Януари 2007

• 35 980
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Цвета, как сте?

# 346
  • София, Лагера
хау!
Момичета, предлагам среща другия четвъртък, 27 октомври. Към 20.30, в Дон Домат на Дондуков, без деца.
Ако до другата сряда не се съберат други, освен мен, Сту и Ива (както обикновено  Wink), ще преместим срещата по южните квартали.

# 347
Цвета, айде утре да сте добре...пуу, аман от вируси. Стискам всякакви пръсти.

Момичета, дайте акъл за колики. Зълва ми роди на 30-ти септември и вече коликите започнаха. Аз нещо не си спомням подробности...

# 348
  • София
Момичета, дайте акъл за колики. Зълва ми роди на 30-ти септември и вече коликите започнаха. Аз нещо не си спомням подробности...

Търпение и здрави нерви.  Laughing  Шегувам се. На Симона й помагаше Бебинос капки. Немски са и "по наше време" не бяха скъпи.  Peace  Ама за близо 5 години може и нещо по-модерно да е излязло на пазара...

Някой чувал ли е Цвета днес? Не посмях да й звънна, ама все мислех, че ще се включи да каже как са...

# 349
DaVinchi - Инфакол, Еспумизан на капки, сешоар - в смисъл бял шум и търпение. Дени беше с колики  и още пазя спомена ...

# 350
Еспумизан и бял шум вече пробваха. Бейбинос го бях забравила, казах им за Инфакол..Остават нервите...

# 351
  • София
Ставайте, мацки! Днес отпочваме бирата отрано - Ноемката има рожден ден!

Честито, Ноемке, бъди все такава!
 Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 352
  Ноеми,честит рожден ден!Дано хората се чудят какво да ти пожелаят,защото имаш излъчване на човек,който си има всичко щастие на света!Та.......все така и все това да излъчваш! Praynig Hug  bouquet

# 353

Тапи в ушите и уиски в чашата.  Crazy
     Това почти сериозно.  Peace

На Алекс давах Саб Симплекс.
     На Юлия не съм и се опитвала да й давам никакви капки.(Имах желание да я огранича максимално от всякакъв род "химии".)Само я гушках и я разнасях,и така до към 4-я й месец.... Rolling Eyes Иначе,сега на мода са Инфакол,Колийф и Биогая.

Цвета,как сте?

# 354
Ноемиии честит рожден ден!!! Желая ти много здраве, щастие и сбъднати мечти!!!   bouquet

# 355
    Така....Чухме се с Цвета.Тя е в ОБ с Габи.На Вики не му разрешиха да стои там и на Цвета й се наложи да се настани с Габчо в болницата въпреки ,че беше с Т 39,повръщане и пр. екстри......
    Габчо е с бронхит и ларингит,лекуват го с антибиотици и урбазон.Ще ги задържат в болницата най-вероятно до понеделник.
    Миша и тя е започнала вируса с дрискане.Цвета се надява да го изкара леко..... Crazy

Днес и Цвета(която праща поздрави на всички),и Габчо са по-добре.
    Да стиснем палци да не се влошават повече и двамата!  Praynig Praynig Praynig

# 356

Praynig   bouquet

# 357
........И да надминеш кръстницата на Биш!  Hug Hug

Сетакап,пропуснах вчера да се присъединя към това пожелание на Ноеми!   thumbsup Hug

# 358
  • София, Лагера
Ха добрутро!
Благодаря ви, Ив, Селма, Светле!  Hug
Клемс   Hug

Цветке, да оздpавявате  Praynig

Днес съм рожденичка  Party Flutter Влизам за миг, после цял ден ще празнувам  Laughing Подаръка ми за РД беше... Крас да си вземе отпуска и да ме глези цял ден  Flutter Party
Айдеееееее!!!!!
Хубав ден на всички!  Hug

# 359
  • София
Ноеми, честит рожден ден! Пожелавам здраве на теб и всички любими същества край теб, спокойствие и сила да бъдеш такъв човек и да постигаш тези неща, които искаш и смяташ за важни! Наздраве и весел празник!   bouquet

Praynig

Общи условия

Активация на акаунт