Януари 2007

• 35 993
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
    Честит рожден ден на Цецето на Манана!Нека расте здрав и весел!И нека дава на мама много поводи  да се чувства щастлива!   bouquet newsm59   happy bd

# 286
  • София
Честит Рожден Ден на Цеци!   ura
Честит Рожден Ден на Лилита!

Здраве, обич и споделено щастие им желая!

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 09:07 от ivonska

# 287
  • София
Лилито, ти ще получиш и охранител от мен: нека пази съня ти, щастието ти, здравето ти и мечтите ти!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green:

# 288
   Лилита,честит рожден ден!Пожелавам ти добра физическа форма и подходящо настроение да се въсползваш най-пълноценно от подаръка на Ивонска!  Hug  love001 newsm51

# 289
  • София
Честит рожден ден на Цеци на Манана! Весел празник, само щастие, усмивки и най-вече здраве, здраве и пак здраве! Манана, весел празник!   bouquet

Лилито, айде и тук - честит рожден ден! От всичко най-хубаво по много ти пожелавам!   bouquet

# 290
Лилиткеее, така да те посрещат всяка вечр мацко Simple Smile 
Жива и здрава да си и всичко най-евентуално  Hug Hug Hug Hug

Ман, честит рожден ден на Цецонския   bouquet Все така прекрасен и палав  Laughing Laughing Laughing

# 291
Аууууууу да ви кажа Селма каква питка беше сътворила  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Няма такава вкусотия, бе Mr. Green За да ви стане по-ясно - не ми се пиеше вино, а муах питка...Е, след като изядох неприличен брой парчета, си пийнах винце  Laughing Laughing Laughing Laughing

Напълно подкрепям Селма и Викс за филма на Симо  ( който Ним не посмя да покани горе, въпреки, че Ивата я нямаше  Mr. Green Mr. Green Mr. Green) Ним, много се надявам Симо да се развива в тази насока, защото наистина му се отдава  Peace

И една тайна - Алекс си падна по Ая  Mr. Green Явно си пада по руси и непослушни  Crazy

Егати снега  Shocked

# 292
  • София
Честит рожден ден на Цеци! Да е здрав, щастлив и послушен! Мананке весел празник!

# 293
  • София
Лилитке, честит рожден ден! 

Пожелавам здраве  и всичко да ти се нарежда както си пожелаеш. Наздраве!

# 294
Честит рожден ден, Лилитке....Желая ти здраве, пари, мъже и много сили, за да си ги ползваш!

Манана, нека Цеци да е винаги с късмет, да има успехи навсякъде, а здравето да е винаги с него!

# 295
   Цвета,как минава вируса?  Rolling Eyes
   ДаВинчи,Ели по-добре ли е?  Simple Smile

Анджи,да отговоря на твоя въпрос (видях ,че не съм  Embarassed ).
    На предишното място работното ми време беше от 17 до 22 ч.,с 1 почивен ден седмично.Разбираш,защо не бих се върнала там..... Rolling Eyes

# 296
Ели не е много добре. 2 тежки нощи изкарахме, но се надявам на подобрение...

# 297
Лилита, честит рожден ден!!! Пожелавам ти много здраве /най-вече/, щастие и късмет!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Манана, честито ти пораснало момче!!! Да е здрав, усмихнат и щастлив!!!   bouquet   bouquet  bouquet

Светле  Hug  Hug  Hug Дано нещата се наредят по най-добрия за теб и Дара начин! Бъди силна!  Hug Hug Hug

На всички болни - бързо оздравяване!  Praynig

Ани, и аз често съм си мислела /въпреки, че не се включвам редовно/ как сме толкова близки тук! В др отчетна няма такова нещо. Аз и не пиша вече там, де.

Моето малко момче обожава книги!!! Носи я, бута ми я в ръцете и казва нещо като "четене"  newsm78 Предимно с твърди корици са му книжките и се обясняваме за животните, кое как прави, предметите от ежедневието и др такива. Да видим  до кога ще му е интересно.
Започна и тати да ми вика  Sick А Мартин му обяснява, че това е мама и понеже тати работи, затова мама прави всичко  Shocked Да полудееш ...

# 298
  • София
Лилиткеее, така да те посрещат всяка вечр мацко Simple Smile 
Жива и здрава да си и всичко най-евентуално  Hug Hug Hug Hug

Ман, честит рожден ден на Цецонския   bouquet Все така прекрасен и палав  Laughing Laughing Laughing

Сту, кво се вижда долу вдясно на снимката, че се колебая?  Whistling

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Mr. Green

Но да си чак толкова щедра, дори за теб не ми се вярва....  Thinking Joy Mr. Green

# 299
    Не пропускайте да видите това видеоклипче!Танцуват едни невероятни дечица!  newsm20  

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 10:14 от Селма

Общи условия

Активация на акаунт