Януари 2007

• 35 986
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
tsveta, с теб сме!  Hug Дано всичко да минава бързо. Ако имаш нужда от нещо кажи.

Сту, по всичко личи, че рождения ден е бил невероятен.

Setakap, сигурна съм, че е трудно, но ще преодолееш този момент и после ти и Дара ще се наслаждавате на живота. Бъди силна! А ние сме тук  Simple Smile и ще те подкрепим.

barbi, нямам думи и за вашия татко. Уууу, мъжете са странна порода...

# 331
   Днес празнува Йоанка на Викс!Да е жива и здрава ,весела и жизнерадостна,добра ученичка и грижовна мамина помощничка!   ura nbirthday Tada

# 332
  • София
Цветооо, егати екшъна!  ooooh! ooooh! ooooh! Стискам палци и на праката! Hug

# 333
  • София, Лагера
Добро утро!

Викс, честита ти рожденичкаHug

Светле, мила, всички сме с теб. Знам, че е нормално да си тъжна и объркана, но също така знам, че и това ще мине. Дано само е по-скоро! И да надминеш кръстницата на Биш!  Hug Hug

Цвет, това много страшно, бе!  Shocked И Бърза помощ!!!  Shocked

Уфф, а аз съм се вкарала в едни мисли, нямам си проблеми и хората мисля. Хеле преболедувах сватбата на моя приятел, сега се ядосвам със сестра ми, че хич не се интересува от бременността си. Тя като цяло много не тачи докторите, намерила си е някаква лекарка, на която дори не й знае името... не знам, ако стане някой сакатлък (дано да не стане), на кого ще разчита  Confused

# 334
Викс, честит ти рожденичка и на теб  Hug Да е все така красива, мила и добричка и по-малко от прословутата разсеяност на везните   Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet

Цвет, как е положението?  Confused

# 335
  • София, Лагера
Каква разсеяност бе, Сту?  newsm78 Mr. Green

Мацки, вчера при логопеда се засякох с едно семейство... на пръв поглед обикновени хора, чисти българи, мъжът костюмар-офисмен, жената приятна и хубава, фина, весела, енергична... и, момичета... имат 3 момчета и 1 момиче (на различни възрасти, няма близнаци)... а мацката е в 6-ти месец бременна  Crazy
Деске  newsm18

# 336
  • София
уффф, ще мрънкам. Приемат Габи в момента в болница с баща му, щот аз явно не съм в кондиция да лежа в детско и просто всичко е нагоре с краката Tired Пак ще помоля за малко положителна енергия Praynig

Praynig Praynig

Докладвай как сте всички, да не почна да ти звъня по телефоните.

Габи с пневмония ли е или с пристъп? С баща му в коя болница го пуснаха? В трета градска със сигурност не пускат мъже... А Миша как е? Баси и гадното!

Викс, да ти е жива и здрава прекрасната рожденичка и да ти бъде голяма гордост и отмяна! Весел празник!   bouquet

# 337
Каква разсеяност бе, Сту?  newsm78 Mr. Green

Онази, дето кара майките на везните да истерясват  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мац, ние срешнахме в Гърция такова семейство с 4 момчета и 5-тото момиче (няма близнаци  Crazy) С тази разлика, че гъркинята си беше гъркиня  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 338
  • София
Благодаря ви за хубавите пожелания.  Hug Дано се сбъднат, пък и да ви се върнат!  Hug

Цвето, това вашето направо си ужас  #Crazy. Казвай с нещо може ли да помогнем. Пращам положителна енергия  Hug, дръж ни в течение.

# 339
  • София
За разсеяността да дам реален пример - днес си е дошла с мокър бански от плуване  Sick, щото забравила да си сложи бельо в раницата  ooooh!. А я карам багажа да е готов от вечерта и сутрин да облече банския под дрехите, че и без това все в последният момент стига. А миналата седмица си беше забравила джапанките в колата на баща и  #Crazy.
И така ..., освен това много хубаво се е научила да прикрива, да си измисля  Crazy и направо да лъже  Sick.
Къде ми отиде доброто дребосъче  Crossing Arms.

# 340
Викс, честита ти рожденичка! Да е здраво и усмихнато дете!   bouquet  bouquet  bouquet
Сту, честита ти и на теб /на патерица  Embarassed/ пораснала девойка!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Цвет, стискам палци да се оправяте бързо!!! Знам какво ти е с едното вкъщи сополиво, другото в болница ... оф край няма ...

Светле, прегръщам те!

Време е за по-хубави новини в темата и за всеобщо удавяне на мъката...

# 341
За разсеяността да дам реален пример - днес си е дошла с мокър бански от плуване  Sick, щото забравила да си сложи бельо в раницата  ooooh!. А я карам багажа да е готов от вечерта и сутрин да облече банския под дрехите, че и без това все в последният момент стига. А миналата седмица си беше забравила джапанките в колата на баща и  #Crazy.
И така ..., освен това много хубаво се е научила да прикрива, да си измисля  Crazy и направо да лъже  Sick.
Къде ми отиде доброто дребосъче  Crossing Arms.

Shocked Малииии ooooh! Викс, хубавата новина е, че след някоя друга година ще се оженят  Joy Joy Joy
За послъгването и Бишът се опитва...а и най-вероятно понякога успява  Thinking

# 342
  • София, Лагера
Ей, мацки, като ви чета си мисля: добре че Господ не ми даде това, за което го молих - щерка везничка  hahaha.

Цветооо, докладвай!

# 343
  • София
Викс, да ти е жива и здрава разсеяната хубавица - дано се концентрира като дойде време мъж да избира!  Mr. Green  Praynig bouquet Hug

Наминавам за добри новини, дано скоро се появят....  Whistling

# 344
Цветке стискам палци Габи бързо да се възстанови и ти скоро да си в кондиция  Praynig
Викс честита ти рожденничка. Да е здрава, все така красива и по-малко разсеяна   bouquet
Относно лъжите от устите на везните, да споделя,че е абсолютно вярно  ooooh! Цветан отсега те гледа и лъже, само не мога да преценя дали осъзнава, че лъже/измисля/ или си вярва сам на казаното  Crazy А иначе хич не е разсеян, даже е много прибран бих казала - все се прибира от градината я с някоя количка, я с нещо друго  Embarassed Вчера се прибра с ръкавици, а сутринта тръгна без, но то сигурно е от разсеяността на гледачката ни, която също е везна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт