аз ще раждам през декември,можеби има мами тук от декемврийките... 

. Разбира се, че ще те приемем, даже заповядай и на следващата ни среща.Може да гласуваш за място в анкетата. За сега като гледам ще сме на Джърсито, ама знае ли човек нещата може и да се променят. Пиши ни за себе си нещичко. Кой ти следи ЖК; от кой комплекс си; работиш ли в момента и.............?

Нашите покриви били незнайно какви си и неможели да си спускат материалите от там, затова през нашия прозорец. Което означава, че цял ден ще ми се мотат някакви мъже из апартамента и няма да мога да си лежа, както друг ден

. Спрях да пуша, спрях да пия алкохол, спрях да излизам до късно вечер, дискотеките отдавна съм ги забравила, нормалният сън също. И ако това не е обръщане на живота ти на 180 градуса здраве му кажи. Я ми се похвалете , кога за последно бяхте с мъжете си на почивка ?
. Относно почивката - последно бяхме миналата година. Трудно е да се заделят парички за почивки да. Но пък и тази година не ми се рескуваше с коремчето, а нали трябва да се събират и парички за бебока. После живот и здраве с малката принцеска може да отидем някъде. 
Вече като свикнеш с безсънието, може да си по- склонна за джиджи- биджи
Танче,много си ми забавна.
Виж ги ти за сексче си говорили...какво да ви кажа по въпроса момичета и аз съм от разгонените , едвам се сдържам, не сме го правили вече шест месеца, думи нямам, имаше период в който всяка вечер сънувах ,че правя секс ,че чак и съм бълнувала и ми се получаваха контракции дори на сън, тъпня.... Попов , като ни каза съвсем внимателно , с презерватив, бля , бля.... че то това секс ли е Препоръчани теми