Януари 2007

• 36 005
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • София, Лагера
Като се заженят на Ноеми синовете и техните ли да бойкотира?   Wink
Те няма да се заженят, ако не съм съгласна аз  Whistling Twisted Evil

# 271
Аз също клоня към пас...Ели я боли гърло и подкашля.

# 272
    И аз моля за потвърждение.  Flutter

Като гледам засега се очертава състав:Ним,Стилияна,Рени и децата....Викс,Ивонска?
    Аз съм ОК и ще ви чакам с питка и винце около 14.30-15.00 ч.

ДаВинчи,Цвета,съжалявам за вас..... Confused Оздравявайте! Hug

# 273
  • София
Ако има среща ще дойда  Peace, но ако решите да отложите за следващият уикенд мога само в неделя  Blush. Ще следя темата  Hug

# 274
  • София
Утре 14.30-15 ще съм у Селма, благодаря за милата покана!  Blush  Питката ще я усвои Симона, за мен винцето, ако може...  Blush Blush Blush

# 275
# 276
  • София; Дружбето
Като се заженят на Ноеми синовете и техните ли да бойкотира?   Wink
Свекърво Joy

# 277
Като се заженят на Ноеми синовете и техните ли да бойкотира?   Wink
Свекърво Joy

Колко свекърви са си го мислели същото  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Whistling Whistling

# 278
Светле, Ним, Ив -  Hug Hug Hug Hug Hug

Светле, ако можем да помогнем с нещо, само кажи! Мноооого те прегръщам и ти желая много сила!

Прекрасна Ели, с голямо закъснение, но от все сърце - Честит рожден ден! Желая ти здраве и късмет, професионално удовлетворение и радост, и най-вече  много любов! Бъди щастлива!

# 279
  • София
Аз не мога днес, но с Рени разпивахме снощи и тя ме попита даже...  Wink Ще и звънна да и кажа, че сте налични.  Peace За мен остава да поскърбя за вас, но от друга страна не мъркам, защото дълго време се радвах на нехарактерен комфорт и логичното следствие е нещата рязко да се променят!  Mr. Green Приемам И това с благодарност, с онова доверие и твърдо убеждение, че всичко ми се случва по най-добрия за мен начин!  Whistling Praynig Sunglasses Остава само времето да потвърди, че съм права!  Sunglasses

Ох, нещо съм много дзен тая сутрин...  Mr. Green Явно от вълшебното татково вино на мадам Renyy!...  Sunglasses Mr. Green

Но ще ми липсвате и днес!  Hug Все пак ще знам, че сте някъде там...  Heart Eyes

# 280
   Ивонска,и ти ще ни липсваш!    Hug
   И като си така "дзен" още повече ми се иска да те видя.... Heart Eyes Живи здрави ще намерим нов повод!  Hug

# 281
  • София
Момичета, има един човек, който ми е много, много близък. Той се бори с рака от 3 години, но сега гадната болест се е завърнала... Не пишете нищо, защото думите са излишни, но нека секунда от положителните ви мисли бъде изпратена към Вселената за него!  Praynig

# 282
   Да ви се отчета....
   Днес гледахме филма на Симо и ,въпреки че децата правиха всичко възможно нашето внимание да не е 100% във филма,последният се оказа много въздействащ.Още веднъж БРАВО!   bouquet
   Мисля,че Стилияна и Викс ще се присъединят към браво-то ми.  Simple Smile

# 283
  • София
А аз да кажа, че Селма, Юлечка и Алекс са прекрасни, усмихнати, лъчезарни, Селма ми развали диетата с невероятна питка и кекс, а Сту ми изпи виното!  Mr. Green  Прекрасно, разтоварващо и - както Симона сама отбеляза - кратко! Следващия път повече.  Heart Eyes

ПП - Селма, питката наистина беше уникална. Вероятно никога няма да мога да произведа с ръцете си подобно нещо, но дори и да успея, тази ще я запомня.

ПП 2 - благодаря от името и на Симо.

# 284
  • София
Потвърждавам напълно за питката  Heart Eyes, кекса и филма.
Селма благодарим за вкусното посрещане  Hug
А филма на Симо, хич не изглеждаше "като за без пари", много професионално направен - като от History channel. Поздравления  omm

Общи условия

Активация на акаунт