дадеш своя дан в това общество- да дариш нашата България с още един мъж. Браво ! Дано всичко да е минало леко- въпреки , че колко леко може да е едно раждане , все пак си е изпитание. Чакаме те да драснеш някой ред , когато имаш време . И да не е скоро няма да се сърдим, знаем колко е натоварено в началото . Още повече пък , че си имаш вече и още едно детенце, което си иска своите грижи.  Поздрави от цялата компания на която днеска липсваше.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт