Януари 2007

• 36 013
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Иве щом си стигнала до такива заключения, значи всичко се е случило така както трябва.. Hug
Светле Hug Имало е моменти в които ми е било адски много, много, много трудно, но се справяш и продължаваш. Аз взех решението си да продължа живота си сама, но сега съм 200% убедена , че това е било правилно или както казва Ива  "абсолютно, безусловно, и несъмнено правилно". Всеки край е едно ново начало...всяко начало е трудно, но ти ще се справиш.
Аз така свикнах да си живеем двете с Рая в нашето женско царство, че вече се страхувам от обвързване, а напоследък доста често ми повдигат темата Heart Eyes
Моята щерка вчера ме успокои с думите: Мамо, аз като порасна,ако ти все още си жива, ще се грижа за теб Crazy

# 241
Добро утро, момичета!

Моята щерка вчера ме успокои с думите: Мамо, аз като порасна,ако ти все още си жива, ще се грижа за теб Crazy

Много сладурско  Grinning

Аз не можах да спя тази нощ, заради взимането на бизнес-решения и към сутринта ми се избистри схемата в главата.
Психологията ще я оставя на по-заден план още около година (докато си взема сертификата), а дотогава ще бъда счетоводител (щото трябва и да се яде  Confused).
Понякога се чувствам така разпиляна, понеже едното е съвсем различно от другото, но сега ги нагласих във времето и смятам да се справя  Grinning

# 242
  • София
Анджи, много късмет и успех ти желая в новото временно поприще. Знае ли човек - може пък то да ти донесе повече удовлетворение!   bouquet

Барби, това е много мило  Simple Smile

При мен нещата в работата не се развиват добре за мен. Просто не е възможно да тъчеш на няколко стана и да не изпуснеш края. Уморих се, съсипах се. В последните седмици не приличам на човек и даже хората почнаха да ми го казват. Генерални решения от днес за утре не мога да взимам, тежи ми мисълта, че моят доход е основен за семейството, макар че Симо също се скъсва да работи. Ще се опитам да го давам по-спокойно, пък каквото сабя покаже. Ако утре ме уволнят поради несправяне с всички задължения, ще сбъдна едната си детска мечта и ще стана сервитьорка.  bowuu  

# 243
Ако утре ме уволнят поради несправяне с всички задължения, ще сбъдна едната си детска мечта и ще стана сервитьорка.  bowuu 

Ним, с тази снага дет си я изваяла може и по-голям доход да докараш  Laughing Laughing Т'ва в рамките на шегата  Hug

Анджи, успех  Peace И аз бях пред такава дилема - избрах разумното по същата причина Simple Smile

# 244
   Анджи,така поне хубаво си уравновесяваш двете мозъчни полукълба.  Hug

Ним,

Цитат
Ще се опитам да го давам по-спокойно, пък каквото сабя покаже.
    thumbsup Hug

# 245
  • София
.... Просто не е възможно да тъчеш на няколко стана и да не изпуснеш края. ...

Трудно е, аз тъкмо се захванах да тъча на 2 стана, защото със "стипендията", която "ценният" ми избор ми е отредил за детето, не ми се получава много...  Tired От началото на този месец съм така, а вече не знам къде се намирам...  Crazy Как точно ще се организирам, така че да се справям с всичко още не знам, но се надявам да се напаснат нещата някак!  Praynig

Айде, и аз изоках.  Crossing Arms

# 246
  • София, Лагера
Хау!
Анджи, и според мен това е правилен избор. Крас е физик по образование, физиката му е интереса и страстта, но като физик най-много да работи в БАН за 220 лв  Confused Затова е избрал програмизма.

Светле, как си? Тази нощ (понеже Тервел не спа  Tired) те мислих много. Много гуш от мен!  Hug Hug Hug

ИвHug

# 247
Ами как да съм... все още си блъскам главата как да стане по най-щадящият за детето начин. Предложих за известно време той да се изнесе за да може Дара да свикне с мисълта, че ще живеем в отделни къщи. Ако се изнесем ние, раздялата ще е двойна - с татко и с родният дом... Ей това ми е проблема... с другото взех да свиквам. Погледнато чисто егоистично, за мен ще е най-лесно да си грабна детето и да се махна, но съм готова да стискам зъби още малко. Нашите застанаха плътно до мен - дори си отложиха почивката за да са до нас.
Много, много ви благодаря за подкрепата!!!   bouquet

# 248
Благодаря сърдечно!
Дала съм си кратък срок да си намеря работа като счети или ТРЗ на трудов договор.
Ако не стане ще започна сама да водя фирмено счетоводство.

Светле  Hug Hug

# 249
   Анджи,за да се захванеш със счетоводството,ти курс ли си завършила?

Уфф,почвам да се чудя и аз,за какво да се захващам,когато  Юлия малко поотрасне....
    Не ми се ще да си блъскам глава в някое читалище с ученици със съмнителни способности за хипер  смешни пари....Не мога да работя и по старому,защото ценя семейството и децата.....
     Имам да мисляяяяяяяяя ....  Thinking Thinking Thinking

Setakap,прекрасно е ,че имаш подкрепа от вашите!Много е важно в критични ситуации да имаш "гръб".

(Да ви споделя,скоро за мен тази роля изигра Ноеми.Няма значение по какъв точно начин го направи,но усетих нещата именно така.
    Много съм й благодарна!
  bouquet )

Иначе,Светле,възхищавам се на силата на духа ти....Никаква паника,никаква истерия....
    Моите уважения!  Hug

# 250
   Анджи,за да се захванеш със счетоводството,ти курс ли си завършила?

Не. Магистър по маркетинг и по финанси (втора специалност) съм от 1998 година. А и все в икономическия сектор ми е стажът.
Психология учих на по-късен етап до 2007 Simple Smile

# 251
   Какво правим тази събота?
   Ще гледаме ли филма на Симо или ще чакаме Ноеми да си оттанцува сватбата и ще отложим "киното" за другата събота?

Ним???Клеми,Ивонска,Цвета,ДаВинчи,Ноеми,Стилияна,Манана,Барби,.....Лила,Деси,Рении,ако четат,кой друг?Какво мислите?

Ха!Анджи,браво!  Laughing Hug
    Верно,че преди раждането на Любо си работила,като непсихологSimple Smile Не знаех,за първата ти специалност.

# 252
  • София
   Какво правим тази събота?
   Ще гледаме ли филма на Симо или ще чакаме Ноеми да си оттанцува сватбата и ще отложим "киното" за другата събота?

Ним???Клеми,Ивонска,Цвета,ДаВинчи,Ноеми,Стилияна,Манана,Барби,.....Лила,Деси,Рении,ако четат,кой друг?Какво мислите?

Аз съм на линия с компютъра, ако уговорката ни остане. Даже мъжо е приготвил освен филма и един видео клип, който правиха с негов колега.

# 253
Аз за тази седмица съм пас дами, предвид, че неделята е един много специален ден за нашето семейство  Grinning
Нимско я се стегни - сигурна съм, че никой няма да тръгне да те гони, по-лошото е, че не решават финансовият проблем  Rolling Eyes
Анджи успех на попрището, което си избрала  Hug. То пък е моята детска мечта и все още съжалявам, че го изоставих за сметка на банките. За съжаление вече до такава степен съм се отдалечила от счетоводството и законите, а се хващам че не ми се и учи наново - просто съм много, много изморена  Confused

# 254
   Уфф,почвам да се чудя и аз,за какво да се захващам,когато  Юлия малко поотрасне....
    Не ми се ще да си блъскам глава в някое читалище с ученици със съмнителни способности за хипер  смешни пари....Не мога да работя и по старому,защото ценя семейството и децата.....
     Имам да мисляяяяяяяяя ....  Thinking Thinking Thinking

Селма, а так където свиреше преди да се роди Алекс?

Ман, никога не е късно да захванеш, каквото искаш като поотраснат децата ще имаш възможност да си отпочиваш физически и психически Simple Smile
Моята сестра след дълги години (повече от 10) в банка (където буквално се разболя от нерви и напрежение) взе крайно решение, напусна и се захвана с друго, сега сама си е шеф Simple Smile
Пожелавам ти да реализираш детската си мечта Hug

Общи условия

Активация на акаунт