Нещо не мога да се включа адекватно, така ме е завъртяло ежедневието Първо Светле, надявам се че всичко, което ви се случва да е за добро
. Но все пак толкова ли са необратими нещата, няма ли шанс за вас? Понякога взимаме крайни решения под въздействието на силни емоции...Вярно е, че човек не споделя тук най-личните си проблеми, но от твоите постове никога не се е усещало, че нещо се пропуква, дори напротив. Каквото и да е решението ти, сигурна съм, че ще се справиш и ти пожелавам да намериш вярната посока 
Анджи хайде скоро да се похвалиш с добре платена работа
, аз пък искам да избягам от счетоводството
, ама тепърва не мога да измисля с какво мога да се захвана. Май всеки търси нещо друго 
Ним и аз смятам, че ти си ценен кадър за твоите работодатели и ще се възползват от твоите умения и възможности доколкото им е възможно. Най малкото е, че съвместяваш две длъжности, а получаваш една заплата. Друг е въпроса колко и докога ще те устройва такова положение. Много свестни колеги напуснаха по подобни причини. За съжаление след като си подадат молбата и са вече с единият крак на друго място при несъмнено по-добри условия се започват предложения за увеличение и т.н. Но решил се веднъж човек да направи крачка напред осъзнава, че няма смисъл да се връща назад или да тъпче на едно място. При нас също заплатите са индексирани и то минимално последно през 2009, от тогава на сам ни орязаха и някои от социалните придобивки. Та положението май на доста места е подобно, при нас отделно ситуацията е комплицирана
.Извинете ме
!Селма
ако има среща тази събота аз съм на линия
на 12 сватбата беше в Москва, на 15 ще е в Сф... 
) Дали Ним само ще може да се разкара два пъти? 

Габи и отй през нощта реши да повръща, та предполагам вкъщи ще е грозно тези дни