Идва есента, а с нея туптеж на МАЙски сърчица

• 32 572
  • 708
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро и от мен!  Не бях писала отдавна, но имах малко неприятни случки и... Cry

Исках да питам пък аз за коламаска дали си правите и дали е опсана за интим специално?
Вчера си направих тсх и имам 4,47 при положение, че граничната стойност е 0,35 - 5,6. Това малко ме притесвява, все ми се върти, че нормални стойности на тсх при бременност са около 2,5? Confused
Много съм объркана и притеснена от всичко, случващо се около мен, дано скоро нещата се оправят и изяснят!

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 10:19 от Беки Б

# 631
Беки Б,  няма никакъв проблем за колата маска,а за другото нямам представа.

И аз съм в отбора не тези,които им е лошо,ама много лошо-почти не повръщам,но съм като с морска болест  Sad

# 632
  • София
Добро утро и от мен!  Не бях писала отдавна, но имах малко неприятни случки и... Cry

Исках да питам пък аз за коламаска дали си правите и дали е опсана за интим специално?
Вчера си направих тсх и имам 4,47 при положение, че граничната стойност е 0,35 - 5,6. Това малко ме притесвява, все ми се върти, че нормални стойности на тсх при бременност са около 2,5? Confused
Много съм объркана и притеснена от всичко, случващо се около мен, дано скоро нещата се оправят и изяснят!

Беки пребременност нормите за ТСХ са между 1 и 2 единици. Не се ошашквай, но посети скоро ендокринолог. Аз също съм с повишено ТСХ, но всички други хормони са ми в норма. Пия Еутирокс. За 1 месец не са ми паднали достатъчно стойностите и започвам да пия малко по-висока доза. Как са ти нивата на ФТ4? Най-добре на консултация с ендокринолог /желателно е да е опитен с бременни/. Успех и стискам палци   bouquet

# 633
Беки,аз също ги пусках скоро тия хормони,то в различните лаборатории
са различни референтните стойности,но аз също мисля,че към 2 трябва да ти се движи newsm78,най-добре звънни на ендокринолога си ако имаш такъв,стискам палци все пак да са ти добре хормоните,иначе аз от няколко месеца пия Селен,понеже Тат и Мат ми бяха леко завишени,но пък другите ми бяха в норма.....колкото до секса вчера сутринта сънувах еротични сънища,не сме правили секс от ..не помня вече от кога Embarassed,но пък аз слагам сутрин и вечер утрогестан вагинално и не мога да си представя  как може да ни се получи кекса newsm45

# 634
Беки Б., не се стряскай излишно, но възможно най-бързо посети ендокринолог. Това е висока стойност. На мен вчера ми казаха, че за първия триместър се препоръчва дори под 1. За втори нормата била между 1 и 2.

На мен ми е много лошо вечер.... секса е назаден план Confused

Успех на всички с прегледите!

# 635
Звъннах на ендокринолога, но го няма. Казаха ми утре следобяд. Аз принципно си пия еутирокс, но може би ще трябва да увелича дозата иначе фт4 ми е в стойностите, а тат и мат ще направя другата седмица най-вероятно. Аз също съм от тези дето пият по една шепа хапчета за закуска и вечеря.
Йо йо и на мен ми е много лошо сутрин. Събуждам се от това, после по обяд имам по.леки пристъпи но вечер както и сутрин идва голямото гадене и световъртене! що свят видях с тоя световъртеж, не е истина! И умирам от студ и предимно си лежа.
А шефа ми иска да се връщам на работа...незнам как бих оцеляла там. Дано да успея да се договоря с него дистанционно да свърша каквото мога.

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 12:12 от Беки Б

# 636
mi6oka2, преди да сложиш утрогестана  Peace
Верчетооо, от дуфастона нямах странични ефекти, ако не броим 1-2 кг отгоре; утрогестан не съм пила  Peace
Беки Б, от лабораторията, в която ти правиха изследванията не могат ли да ти кажат какви са референтните стойности при бременност?

# 637
Добър ден, мацки! Ето ме и мен. Преди малко се върнах от преглед и мога да Ви се похваля, че нещата са доста добре. Бебчо почти се е закрепил остава още мъничко и в четвъртък ще ме регистрират в ЖК. Продължавам с лежането до др. седмица на малко по-лек режим съм, но продължавам с утрогестана 3х2 и но-шпа 3х1. Много ми поолекна и много се радвам за добрия развой на нещата. Бебчо расте и вече е 22,6мм. Simple Smile Мнооого сме големи  newsm44 newsm44 newsm44
Немога да Ви опиша колко много ми олекан на душата.
По отношение на утрогестана мойта лекарка ми каза да ги пия след ядене, аз така и правя.
Благовесна, впиши ме и мен на 1-ва стр. с термин 15.05.2012, на 26 год. съм от София! Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 11:46 от asselina

# 638
# 639
Krisi, благодаря дай Боже хубави новини всеки ден за всички нас! Гледам че споменавате за кекса та искам да Ви успокоя и аз не съм виждала от доста време..., мъжа ми не е много щастлив от този факт, но пък детето е най-важното ще го преживеем някак си! Simple Smile После ще си наваксваме! luvbed  loveuuu

# 640
asselina  smile3501 браво за добрите резултати

# 641

Благодаря, мила! Дано, дано все така хубави неща около нас! Simple Smile И да не ме забравиш за 1ва стр. много искам да се видя сред Вас smile3533

# 642

Благодаря, мила! Дано, дано все така хубави неща около нас! Simple Smile И да не ме забравиш за 1ва стр. много искам да се видя сред Вас smile3533
oooo няма как ще те забравя,може би днес или най късно утре я пускам всички нови мами съм ги записала там а ако има някоя изпусната да ме нахокате  #2gunfire
 Joy Joy Joy

# 643
  • София
asselina, много се радвам за теб! Усмихна студения ми мрачен ден.

# 644
Благовена, изглежда сме в доста добро настроение с теб и се забавляваме много на лафчетата си, а иконките направо ме разсмиват до сълзи! Няма да те разстрелваме споко, ние много си те обичаме нали се грижиш за всички ни в бг-мама. Simple Smile И ако не си ти кой ще ни прави темичките!!!!  bouquet  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт