Бургаски сладки коремчета - 3 тема

• 33 801
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте мамчета, и аз като Анито ви ,чета но ,нямам много време да се включвам ,често Crossing Arms
Виждам,че обсъждате завивчици и реших и аз да си кажа ,малкото опит който имаме взаимно с бебо заедно BlushТа по въпроса за чувалчетата ние имаме такова защото наистина постоянно бебешори е отвит ,аз само,че умишлено съм му взела летни памучни (едното е с цип посредата и се облича като елече,а другото с две капченца тик так на раменцата и отстрани с ципче пак), първо за да може да му е по свободно, и второ като му метна една завивчица за вечерта ако му стане доста топло да се отвиеСпоред мен е възможно 2,3 месечно бебе да се отвие ,нашия багабонтин е толкова упорит от началото на втория месец постоянно рита завивката ,докато не остане напълно без нея.За олекотените завивки също и такава използваме и поне при нас не се е случило да се завива през глава обикновенно става напълно обратното.Забравих да добавя,че за чувалчетата ,колкото по рано се използват толкова по добре бебоците да свикват в тях,защото на по късен етап започвот да недоволствати не им понасят Peace
Честито на мама jeni_r за синчето Симеон!Нека да е едно много послушно и щастливо бебче!А на мама да се възстановява бързо!
Приятна вечер на всички!

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 21:13 от Nadiny

# 496
  • Бургас
january, продават и зимни и летни чувалчета. Има и още нещо, което ме привлече мене лично - има едни порт бебе им казват - одеало с цип. Гледах ги в "Калогера". Могат да се използват и за спане и за одеало в по-късен етап.
Таня, и да не ползваш олекотена завивка сега, със сигурност другата зима ще ти е добре дошла! За мен лично, всяко бебе си има своите предпочитания към пелени, памперси, начини на спане и въобще навици. Всичко е на принципа проба-грешка!
Аз имам 3 одеала за в къщи, 2 за излизане, една олекотена завивка и 2 комплекта чаршафи и са ми напълно достатъчни. А имам и около 10-тина пелени и още 4-3 бархетни и 10-тина тензухени. Смятам, че са напълно достатъчни за зимния период, когато прането съхне бавно.
Имам проблеми с чорапите аз. Или са много големи и падат редовно, на втория шут, или са по крачето и се отбелязват... пък чорапогащник в къщи ми се вижда прекалено, все пак с климатиците навсякъде поддържаме 24-5 градуса. Мамите с по-големи дечица имахте ли такъв проблем?

# 497
Аз завивах Милан от началото още с олекотена завивка, защото беше доста студено януари. До сега ги ползваме. Като стана на 10 месеца ни подариха спално чувалче , пробвах да спи с него, ами той милия полудя направо. Тъй като проходи на 9 месеца , се изправяше в чувала , дърпаше ципчето, и си излизаше сам. И до там бяхме с чувала- не сме го ползвали изобщо- говоря за този, който има дупчици да излязат ръчичките. Всяко бебе обаче е различно. Нашият все още се завива с олекотените завививки, които му купихме още като се роди.Едната вече му окъся , и тази зима сме с едно страхотно олекотено юрганче, много меко и хубаво. Баба му му го уши, защото умее жената. Мене също ако ме сложат в спален чувал ще лудна. Явно семейна черта.  Grinning

# 498
january, продават и зимни и летни чувалчета. Има и още нещо, което ме привлече мене лично - има едни порт бебе им казват - одеало с цип. Гледах ги в "Калогера".
Анито, товас "Калогера" магазин за детски стоки ли е и къде се намира?

Мене също ако ме сложат в спален чувал ще лудна. Явно семейна черта.  Grinning
Ами семейна е - гарантирам! На теб бяс не ти е чуждо поведение, нали? Wink

# 499
Анито,и аз си спомнях как се ядосвах,че тия пусти чорапи вечно падат,а ги слагах върху ританките, не отдолу под тях.Ама и тия ританки се изсулваха. ooooh!Ама тогава нямаше или поне не бяха масови целите гащеризончета с копчета от шията до стъпалцата.Сега хич не искам ританки.
inlove,успяхте ли със задачките днес? Laughing

january,вие май много сте се надушили двечките с inlove след последната срещичка,а? WinkИначе "Калогера" имат два магазина на "Алексансровска"-първият на ъгъла с "Левски" или иначе казано до кафе "Ултра" и по нагоре по посока БСУ само,че от страната на "Райфайзенбанк". Peace

# 500
january,вие май много сте се надушили двечките с inlove след последната срещичка,а? Wink
Ами как да отговоря?! Аз си седях кротичко в ъгъла на масата и до мен беше inlove - как да не й се кефи човек newsm78 И тя като теб - една тихичка, кротичка, дума не обелва Joy Joy Joy

# 501
january,вие май много сте се надушили двечките с inlove след последната срещичка,а? Wink
Ами как да отговоря?! Аз си седях кротичко в ъгъла на масата и до мен беше inlove - как да не й се кефи човек newsm78 И тя като теб - една тихичка, кротичка, дума не обелва Joy Joy Joy
Сладурана. Joy Joy JoyТо затова има и момичета като Ванчето да мълчат симпатично за равновесие. LaughingЕ поне не се е забелязало отсъствието ми. Peace

# 502
  • Бургас
Магазини Калогера са 2 на Александровска. Единия е на ъгъла с Васил Левски. До магазина на Casio. Другия е след пресечката с Македония по посока от новия към стария свободен. Това е верига за спално бельо, българско и аз лични съм мн доволна, от 10 год купувам техни продукти и нямам оплаквания. Другаде незнам дали имат магазини. На бебка са от там чаршафите и олекотеното, протектора и нашите чаршафи и кухненски покривки. За беба 2 чаршафа с 2 калъфки = 48 лв, олекотена, плик за олекотена = 38 и обиколник = 30-40 лв. или нещо подобно. Това за кошара 70/140.
А потр бебето беше 35 или 39 лв.

# 503
Е поне не се е забелязало отсъствието ми. Peace

А-а-а, забеляза се, защото масата беше голяма и дълга и с мноооого чинии по нея. Така че гледай другия път да си на линия!!!
Ей, Танче, все пропускам да отбележа - к'ви са тез пухкави мечета, дето си вихрят около теб - да не сте се сборичкали с милото под завивките? Embarassed

# 504
Не ми напомняй колко ядене можех да помогна да изядете тогава. feeding preggo
А ти какво разпитваш Танчето?Да не завиждаш нещо или нещо ти липсва? Wink Laughing

# 505
january - не сме се сборичкали с милото под завивките  Joy, ох а така м и се иска вече ама ще търпя още малко.  А и дойде месеца за " танца на мечетата" хахаха ако въобще има такъв  newsm62 smile3534

# 506
А ти какво разпитваш Танчето?Да не завиждаш нещо или нещо ти липсва? Wink Laughing
А ти питаш ли ме нещо, че непорочната ми душа не разбира Sad На Танчето не й завиждам, щото сме на същия режим и у дома - СУХ! Иначе ми липсва нещо, ама ти няма как да ми помогнеш #Crazy

Преди малко взех, че затворих вратата на терасата и тая нощ ще пробваме да спим на затворено, че малко по-студеничко ми се струва Crossing Arms

Утре преди обяд милото каза, че почваме с обиколката по магазините, а още не е погледнал списъка, който сътворих - лошо ще му стане като го види ooooh! Twisted Evil

Ей, Танче, бях забравила за танца на мечетата, ама ще измислим нещо. Пък другия месец ни се задава танца на слончетата и после е на китчетата!!! Как ли ще се справяме занапред - сигурно все по-добре. Ама аз на мъжо май пропуснах да изпълня танца на патето и сега ще пробвам нещо средно за разгрявка - първо пингвин, после мече hahaha

# 507
Извинявам се,нещо не ми се получи закачката въпреки добрите намерения. Confused

# 508
е такова е чувалчето, което знам аз за бебета 0-6м - една мама го пусна като линк при декемврийките
http://www.amazon.com/Natures-Purest-Sleepy-Blanket-Sleeper/dp/B … 791882&sr=1-3

Напротив deyzi, много добре ти се получи - аз съм си малко резичка понякога, ама се кефя на макс на чувство за хумор като твоето - давай вихри се на воля  bouquet

# 509
  • Където морето целува небето...
"Калогера" имат магазин и на първият етаж в Престижа. Там се влюбих безвъзвратно в едно порт-бебе за изписването ни живот и здраве. Чакам да мине малко време и го купувам. Скъпи са им нещата, но са много качествени. Спалното им бельо не мърда, а суша в сушилня. Това порт-бебе се превръща в одеалце и е невероятно мекичко и пуФкаво. И в двата случая е супер удобно за излизане с или без количка. Мисля да го ползвам само за навън и да взема две одеала за в къщи, както и едно чувалче. Незнам само за пелените колко да са  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт