Януари 2007

• 35 989
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Мили дами - мами и верни дружки  Grinning много благодаря за поздравленията и пожланията за порасналото ми момче. Кога се роди и беше една мръвка, кога стана да стои насреща ми и да отстоява мнението си  ooooh! Нека да е здрав и да знаете, че това везните хич не са кротки  Wink
По този повод да кажа едно Наздраве на астралната му близначка Лилита   bouquet И да й пожелая да е все така пряма, остроумна и над нещата (поне доколкото го показва външно).

# 301
  • София; Дружбето
Девойки, пратете малко положителна енергия, че съм много зле и не се оправям. Не знам дали ще оцелея след още един ден като изминалите Tired

# 302
С малко закъснение искам да честитя рождения ден на Лилита и Цеци! Бъдете здрави и много щастливи!   bouquet

Цвета, прегръщам те. Дано отмине бързо!  Hug

Бързо оздравяване на всички болни!  Hug

# 303
  Цвета,толкова ли си зле,мила?  Shocked Hug
  А децата как са?

# 304
Честита рожденичка на Стилияна!Да и е жива и здрава порасналата сладурана Биш!   bdbaloni   bouquet

# 305
  • София
Сту, честита ти рожденичка. Да е жива и здрава и все така прекрасна!   bouquet

Цвет,  Praynig

Вместо добро утро, да ви копна това с пожелания за успешна седмица:

"Мъжът като оръжие
От 15 - 25 г. е като лека картечница - тАка тАка тАка... един пълнител - около него леш... само не и целта.
от 25 - 35 г. е като автомат - може единична, може и автоматична стрелба, стига само да не загрее много... тогава бие встрани
от 35 - 45 г. добре калиброван снайпер - улучва в 90% от случаите, рядко засича, може да се презарежда...
от 45- 55 г. двуцевка - максимум два изстрела, бавно презареждане, за сметка на това, сигурно улучва...
от 55 - 65 г. стара барутлийка - зарежда се предимно от към дулото, може да се самовзриви или засече, редовно поддържане му е майката...
от 65 - 75 г. черешово топче - помни за какво е създадено... ама.... нема вече... нема...."

# 306
   Ним,  Laughing Мерси за настроението!  Hug

Ноеми,казвай,как мина празнеството?  Simple Smile

Благодаря за комлиментите за питката,момичета!  Hug
    Алекс и Юлия останаха щастливо впечатлени от гостите!
    И това,което каза Стилияна е вярно  Blush
    Аз пък да кажа,че Юлечка без да е виждала някога Стилияна,я гушна направо на входа,все едно са стари приятелки!  Shocked Grinning После се гушкаха и с Ним!  Simple Smile Много приятни емоции.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 10:21 от Селма

# 307
   Не пропускайте да видите това видеоклипче!Танцуват едни невероятни дечица!  newsm20 (отгоре на всичко и мои съгражданчета)  Wink

Страаааашни са!!! Невероятни просто! Аз искам Марти да го запиша на танци, ама категорично ми отказва. Та се чудя как да го прилъжа  newsm78

# 308
Стуцка честит празник на прекрасната ми адашка.
Да е много здрава, да ти е винаги повод за гордост, да е най-добрата приятелка на сестра си и да е бгърната от много обич   bouquet

# 309
Благодрая, момичета  Hug Нека ми е здрава и все такава веселушка  Heart Eyes

# 310
  • София, Лагера
Хау!
Честито на всички, които съм пропуснала последните дни!

Сту, честита ти рожденичка!   bouquet

Ох, изкарах един силно интензивен уикенд - бяхме на сватба, после на РД на близък приятел (кумове сме му), канихме гости в неделя, че и за шопинг намерихме време  Crazy Днес вече дишам спокойно  Crazy
Оженихме Ники вече и църковно... вчера дойде у нас да пием кафе, като си тръгна направо замина за аерогарата. Заминаха си на Москва...  Cry Cry Cry

ЦветкеHug

# 311
   Не пропускайте да видите това видеоклипче!Танцуват едни невероятни дечица!  newsm20 (отгоре на всичко и мои съгражданчета)  Wink

Страаааашни са!!! Невероятни просто! Аз искам Марти да го запиша на танци, ама категорично ми отказва. Та се чудя как да го прилъжа  newsm78
    Майка на момичето казва,че тези деца никога нямаше да танцуват така,ако ги бяха карали насила.Правят го толкова перфектно талантливо,защото просто им харесва.  Simple Smile

# 312
Честит рожден ден на Бишето! Да е жива и здрава и само радост да ви носи!!!   bouquet
Честит рожден ден със закъснение на Цеци и Лилитка!!!   bouquet

# 313
  • София, Лагера
Светле, как си? Rolling Eyes

# 314
Честит рожден ден на Биш! Нека бъде жива и здрава, да бъде послушна и много щастлива! Сту, весело изкарване!

Честито на Лилита и Цеци! Бъдете живи и здрави!

И аз искам да гледам филма и да опитам питката на Селма  Sad

Цвета, да докладва как е?

Успешна седмица!

"Мъжът като оръжие
От 15 - 25 г. е като лека картечница - тАка тАка тАка... един пълнител - около него леш... само не и целта...

Разсмя ме искрено! И колежките се чудят какво ми става, че чета от работата в момента.

Общи условия

Активация на акаунт