Януари 2007

• 36 009
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Не съм се включвала напоследък, но редовно ви чета.  Hug Нещо не мога да се включа адекватно, така ме е завъртяло ежедневието  Rolling Eyes
Първо Светле, надявам се че всичко, което ви се случва да е за добро Hug. Но все пак толкова ли са необратими нещата, няма ли шанс за вас? Понякога взимаме крайни решения под въздействието на силни емоции...Вярно е, че човек не споделя тук най-личните си проблеми, но от твоите постове никога не се е усещало, че нещо се пропуква, дори напротив. Каквото и да е решението ти, сигурна съм, че ще се справиш и ти пожелавам да намериш вярната посока  Hug
Анджи хайде скоро да се похвалиш с добре платена работа  Grinning, аз пък искам да избягам от счетоводството hahaha, ама тепърва не мога да измисля с какво мога да се захвана. Май всеки търси нещо друго  hahaha
Ним и аз смятам, че ти си ценен кадър за твоите работодатели и ще се възползват от твоите умения и възможности доколкото им е възможно. Най малкото е, че съвместяваш  две длъжности, а получаваш една заплата. Друг е въпроса колко и докога ще те устройва такова положение. Много свестни колеги напуснаха по подобни причини. За съжаление след като си подадат молбата и са вече с единият крак на друго място при несъмнено по-добри условия се започват предложения за увеличение и т.н. Но решил се веднъж човек да направи крачка напред осъзнава, че няма смисъл да се връща назад или да тъпче на едно място. При нас също заплатите са индексирани и то минимално последно през 2009, от тогава на сам ни орязаха и някои от социалните придобивки. Та положението май на доста места е подобно, при нас отделно ситуацията е комплицирана  Confused, предстоят промени, сливане и не се знае едва ли не утре какво ни очаква и кой ще оцелее Tired.
Извинете ме  Embarassed за дългия постинг, явно ми е малко пиенето  Mr. Green. Сипвам си сега една чашка червено винце и наздраве cheers!
Селма  Heart Eyes ако има среща тази събота аз съм на линия  Crazy

# 256
  • София
      Ним???Клеми,Ивонска,Цвета,ДаВинчи,Ноеми,Стилияна,Манана,Барби,.....Лила,Деси,Рении,ако четат,кой друг?Какво мислите?

Селма  Heart Eyes ако има среща тази събота аз съм на линия  Crazy

Whistling Thinking newsm78 Simple Smile Heart Eyes

Манана, Викс,  Hug  Включвайте се по-често!

# 257
  • София; Дружбето
Аз съм за, само потвърдете, даже малко разнообразие ми е добре дошло Grinning

# 258
  • София
Аз не съм сигурна - събота имам работни срещи, но евентуално между 11,00 и 13,30 ще успея (ако е по това време, де)

# 259
  • София
И аз съм на линия. И чета ви разбира се  Hug, та вие сте част от семейството ми! Heart Eyes

# 260
    Момичета,към 14.30 -15 ч. би ми било по-удобно.По-рано няма да съм се оправила с двете чавета И ми се иска поне едното (Юлия) да спи,когато гледаме филма.  Simple Smile

# 261
  • София, Лагера
Аз съм пас. На сватба съм...  Cry на 12 сватбата беше в Москва, на 15 ще е в Сф...

# 262
   Ако е по-удобно другата събота,нямам нищо против.  Hug Peace
   Аз съм готова да ви посрещна и утре,и в другата събота (на мен само ми дай повод да меся  Blush ) Дали Ним само ще може да се разкара два пъти?  newsm78

# 263
  • София
Последно кога? Другият уикенд мъжо е на работа и не знам дали ще може да ни извози.
Селма, аз обаче мога да дойда само със Симона, проблем ли е?

# 264
  • София
И да знаете, че ФИЛМЪТ е 12 минути с все надписите.  Laughing  Да не си мислите, че е нещо продължително и удобно за заспиване.  Whistling

# 265
...... Другият уикенд мъжо е на работа и не знам дали ще може да ни извози. .....

В такъв случай дайте да не изпускаме възможността утре.  thumbsup

Ним,разбира се идвай със Симона!  Hug

Въобще дечицата са добре дошли у нас!  Party

Ивонска,дали все пак няма да успееш да се отбиеш малко по-късно?  Thinking

Викс,Рени,ще ви пратя адреса на лични.Цвет,знаеш си ми го.  Simple Smile

Има ли някой друг в готовност и да съм го пропуснала?Дайте знак,моля!  Hug

Ноем,бойкотирай сватбата!  Mr. Green

# 266
Селма, и аз мисля да се донеса, но и аз съм с деца  Hug Ще инструктирам Биш да им чете приказка  Crazy
...... Другият уикенд мъжо е на работа и не знам дали ще може да ни извози. .....

Ноем,бойкотирай сватбата!  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 267
Като се заженят на Ноеми синовете и техните ли да бойкотира?   Wink

Шегувам се. Ноеми, не тъгувай  Hug

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 16:28 от Анджелина

# 268
  • София; Дружбето
Аз съм с някъф чревен вирус, няма мога утре Crossing Arms Габи и отй през нощта реши да повръща, та предполагам вкъщи ще е грозно тези дни

# 269
  • София
Дами, моля за финално потвърждение за утре! Правим ли го?

Общи условия

Активация на акаунт