.... Добре, че ми мина там, дето го бях взела навътре и пак започнах да ви пиша. Аз просто исках да споделя с вас колко ми е помогнал този лекар и че като казвам, че съм доволна, значи наистина съм го съпоставила с всички останали АГ, при които съм била преди това...
И мене ме чака същото тези дни, успех на всички и дано се засечем пред кабинета 
И аз и друг път съм казвала, много ми е алчна, една такава мазна мазна, ужас, не понасям такива хора, но лично мое мнение си е това. При Ковачева платих 80 лв. 1 снимка ми даде ,без диск. При Калчева и двата пъти платих 70 лв. пак без диск, първия път имах 3-4 снимки в 22 г.с. , втория път 2 снимки (даже на едната бебенцето е с отворени очи
в 34 г.с. Като специалисти нищо не мога да кажа и двете ми казаха, че всичко е наред и няма проблеми, дано наистина да е така, скоро ще разбера.

. За пореден път се опитвам да се свържа с кабинета на Попов, ноооооооооооооо пак нищо. Или дава заето или свободно, но когато дава свободно никой не ти вдига. Така звънях от 8:45 до 9:30. Много се изнервих и реших да звънна на мобилния му телефон. Вдигна ми на второто доста продължително звънене. Каза ми, че кабинета му в момента бил в ремонт и да звъним на стационарния другата седмица. Препоръчани теми