Бургаски сладки коремчета - 3 тема

• 33 802
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Таничка, съжалявам , че няма да можеш да разчиташ на лекаря си, но по-добре от сега да знаеш със сигурност. Ако искаш мога да те насоча към моя доктор в Сливен, или пък да провериш как стоят нещата при Яков в Майчин дом във Варна. Днеска ходих на ЖК при Миринчев . Ами какво да ти кажа- отидохме с мъжа ми, пак същото отношение както предният път едно такова с надсмешка, все едно че той е най-големият , най-знаещият. Ей много ме дразни . Незнам, не мога да възприема държанието на Миринчев нито пък да свикна на странният му хумор. Но както и да е. Не можа да види пола , защото бебето беше с полу кръстосани крачети пъпната връв по средата и нищо не видя. Пусна ми изследвания кръв, урина и микробиология. Каза че всичко друго е наред.  Днеска го помолих да ми изкара снимка, то трудно можеш да видиш кое какво е. АБе.... така е за без пари дето се вика. Много се надявах да разберем пола днеска, но уви

# 436
inlove,иди му удари една......вода със салатка  и не се ядосвай. Wink Laughing

# 437
Благодаря ви момичета, че напълно ме разбирате.

Да много ми е тежко наистина, но като вариянт секциото да е на 18.12 с Хубчев за сега решихме че е много рано и не е хубаво за бебчето. А предложението му да отида до Русе няма как да стане тогава.Каза, че тогава ще отваря новия корпус на частната болница, в която той работи там и ще се радва да съм му пациентка ама..... Сега обмислям като вариант май Гамишев или Георгиев   newsm12. Незнам и аз май по-добре е да ли легна и утре с пресни мисли. Наистина много ще ми е притеснено, докато не гушна едно здраво детенце в ръцете си.

Лека нощ момичета и още веднъж благодаря за подкрепата txtloves

# 438
  • Бургас
Добро утро!

Аз си будувам и рекох да се разпиша.
Днес на срещичката да си изкарате супер  Simple Smile
Тане, гадно така като се настрои човек за едно, пък накрая трябва да избира друго, но аз мисля, че няма място за тревоги.С Божията помощ всичко се оправя! Hug
Инлав, и ти не се ядосвай на докторите, много малко се тези дето се обясняват по много и подробно.Важното е здраве да има.
Мама Емануела дали се е прибрала вече с малката Тамира?
Хайде, спокоен и хубав ден на всички ни!

# 439
Добро утро на ранобудните, а и на поспаланковците! Flutter
И аз от 7.00ч съм на крака - замесих тесто, та една питка със сирене смятам да спретна - да изненадам милото - като отида на срещичката по женски, да си хапне човека Wink Не че иначе ще умре от глад, ама ...
Вече сме решили - в понеделник отиваме да обиколим няколко бебешорски магазина, за да си набелязваме нещата и да не стоим само с изрядния списък Thinking Само да не се извие някоя снежна виелица в наша чест #Crazy
Айде, мами - до след малко, а на неприсъстващите на срещата - весел уикенд!   bouquet

# 440
Вчера ми се обадиха -днес в 10.00 на сделка ,ама събота е ,бе хораааааа Twisted Evil,друг ден не можели да пътуват до Бургас,стскайте ми палци да избягам в 11.00 и 11.10 да съм при вас! А аз се бях наточила за срещичка,ама пак ще дойда де,може и като предния път,накрая,да ви видя за малко,да поклюкарим,пък и вие да видите каква съм пухкава,вече се търкалям,пък корем-тц,никакъв smile3511,абе къде е тва мойто бебе, в дупето ли? Добре,че рита като ненормално,да зная ,че е вътре!
Деси,разочароваш ме,вече седмица си болна и инатлива,пий нещо освен чай,е,не лекарства ,а Цитросепт,Ехинацея,АФА или Биозин  например! Щом оздравееш веднага да те видя на кафенце,иначе, какиното #Cussing out
Танче Hugнека с това  лошите моменти приключат и от тук нататък само късмет,мила, и нещата ще се наредят.Вярвай и мисли позитивно!

# 441
Приятна среща мамчета  newsm51 newsm51 newsm51

Да си направите много снимки Simple Smile

# 442
Признавам си,че не съм от търпеливите,ама дадох най-доброто от себе си и въпреки това не мога да не споделя,че е крайно време да се отчетете.Момичетаааааа!? smile3514

# 443
  • Бургас
Признавам си,че не съм от търпеливите,ама дадох най-доброто от себе си и въпреки това не мога да не споделя,че е крайно време да се отчетете.Момичетаааааа!? smile3514

Еееее де  Laughing
След такова хапване, ни се полагаше и малко сън  Mr. Green

А срещата мина много приятно- хапнахме, пийнахме, оплюхме лекарите и болниците  Mr. Green Изкарахме 3 часа в сладки приказки. Има и снимки, ама фотографите нещо ги няма, кой знае къде са продължили  Crossing Arms
Решихме скоро пак- този път без извинения от никой /само раждащите са изключение/  Naughty

# 444
  • Burgas
Здравейте момичета!Тази сутрин в 7.00 родих втория си син Симеон, 2960гр.,50см. И двамата сме добре, родих го в Девата, нормално раждане при д-р Люцканов(беше на смяна).Като имам време ще пиша повече!Приятна вечер!

# 445
И,Жени,честит ти син!Чудесно име сте избрали!Да ви е жив и здрав малкият Симеон,много радост и усмивки да ви носи.А на теб бързо възстановяване. newsm51 smile3525
п.п Забравих за какво бях влязла в темата. Wink Crazy

# 446
Жени честито бебче! Да е жив и здрав малкия Симеон, днес си мислихме за теб и предположихме, че може да има нещо такова:))
Бързо възстановяване!

# 447
Ееее Жени, както каза Ниа предположихме, че така е станало щом те няма Simple Smile Честито ти бебенце, да ти е жив и здрав малкия Симеон и много да ви радва. И чакаме подробности, особено някои от нас Simple SmileSimple Smile

# 448
Аз наш Симеон няма как да забравя на коя дата е роден,защото днес е РД и на сестричката ми. Heart EyesИиии,ама как се радвам само.Чакаме снимки. Laughing

# 449
  • Където морето целува небето...
Честито Жени! Да ти е жив и здрав малкият Симеон и много да ви радва! Бързо възстановяване ти пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт