Януари 2007

• 35 981
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • София
И аз да питам, как си Светле?

Мацки, търся една книга. В нета я намирам над 100лв само. Напълно съм наясно, че шансът някой от вас да я има и да е съгласен да се раздели с нея за по-малка сума е нищожен, но съм длъжна да опитам:
"Летопис на едно драматично десетилетие"Проф. Димитър Аврамов;С., Наука и изкуство, 1994

# 316
  • София; Дружбето
Цвета е уф - пак 39 дигнах, пратих Виктор за АБ. Ко спре да ми се гади поне ще мога да пия течности ама нанайси. Стискайте здраво, че и Габи ми го върнаха, че кашля и хъхри. Днес бате остана да го гледа, ама утре сме сами и не знам какво ще го правя ooooh! Бе шитня Crazy само дето ми се яде от питката на Селма, щот знам, че е невероятна

# 317
Честит рожден ден на Бишчето. Стуцка да ти е жива и здрава, много да се учи и всички момчета да са влюбени в нея! Simple Smile

Мананка и Цеци да е здрав  и много палав. Ние родените на тая дата сме си перфектни, та освен здраве ......................останалото си го имаме Simple Smile
ДамииииииииБЛАГОДАРЯ ви за всички поздрави. Изкарах си перфектен рожден ден............избягах от него и се получи леееееека компилацийка между снимките, които ми подарихте Blush Blush Blush Blush Blush Blush останалото ще го кажа само ако много ме напиете

# 318
  • София
Честит рожден ден на Бишчето!
 Да е все така красива, умна и разумна!

# 319
  • София
Привет!  Hug

Бишът да ни е жив и здрав, да зарадва баща си със сгоден и мил зет, който... да не е ловец, но таткото да няма какъв кусур да му намери!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз днес - на всичкия си екшън! - заведох Шош във военната авио база на летището!  Flutter Имаха ден на отворените врати и се катерихме по бойните машини. Беше много интересно.  Party

# 320

Не съм много добре, но предполагам, че е нормално. Със сигурност ще се оправя, но първо трябва да се вкарам в ред...

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 22:15 от Setakap

# 321
  • София

Не съм много добре, но предполагам, че е нормално. Със сигурност ще се оправя, но първо трябва да се вкарам в ред...

Мила Светле незнам как да ти помогна, но те мисля и стискам палци да се справиш по бързо с този период.
Незнам какви са тези питки, дето ги прави нашата Селма, ама и на мен ми се дояде само като ви чета как разказвате. Съжалявам, че пропуснах да опитам от питката, но Рая е болна за пореден път а нямаше на кого да я оставя. Аз в момента си търся детегледачка, която да взима Рая от градина и на която да я оставям от време на време, че изнемогвам... в работата съм се захванала да тъча на два , че и на три стана, но няма как...трябва да се справям защото,моето "мило "съвсем е загърбило бащинството и явно от тук на татък трябва да разчитам единствено на себе си.
Стуцка да ти е жива и здрава рожденичката Hug

# 322
Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug Партито на Бишът беше страхотно, децата не искаха да си ходят  Crazy Crazy Crazy От 18 та чак до 22 и то с голям зор  Twisted Evil  Бишът заяви, че било феноменално  Laughing Laughing Laughing

Барби, честно казано не знам как се справяш сам сама  ooooh!, но се надявам да дойдат по-добри дни за теб и Рая  Hug

Днес си говорих с кръстницата на Биш, която се раздели с благоверния и преди години. От много съсипана и тъжна жена сега се е превърнала в щастлива и цъфтяща, а на всичкото отгоре е с по-млад мъж, висок и синеок  Party Crazy Crazy Crazy Дет се вика бившият и е изписал веждите  Laughing Laughing Laughing Laughing Та .....така става след време, да знаеш  Heart Eyes Peace

# 323
  • София; Дружбето
уффф, ще мрънкам. Приемат Габи в момента в болница с баща му, щот аз явно не съм в кондиция да лежа в детско и просто всичко е нагоре с краката Tired Пак ще помоля за малко положителна енергия Praynig

# 324
Ооох, Цвет.... Защо чак в болница, какво му е на Габчо?
А на теб какво ти е?
Ей, аман от болести и болници! Стискам ви палци да се оправите бързо и двамата  Hug Hug Praynig

# 325
  • София; Дружбето
Ми от нищо направи пристъп, кашлица кашлица и сега едвам дишаше. Аз може и да оцелея, идва бърза помощ, предписаха АБ и го почнах, добре че комшито изяви желание да спонсорира, че не ми се мисли ooooh! Спирам, че.......аман

# 326
Цвете стискам палци за вас! Бързо възстановяване!   bouquet

# 327
Уф Цветоооо  Confused Стискам палци силно fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Колко време ще останат в болница? А на теб какъв АБ ти изписаха?

# 328
  • София
...

Аз често разсъждавам защо всяка раздяла е трудна, като някои от тях са желани, чакани, искани дори... Но така е, преживява се тежко по някаква причина, а при теб вероятно е още по-тежко, тъй като имате много спомени, много битки, много общи цели (доколкото знам)...  Hug Пиши ни редовно, всички те мислим!

Цветке, ма, пак ли?!  Confused  Praynig

# 329
   Цвета.......... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт