Идва есента, а с нея туптеж на МАЙски сърчица

• 32 564
  • 708
  •   1
Отговори
# 645
asselina, Браво! Страхотна новина! Дано все така е! Simple Smile
Alex83, Страхотно клипче! Въе връзка с велоаргометъра, да Ви питам - знаете ли дали може да се използва в третия месец, или е по-добре да не се рискува, а да се поизчака за след 4-тия. Не съм питала АГ  newsm78
По-късно днес съм на преглед за очните дъна. Лекарят ще ми разширява зениците, дано да не е противопоказно, че много се притеснявам. Обясних му, че съм бременна, той каза, че няма проблем. Дано наистина да няма проблем.

# 646
asselina, много се радвам за теб! Усмихна студения ми мрачен ден.

Кари, много си мила благодаря ти от сърце!  newsm51
Артемида, благодаря и на теб, мила!

# 647
Дами, дайте съвет какво може да се пие при силни болки в стомаха от кофти храна....ще ме скъса направо!  Sad

# 648
Jia_m, пробвай с чай от копър или джоджен (дава се на бебетата за колики). 1-2 пъти имах ужасни киселини от храна и взех талцид, а все забравям да питам док дали може...

# 649
Здравейте и от мен  Wink Да ви се оплача в това ужасно време май се разболявам, носът ми е запушен и се чувствам като парцал и като капак нищо не ми се яде и просто не мога да се насиля - освен 1 банан и 1 лимон. Пазя духалката и мисля днес да си стоя вкъщи... Просто нз как е възможно да съм толкова кекава...

# 650
Jia_m , пробвай с но-шпа безвреден е за бебето и много помага при болки. Аз го пиех при болки в стомаха когато не бях бременна, ама и сега го пия 3х1 така че смело можеш да го пробваш. Надявам се да се оправиш, защото знам колко е неприятно!

# 651
Здравейте и от мен  Wink Да ви се оплача в това ужасно време май се разболявам, носът ми е запушен и се чувствам като парцал и като капак нищо не ми се яде и просто не мога да се насиля - освен 1 банан и 1 лимон. Пазя духалката и мисля днес да си стоя вкъщи... Просто нз как е възможно да съм толкова кекава...

Не си кекава  Naughty времето предразполага към много вирусни заболявания. Изпии една ударна доза от 2 лимона и ще се оправиш аз така правя преди съвсем да съм се предала на вируса! Hug

# 652
Ооо, но-шпа-то ми действа кофти на мен. Чувствам се супер отпаднала след това. Ентерол става ли?

# 653
здравейте и от мен,
asselina браво, много се радвам за теб, мила! дано всичко вече е е ок и дай боже на всички нас само хубави новини оттук насетне!!
Беки Б спокойно може би всичко е наред. и най-добре си лежи вкъщи не му мисли за работата , работа винаги ще има.
лелее и ние сме много зле откъм секса.....а вече не издържам. и то само защото гинеколожката ми каза да се ограничим поне първите месеци, нямало причина но просто така за да се застраховаме и на мен само това ми трябваше за да спра тотално. много тъпо.
иначе днес ходих да се запиша на ЖК, пусна ми изследванията и тази седмица ще ходя да си ги направя. взе ми и секрет за микробиологично изследване. и на ехографа отново видяхме бебо, но с коремния не можа да го види, доста време се бори и нищо. няма видимост, каза че може би лъчите не ме хващат, та се наложи вагинален и то милото веднага лъсна! видяхме и сърчицето, та се поуспокоих. на предишния преглед миналата седмица на частния пак така не можа да го види и се наложи вагинален.
за раждането аз бях във Втора градска -и то само защото лекаря ми е там. невероятен човек и професионалист, където е той там съм и аз, но съм супер доволна и определено останах приятно изненадана -невероятно чисто, страхотно отношение, страхотни хора и отзивчиви и човечни всички до един. нямам думи да изкажа благодарността си, защото всички тези хора направиха всичко по силитие си и спасиха детето ми -той се роди преждевременно, наложи се преместване в Неонатология., но това е дълга тема, няма да ви занимавам. хареса ми че е и по-спокойно, не разрешат посещение благодарение на което няма никакви инфекции. четох че миналата год. са го ремонтирали родилното и сега още по-добре с някакви специални мазилки и т.н. в стаите са по две, при мен не настаниха никой умишлено за да не се травмирам защото моя бебо беше в кувьоз....и нищо не се знаеше...... бебетата са при майките иначе, май ги вземат ако им кажеш.
момичета, някой да знае лек срещу разширени вени, който мога да използвам сега? аз имам доста добре изразени такива и то от много отдавна на единия крак. след първото раждане ми се появиха и на другия крак. не мога да събера смелост да ги оперирам, а друго лечение няма. притеснявам се , че сега нещата ще станат още по-зле.

# 654
от листовката на Етернол
Цитат
На какво трябва да обърнат внимание бременните жени и кърмещите майки?

Като предпазна мярка, за предпочитане е, да се избягва употребата на този лекарствен продукт по време на бременност. При липсата на данни за предпочитане е да се избягва употребата на този лекарствен продукт по време на кърмене.
а й доколкото прочетох е за разстройство...

# 655
asselina ами ако ние не си повдигаме настроението,кой друг да ни го повдига,пък и това пресиращо време-ужассс.
Относно новата тема,правия го за първи път  Embarassed, дано съм се справила

# 656
asselina, браво, нека вече само такива новини да има. На мен ми е странно,но и хубаво че не ми стана лошо от Дуфастона Simple Smile. Момичета да ви питам имате ли къркорене на чревцата, че при мен е една симфония, много странно newsm78.

# 657
  • Sofia
Беки,аз също ги пусках скоро тия хормони,то в различните лаборатории
са различни референтните стойности,но аз също мисля,че към 2 трябва да ти се движи newsm78,най-добре звънни на ендокринолога си ако имаш такъв,стискам палци все пак да са ти добре хормоните,иначе аз от няколко месеца пия Селен,понеже Тат и Мат ми бяха леко завишени,но пък другите ми бяха в норма.....колкото до секса вчера сутринта сънувах еротични сънища,не сме правили секс от ..не помня вече от кога Embarassed,но пък аз слагам сутрин и вечер утрогестан вагинално и не мога да си представя  как може да ни се получи кекса newsm45

А защо не го правите и после да си слагаш утрогестан? Rolling Eyes

# 658
 Shocked Колко много сте изписали!!! Излязох за няма и 2 часа и ...  #Crazy  Laughing

# 659
Това с къркоренето на червата и аз го имам. Те сякаш още от предишното раждане не се нормализираха съвсем и сега все едно се движат из корема ми, карат ме да ходя и до тоалетна, едни газове. Някой да има такова чудо и да знае какво може да приложим?

Общи условия

Активация на акаунт