Дания-5

• 176 896
  • 533
  •   1
Отговори
# 405
Значи, въпросът сега е, до колко отдалечена е нормално да е квартирата? В кои квартали(незнам така ли се наричат там) да търсим ? Ако може да ме насочите поименно?
Благодаря!

# 406
Значи, въпросът сега е, до колко отдалечена е нормално да е квартирата? В кои квартали(незнам така ли се наричат там) да търсим ? Ако може да ме насочите поименно?
Благодаря!
Вижте в гугъл мапс може да придобиете представа. Транспорта е повече от прекрасен и се стига до всяка точка много бързо. Всички други квартали са хубави

# 407
Да, благодаря, вече се ровим из картата. Simple Smile
Благодаря за включването. Simple Smile

# 408
Да, благодаря, вече се ровим из картата. Simple Smile
Благодаря за включването. Simple Smile
Моля Simple Smile

# 409
Привет Мами:) , имам въпрос към вас. След усилено търсене в интернет по форумите неможах да намеря български зъбилекари работещи в Дания. Имам планове да работя и живея там . Аз също съм зъбилекар и исках някои колега да сподели мнение за работата там. Ако случаино между вас има колега или познаеа такъв бих се радвала да се свърже с мен Simple Smile благодаря пожелавам ви усмихнат ден Simple Smile

# 410
  • гр.Варна
 Ха, може да е правописна грешка, но добре звучи "зъбилекар " Simple Smile

# 411
Ванчето, в Копенхаген трудно се намира квартира и е скъпо. Може да пробваш да потърсиш в някое градче, дори да е на 50км от Копенхаген поне цените ще са по-ниски и има по-голям шанс да намериш. Транспортът е надежден. Ще и струва време разбира се за път, но дори с билета за транспорт пак може да и излезе по-евтино.  А тя билет за транспорт така или иначе трябва да си купи за да си щъка. В Копенхаген не е толкова гот да се живее освен ако не държи да и е близо нощния живот.

# 412
Нощният живот не я интересува, поне на този етап. Задействали сме близък човек и се надяваме да намери стая поне на първо време.
Благодаря за включването.Simple Smile

# 413
Здравейте, аз търся стая или квартира в Роскилде, но в повечето сайтове  искат такса от около 30 крони за 3 дни само да разгледаме офертите. В крайна сметка бих приела да платя, ако наистина има подходящи квартири. Вие как мислите, някой плащал ли е , някой намирал ли си е квартира по този начин?
 Shocked

# 414
Здравейте, аз търся стая или квартира в Роскилде, но в повечето сайтове  искат такса от около 30 крони за 3 дни само да разгледаме офертите. В крайна сметка бих приела да платя, ако наистина има подходящи квартири. Вие как мислите, някой плащал ли е , някой намирал ли си е квартира по този начин?
 Shocked

Само един доброжелателен съвет - колкото по-скоро разберете, че вие трябва да се съобразявате с правилата в новото ви местоживеене, а не те с вас, толкова по-лесно ще ви е да го направите свой дом. Разбира се, ако това ви е целта.

С други думи - ако желаете да разгледате офертите, платете 30 крони и разгледайте офертите. Всеки е минал по този път.

Успех!

# 415
Това смятам да направя, просто исках някой  да потвърди,
че това е един от начините за търсене на квартира.

# 416
Това смятам да направя, просто исках някой  да потвърди,
че това е един от начините за търсене на квартира.

Facebook групите са другия начин.

# 417
Спазих правилата, платих в няколко сайта,но все още нито една оферта няма актуална. Все още чакам поне едно предложение да видя. Все пак,ако някой има разумни предложения, бих ги приела.

# 418
Спазих правилата, платих в няколко сайта,но все още нито една оферта няма актуална. Все още чакам поне едно предложение да видя. Все пак,ако някой има разумни предложения, бих ги приела.

За Копенхаген - преди 4 години, на обява за двустаен апартамент под наем за 2 години на добра цена и с добра локация, която беше активна за 10 часа от сутринта до вечерта за един ден, имаше 80 запитвания по мейла, 60 sms-а и над 40 пропуснати обаждания, след като собственичката си бе изключила телефона. Говорят, че сега е по-трудно. Стратегията как да убедите собствениците, че точно вие сте перфектните наематели за техния апартамент, е силно индивидуална и само вие можете да я разработите и приложите.

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 00:39 от daddy-o

# 419
 Не зная,ако отидем на място за 4-5 дни, дали ще е от полза за намиране на квартира?!

Общи условия

Активация на акаунт