САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 71

• 54 080
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Мъжкият комплект Пума 2520583 не успявам да го вкарам по референтен , а от сайта не мога да го намаля с код 25/39.

# 616
_мариана пробвай пак,аз преди 10 минути не можех да го вкарам,а току що успях  Peace

# 617
моля ако някоя има излишен 25/39 + подарък. Спешно ми е  Embarassed
Уцелих си без подарък. Пак е нещо  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 14:32 от ronisum

# 618
  • София
Аз питах нещо на предната страница, но никой нищо не казва, и сега стигам до извода, че единственият начин да пусна тази поръчка е да добавя нещо до 39 Евро и да я пусна с код 25/39. ОБАЧЕ Simple Smile нямам такъв код  Embarassed за сметка на това имам кодове 20/33 със сет грис, ако някой иска да направим заменка?

# 619
  • Там....където всичко е възможно ....
Аз питах нещо на предната страница, но никой нищо не казва, и сега стигам до извода, че единственият начин да пусна тази поръчка е да добавя нещо до 39 Евро и да я пусна с код 25/39. ОБАЧЕ Simple Smile нямам такъв код  Embarassed за сметка на това имам кодове 20/33 със сет грис, ако някой иска да направим заменка?
Или добавяш тривките и пускаш с кода 20/33 +сив сет ,или търсиш код 25/39 и добавяш нещо за 6,20евро.  Peace

# 620
  • София
Или добавяш тривките и пускаш с кода 20/33 +сив сет ,или търсиш код 25/39 и добавяш нещо за 6,20евро.  Peace

Крас8204, мерси Simple Smile сутринта забравих да спомена, че изчерпах всички тези варианти, и с тривките, защото не са налични ... уви Sad

# 621
  • Там....където всичко е възможно ....
Крас8204, мерси Simple Smile сутринта забравих да спомена, че изчерпах всички тези варианти, и с тривките, защото не са налични ... уви Sad
Пробвай с тези http://www.laredoute.fr/vente-gants-de-toilette-420-g-m2-(lot-de … e=1&pos=3_a_n  Peace

# 622
  • София
_мариана пробвай пак,аз преди 10 минути не можех да го вкарам,а току що успях  Peace

Мерси, сега стана   bouquet остава само да намеря код 25/39, ако някой имаи злишен. Аз имам за БД и -20е

# 623
  • София
Пробвай с тези http://www.laredoute.fr/vente-gants-de-toilette-420-g-m2-(lot-de … e=1&pos=3_a_n  Peace

Ами пак не става, шопинг при са и кодът не ги бутва ... какво ли не въртях и не правих, не става, освен да чакам да се появи бялата чанта ... Все пак ако някой има код 25/39, моля да каже съгласен ли е на замяна срещу 20/33?

# 624
Извинявам се ако въпросът ми не е за тук  но с код за бялата чанта ми изписва това ако пусна поръчка ще си я получа ли 
Livré sous 0 semaines
Montant débité à l’expédition                                                                                                                 

# 625

Ами пак не става, шопинг при са и кодът не ги бутва ... какво ли не въртях и не правих, не става, освен да чакам да се появи бялата чанта ... Все пак ако някой има код 25/39, моля да каже съгласен ли е на замяна срещу 20/33?

Пускай поръчката без наличен подарък  Peace

# 626
От всички кодое които имах само 1 ми е останал 25/39 с сет грис, айде пак ровене...

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 15:57 от mama bobo

# 627
  • София

Пускай поръчката без наличен подарък  Peace

Ами аз и това пробвах Grinning обаче не ми дава да платя с ПейПал после, не знам защо ...

# 628
Здравейте, защо кодът за бялата чанта не ми дава БД? Rolling Eyes Или само при мен став атака? Иначе ми намаля сумата с 20 евро. Благодаря

# 629
Здравейте, защо кодът за бялата чанта не ми дава БД? Rolling Eyes Или само при мен став атака? Иначе ми намаля сумата с 20 евро. Благодаря

Защото сумата ти е под 10е.....

Общи условия

Активация на акаунт