Януари 2007

• 36 020
  • 754
  •   1
Отговори
# 225

В Русия имат много добро отношение към българите.Може приятелят ти,Ноеми,да има много по-големи шансове там,отколкото в родината си.  Wink Hug
    Дано бъде истински щастлив с момичето!  Heart Eyes Hug

Единственото тъжно нещо,за което се сещам, е това,че децата му най-вероятно никога няма да говорят български.

Тъкмо вчера си мислех,че сегашното време навън ми напомня една зима ,която изкарах сред палмите....Е...Беше мааалко по-топличка все пак,макар че ,според "палмовото" население беше една от най-студените им зими......

Сега и в гуугъл даже влязох да си припомня гледките.....
    Еххххх.....Красота....Младини....Носталгия..... Cry Crazy  Simple Smile

# 226
  • Варна
Ноеми, Ним и Манана са го написали много хубаво. И аз имах аналогични чувства преди години. Силно беше и усещането, че от тук насетне нищо няма да е същото (както се и получи).
Желая на приятеля ти много щастлив брак!

Ним, какво стана с котето? Посмях се с историята за палмата и банана. Да нацелуваш Симонка от мен!  Hug
Ивонска, продължавам да стискам палци. Надявам се скоро да се похвалиш с добри резултати.
Цвета, как сте?

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 15:10 от Viki_76

# 227
  • София, Лагера
Мерси, момичета!

Ним,  Hug нямам никакво намерение да му споделям опасенията си! Много искам да бъде щастлив! Просто ме е страх  Confused

Анджи, не, не ми е мъчно, защото ще ми бъде мъчно за него, като го няма. Моя много близка приятелка - кумата ми - се ожени в Италия, много се радвам за нея, има прекрасен брак, страхотен съпруг и деца! Никога не съм се опасявала за нея!

Ман, дано историята продължи като на брат ти!

Селма, това, че имат добро отношение не стига... особено в Москва  Confused Да беше някое малко китно градче, щяха да го оценят!

Вики, ха дано!

След 1 година, живот и здpаве, ще пиша пак как се е pазвила ситуацията...

ай стига съм ревала! Naughty

(п.п. Селма, ще пробваш ли това за свещичките, ако не си го пробвала вече?)

Иваааа, докладвай, че те мислим всички!!!!!

# 228
Момичета, не знам как е по другите отчетни теми, но тук сме някак си много близки. Животът така ни е събрал виртуално, сякаш винаги сме се познавали (поне аз така чувствам нещата).
Сега беше моят ред да ви кажа колко много ви обичам  Heart Eyes

# 229
  • София; Дружбето
Ивонска да докладва, че от стискане ме заболяха краката Mr. Green

Цвета ней добре, но се надяваме на светло бъдеще и преизпълнен план за петилетката някой ден Whistling

# 230
   Анджи, и аз не съм попадала на друго такова виртуално пасване.  Heart Eyes Hug

Ноеми,благодаря за идеята!   bouquet
   Още не съм го пробвала.Като прибера юнака от градината ще се опитам.  Simple Smile

Цвет,......
    Дано те стопли малко!   hug

# 231
  • София
Ним, какво стана с котето? Посмях се с историята за палмата и банана. Да нацелуваш Симонка от мен!  Hug

Стана дворен. Избяга през пролетта - няколко пъти го прибирахме, миене, къпане, обезпаразитяване и той пак бягаше на другия ден. Сега го храним всеки ден, гушкаме го, но не влиза вътре. Посреща ни, изпраща ни... В началото ми беше много тъжно, но пък той се чувстваше добре навън. С времето все по-малко започна да иска да го гушкаме и все по-рядко идва при нас, ако не е гладен. Вече е полу-див. Някак даже малко ме е срам, защото почувствах голямо облекчение, когато видях, че се справя навън и иска да е навън. Заради Симона. А и не съм предполагала, че цапа толкова много и без него ще е толкова по-чисто.  Embarassed  Все пак се притеснявам как ще изкара зимата, на години е вече и кастриран. Но Симо е категоричен, че няма да го пуснем вътре, защото вече навиците му са на диво животно. И мисли да му строи къщичка на двора.

Да се нацелувате и вие! Heart Eyes  bouquet Как сте иначе, как е Вики?  Hug

Анджи,  Hug Heart Eyes

Цвета ней добре, но се надяваме на светло бъдеще и преизпълнен план за петилетката някой ден Whistling

Трето?  newsm78

Laughing Laughing

# 232
  • София
Пускай краката и действай по Ним, аз ще оцелея (поне за сега)!  Mr. Green

От тази вечер тръгвам на PR семинар в 3М.  Crazy Утре ще ви намина. Wink (ей, животът как се врътна и за мен...  Crazy)

Ивонска да докладва, че от стискане ме заболяха краката Mr. Green
...

....

Трето?  newsm78

Laughing Laughing

# 233
  • София
Пускай краката и действай по Ним, аз ще оцелея (поне за сега)!  Mr. Green

Нищо не разбрах от останалото, но щом си добре и всичко е наред, значи добре сме се стискАле.  Laughing 

А какво е ЗМ? Embarassed

# 234
  • Варна
Как сте иначе, как е Вики?  Hug
Добре сме. Е, Вики се опитва пак да прави задна хрема (или третата му сливица пак се е надула), а инхалатора се оказа, че не работи, но... ще се оправи.  Hug
Започна да ходи на народни танци, но се срамува може би - там почти само гледал (седнал на пейка), а в къщи репетира - толкова е вързано в краката милото, но желание не му липсва.
При вас много добре се е получило с котката.
Ноеми, забравих да пиша, че много ми хареса приказката със свещите (не я бях чувала).
Момичета, не знам как е по другите отчетни теми, но тук сме някак си много близки. Животът така ни е събрал виртуално, сякаш винаги сме се познавали (поне аз така чувствам нещата).
И аз го усещам така, но не ме бива много с думите!  Hug

# 235
  • София; Дружбето
А да бе, трето, 2 стигат. Третото съм казала - само синеоко, иначе не мой ма навие никой Crossing Arms
Иве и аз да питам какво е ЗМ

# 236
Светле, прегръдки и от мен!  Hug

Ноеми, дано приятелят ти е много щастлив!  Hug

Ним, много интересно хрумване за този банан.  Laughing

Аз не пиша често, но също ви чувствам много близки.  Blush  Heart Eyes

# 237
# 238
  • София
Аз няма да словоизлеявам, щото вероятно най-често се възползвам от това право (да ви наобичам публично и шумно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes), но ще кажа, че много ме затрогнахте с грижата си, в която вярвам и тя за това ми помага!  Sunglasses

Изкарах 3 кошмарни дни, с много напрежение и вредни емоции, НО съм благодарна за обогатения си опит, който сигурна съм някой ден някъде ще ми даде преднина в нещо!  Flutter Отделно се потвърждава все повече, че личните решения, които съм взела, са абсолютно, безусловно, несъмнено правилни! (и добре че не губих повече време, и без това не е лесно... Светле.  Hug)

# 239
Момичета аз също подкрепям мнението,че в отчетната ни е много приятна и уютна обстановката и въпреки,че не се включвам много често искам да ви кажа,че абсолютно всички ми допадате много Hug

Общи условия

Активация на акаунт