Бургаски сладки коремчета - 3 тема

• 33 803
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Menina,то тези реплики и дуплики са породени не само от хуморът му,ама да не задълбаваме,а и да не бъдем максималисти,важното е,че си върши работата като следящ гинеколог както трябва. Peace
Ами на един от прегледите когато бях още в 15г.с каза,че е момче.На всеки следващ преглед пита какво сме казали,че е бебето.Миналият път му казах,че е казал момче.Сега преди да пусне ехографа ме пита бебето дали е момиче,а аз му казахче е момче и че е познал, защото и на ФМ са ми потвърдили пола на бебето.Всъщност при първият път когато спомена за пол бях с мъжа ми,а през вторият с детето,на което обясняваше всичко,което вижда.Честно казано аз може и да звучи странно не държа да виждам бебето,за мен е важно,че той всеки път го гледа на ехограф и така съм спокойна,че всичко е наред.Нямам усещането,че от нещо ме лишава непоказвайки ми бебето,напротив радвам се,че той го гледа.Нали съм ходила на ФМ ш оттам си имам клипчета и снимки,а и те бяха най-маловажното нещо за мен.Сигурно по ЗК това ни се полага. Crazy
Може бипри теб е трудно да види пол.Ти правила ли си ФМ при него?Не питам от любопитство ами защото това може да е обяснение. Thinking

# 421
  • На морето!
При мен е много дълго и сложно за обяснение, но общо взето според него е момче, според Бояджиев момиче. Не съм му казвала какво ми е казал Бояджиев, сега пита всеки път какво е, аз казвам момче и той прави една озадачена физиономия.
Следващият път мисля да съм с детето, че съм му обещала да го взема с мен на преглед, но първо ще попитам док удобно ли е.
Иначе като цяло и аз съм доволна от него. По време на един от прегледите ми обясняваше с ирония в гласа как е невъзможно бебето да хълца, което ме подразни- не грешното мнение, а иронията, но иначе е ок. А искам да си видя бебето, тъй като до момента съм го виждала общо 2 пъти, а ми е най-малкото любопитно. Искаше ми се и снимки да имам, на Симеон имам снимки още от плодно сакче, та до края и сега ми е мило да си ги гледам, а на него интересно.

# 422
Привет!
Добре дошла на ani_mih! Късмет и лека бременност до края! Hug
И аз днес бях на ЖК - не гледахме беба на ехо..., защото преди 10 дена го правихме и не ми се плащаше отново. Процедурните - кръвно, тегло, обиколка на корема и изследвания на кръв и урина. Някои неща са извън нормата, ама със съвсем леки отклонения, та не са притеснителни, а хемоглобина дори съм успяла да го вдигна на 116, което отдавам не само на тот'хемата, но и на десетдневния прием на червено цвекло, моркови, дроб и т.н. След търчане по етажите док ми мери кръвно и каза, че се опитвам да го вдигам, а аз му казах да си полафим и след 15мин пак да го премери - беше 120/90 - за мен е супер, но ми каза да внимавам с кисело, солено и да не приемам прекалено много литри вода, ако искам кръвното да не ми е пречка за нормално раждане. Питах го според него накъде да се насоча за раждане - Девата или МБАЛ, а той категорично заяви: "Извън Бургас!". Е да, ама по НГ къде да се щурам. Според него и в Поморие при Попов и Димитрова е по-добре от Бургас, ама гаранции за бебо няма, ако възникне проблем. Иначе нивото на медицина в Девата и МБАЛ според него са еднакви, просто стените на едното място са по-лъснати... ooooh!
Намали ми приема на магнерот - по 2 на ден/бяха 3*1/ и вагиналните таблетки по една на седмица/а не по 2/.
Момичета, знаете ли раб.време на кабинета на Мърмарова и Гамишев? Днес ходих 2 пъти да ги търся за ЛКК, но все заключено беше и на тел на Гамишев никой не отговаря. А това ми е последния болничен и не ми се иска като предния месец да обикалям болници наред Twisted Evil
GJK, благодаря за резервацията!!!  bouquet
Polly_77, поздравления за тупкащото сърчице! Flutter
Menina, дано намериш пролука във времето и наминеш утре на срещата Peace

# 423
january,извинявай сигурно си споменавала но кой е този доктор,при който ходиш?Истини говори човекът за нашите две болници,като ниво на медицина и налични кадри,ама къде ще се мъкнем наистина посред зима по други градове,а и Поморие наистина не е пак спокоен вариант,точно ако възникне проблем с бебето.

# 424
то аз затова по-рано ще се изнасям към София, за да не е в последния момент. Хич не ми се иска да съм далеко от любимия, но по-важни са бебетата.

# 425
deyzi, на ЖК ходя при д-р Анастас Стоянов - практикува във военна и в транспортна болница. Но ЖК води само в транспортна, защото във военна не му отпускат лимити за изследвания, които да са достатъчни и за бременни, и за др.пациенти/политика на лечебното заведение, според материалната изгода/. Иначе от начало имах сблъсък с Георгиев, била съм на ФМ при Ризова и на паралелен преглед при Бояджиев. Не мисля, че с нещо превъзхождат моя АГ, освен с осигурената техника в Девата или Св. София.
Аз определено не мисля да раждам в друг град, освен ако до тогава не възникне някакъв проблем, който да го наложи. Сега само се моля беба да се обърне главично и да спре да ми седи на пикочния мехур Crazy

# 426
Здравейте, хайде да се отчета и аз стига само да ви чета, а и нали утре няма да се видим всички за съжаление. Та днес правих ПКК имам си хемоглобин 129, пу- пу.След това отидох при Бояджиев, той се зарадва, че му отивам готова и ми пусна урина, довечера ще си видя резултата, че от работа не ми се отваря сайта на Лина( и друг път е било така), тъй като си имам крампи на единия крак вечер докато спя ми изписа магнерич, та го почвам от довечера. Взех си една седмица болничен от понеделник, та ще си поседя малко у дома да се почувствам и аз вече по бременна:))
Видях Сузито в Св.София, голяма сладурана много е готино така като се познаваме и се срещнем някъде.
Това е от мен, брей аз доста изписах:))

# 427
Охо, NIA.M, радвам се като те чета - това скоро и то с малко подробности не е било!
Сега като си в болничен, да не вземеш утре да се успиш за срещата Party

# 428
Момичета,да ви се похваля,че ми доставиха колетчето от сестричката.Толкова се зарадвах,че хич не с усетих и си го вдигнах,нищо че бая си тежеше,а и нещо ме пробожда ниско долу..Милата ми сестричка,направо мога да направя ревю есен-зима мода за бременни.Ей затова е хубаво да си имаш сестра,кой друг ще се погрижи така за мен. Heart Eyes
Така ми се идва утре. Crossing Arms

# 429
  • Бургас
Момичета,да ви се похваля,че ми доставиха колетчето от сестричката.Толкова се зарадвах,че хич не с усетих и си го вдигнах,нищо че бая си тежеше,а и нещо ме пробожда ниско долу..Милата ми сестричка,направо мога да направя ревю есен-зима мода за бременни.Ей затова е хубаво да си имаш сестра,кой друг ще се погрижи така за мен. Heart Eyes
Така ми се идва утре. Crossing Arms

Не ти ли мина гадния вирус  Tired Ще ни липсваш утре.

Някой няма ли да взима дете ? Че моето май няма на кой да го пробутам и ще издевее от скука, пък аз от нерви  Mr. Green

# 430
Гери,не ми се рискува ако съм още заразна.Ще има и други срещи.Ама много ми се идва. Crazy

# 431
Здравейте момичета

Направо ми се плачи да ви кажа, не че не си поплаках ама. Днес бяхме при Хубчев само да си поговорим за датата на секциото и дали мога да разчитам на него за секцио. Ох какво да ви кажа - каза ми че секциото например може да е на 23.12, но последно ще идва в Бургас на 17 и 18.12.11г. На 23. няма да е тук, даже ще пътувал на 24 извън страната. Каза ми ами какво да измислим освен да ти предложа някой от тукашните лекари. Ако искам мога да отида до Русе на 22 - 23 и тогава без проблем ще ме оперира, но за сега много съжалявал ама няма да е тук. Знам че много от вас не го харесват, но на мен сега ми е доста притеснено, защото в неговите ръце щях да се чувствам най - спокойна. Сега съм пред много страшен избор - незнам какво да правя  newsm12 newsm45. Само това се молих да не става.

January - ти реши ли вече в коя болница ще раждаш.

NIA.M - радвам се, че всичко е наред при теб

deizy - честити ти подаръчета и да се оправяш.

# 432
О,Танче разбирам те.Та това е едно от най-важните неща за една родилка-да намери своя доктор,при който ще се чувства сигурна да повери своя и този на рожбата си живот.Но не се коси.За твоето бебче не е хубаво да се "вади" по-раноу,а очевидно няма как да стане при Хубчев.Знам,че не ти е лесно но знай,че безгрешни хора и доктори няма и все пак там има други достатъчно опитни доктори,които да изродят бебчето ти.Нали не само Хубчев изражда,а там са родени сигурно вече хиляди бебчета без усложнения.Не се притеснявай има време да свикнеш с мисълта,да направиш нов избор и да се довериш и на друг.Поне го знаеш от сега,а не да ти го сервират кажи-речи на операционната,както се е случвало на други.Все пак и докторите са хора,човека не е от тук,празници са тогава,сигурно има семейство.А и зимата дори да имахте уговорка можеше да се случи и при лошо време да не успее да дойде.Та поне знаеш отсега.Хайде ще родиш живо и здраво бебче,ей. Hug Hug

# 433
Таничка, съжалявам за разочарованието ти и невъзможността на Хубчев да е в Бургас около 23-ти'дек, защото знам колко много разчиташ на него и му вярвш безрезервно. ooooh!
Обаче помисли известно време и съм сигурна, че ще измислиш приемлив за теб вариант. Подкрепям написаното ти от deyzi.
Аз мисля, че към Девата съм се насочила, още повече, че от фонда за доп.здравно осигуряване/за който работодателят ми плаща/ вече имат сключен договор с болницата и няма да се налага да заплащам, а след това да ми възстановяват разходи - направо ще покрият всичко/изследвания, престой, упойки, ако се наложи секцио,.../, но това и на място ще си го проверя и след като с милото отидем да видим и в двете болници условията за бебето, вече окончателно ще решим.
Като решиш какво ще правиш в твоя случай - да пишеш! Peace

# 434
  • Бургас
Танче, съжалявам мила че така се е получило. Знам колко е важно, като избереш лекар да можеш да му се довериш на 100%, както ти се доверяваш на Хубчев  Confused Що се отнася до секциото, Георгиев и Гамишев не са за изтърване /ако останеш насочена към Девата/, както и Душепеев и Трепечов / ако решиш да се довериш на ОРБ/- при всички случаи избора ти няма да е лесен.
Хубчев не спомена ли за вариант, да родиш на 18-ти ? Все още е много рано, според мен да се говори за конкретна дата. При достатъчна зрялост на детето, може да се роди и малко по-рано, но това със сигурност се решава едва в 9-я месец  Peace

Общи условия

Активация на акаунт