Януари 2007

• 35 971
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • София
....
.... но ако го няма в главата, държането на къс повод надали ще му попречи да не забрави от къде е тръгнал. А и още сме мнооооого далече от крайната цел, това са само първи стъпки.....

Още по-зле: за дърти филмаджии все ще се намерят мераклийки, но тогава и ти няма да си първа младост, та охотно да се отървеш!  Whistling  Mr. Green (така прозвуча мно'о гадно, м?  Mr. Green)

Не ме слушайте, днес съм с рота вирус - кисела и недоспала.   Tired

ПП. Ей, па баш най-отгоре требвА да лъсне смръдливия ми пост!...  Crossing Arms

# 121
  • София
Гадно, ама си е самата истина. Аз за това ти казвам, че ако не му е в главата тази мисъл, аз няма как да му я набия там насила.

Ей, божеееее, вече не мога и да пия. Tired Остарявам. Много зле се чувствам днес, а снощи изобщо не сме прекалили. ooooh! Пих само вино. Аз да пия вино! Ужас! Някой ме прокле ЕГН-то да почне да ми се обажда точно в най-неподходящия момент.

# 122
  • София
.... Някой ме прокле ЕГН-то да почне да ми се обажда точно в най-неподходящия момент.

To за проблемите, свързани с ЕГН-то, няма подходящ момент!  Mr. Green

# 123

To за проблемите, свързани с ЕГН-то, няма подходящ момент!  Mr. Green

Мммм да...

Ним, поздравления за Симо! Все по-големи успехи да има и да Ви радва!

# 124
  • София
Ним, хайде, след някоя друга годинка да те видим на червения килим я в Кан, я в Берлин.  Wink Аз европейските кинофестивали повече ги тача от тъпия Холивуд.  Laughing

# 125
Ним, страхотна новина......... Hug Много бих искала да видя този филм, ако е възможно?

Ивонска, кога пак те гепи вирус? Айде да минава и заминава!

# 126
Ним, страхотна новина......... Hug Много бих искала да видя този филм, ако е възможно?

Чудесна идея,ДаВинчи! И аз съм от любопитните.  Flutter
   Ама наистина дали е възможно,НимRolling Eyes

Ивонска,нещо вирусите сериозно са се захванали за теб!  Thinking
   Бързо оздравяване!  Hug Hug Hug

# 127
  • София
Никакъв проблем няма да видите филма, но не искам да го качвам в нета. Ще се разберем някой път при среща да ви го донеса, той е 12 минути документален филм и няма да отнеме много време.

# 128
Ним, а не може ли на ЛС?

# 129
  • София
Какво е ЛС?

# 130
  • София
Лично съобщение.
 Laughing
Ама няма как да стане, то там не може да се атачне файл. Не може ли да го компресира и да го пуснеш в пощите? Rolling Eyes

# 131
  • София
Не вярвам мъжот да се съгласи. Ще му се загубят качеството и смисълът, като го свиеш до youtube размер. А не ще да го качва там.

Извод - пиене, аз ще дойда с лаптопа и готово.  Laughing

# 132
  • София
ПП - поводи да има ...  Laughing

# 133
  • София
Момичета, имам нужда от палцестискане днес или утре!    Praynig Praynig

Ще имам финален разговор с шефа за пари. До момента нещата категорично се развиват в посока тип подигравка с мен и това продължава вече почти година. Стискайте ми палци!  Praynig

# 134
  • София
Стискаме, Ним.
И на мен ми се събира много с вас, ама никой не кани. Аз бих веднага, ама няма къде да пратя мъжа.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Аз пък днес спестих на шефа едни 800лв. И мисля да си искам комисионна.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт