Януари 2007

• 35 969
  • 754
  •   1
Отговори
# 390

Мда  Confused
В такъв случай даяним сами.  Hug

# 391
  • София

Мда  Confused
В такъв случай даяним сами.  Hug
И ето, че не помага нищо в този случай. И продължаваш да крещиш, да истерясваш и т.нат. После как се ставало масов убиец. Лесно, ако питате мен.  Embarassed

# 392
  • София
Ели, като те прочетох, ми напомни мен самата на 25 години с високото кръвно и хапчета като на баба ми (наистина!) - беше ми дошла малко много отговорността на административен управител в Ямаха...  Rolling Eyes Ех, славно време беше и за мен, и за фирмата тогава...  Crazy Сега го считам за личен връх и истинско постижение (фирменото оцеляване по онова време: 1998-2000 г., не самата длъжност  Crazy)

# 393
Клемс, моя дзень казва, че да се справяш сам също не е зле. После не се налага да се реваншираш за услугите  Wink

Много хубав пинг-понг става тук в темата, на мен ми е полезно да прочета разнообразни мнения, предполагам и на вас. Така всеки може да приложи към себе си чуждия опит, а като има и други като нас е по-лесно да се справим с проблемите си Simple Smile

# 394
    Анджи,колко е хубаво,че те имаме!  Hug

Много е важно човек да се определи какво иска наистина.Защото някой път казва,че иска (нямам предвид никой конкретно  Naughty ),а на практика......нещата стоят по съвсем друг начин.

(Една жена искаше да посещава латино-танци,но имала ревнив съпруг,който й е забранявал да ходи там.Обърнали се на психолог.След няколко консултации съпругът се отпуснал и разрешил на жената да танцува....Но какво се оказа,че последната до смърт я е страх от сцената и.....изобщо не може да се отпусне да танцува....Подсъзнателно си беше избрала ревнив съпруг,който да я "защитава" от сценични изяви. )

Ели,може и да греша,но си мисля,че това,че в момента работиш толкова отговорна работа е огромен късмет за теб!
     (Меря с моя си аршин,де.......Горе-долу на същата възраст имах горе-долу същото състояние,само че се убих да търся работа и нищо,все едно бях проклета.....Не дай си Боже да си в депресия,да стоиш вкъщи и да нямаш мотивация за съществуване......)
    Виж колко хора се нуждаят от теб!Браво за инициативата ти за изборите!  Hug
    А за отговорния проект......защо ли си мисля,че си най-точния човек за тази работа?  Thinking Hug Със сигурност притежаваш достатъчно качества,за да ти се доверят работодателите.  Peace

Цитат
вече мисля на всички им е писнало да слушат как не съм почивала година половина и един ден без малките
   Клеми,много добре те разбирам
    Още повече ,защото аз самата не съм имала такава възможност,откакто родих Алекс...Колко години са това.... newsm78

# 395
Ай, засрам  Embarassed
Хубавото е, че се имаме всички тук  Hug

# 396
  • София
Да, но всеки човек, както и всяко нещо си имат предел на силите и възможностите. Лично аз съм имала моменти, когато ми е идвало да нараня децата и/или себе си. И нямам предвид да им ударя шамар. Удържам се някакси. Но се питам до кога. И не, не мисля, че съм за специалист. И друг път съм достигала до такова крайно изтощение, с няколко дни почивка минава и заминава. Докато не се натрупа пак. Но ако почивката съвсем липсва не съм съвсем сигурна какво следва.
Всякакви там временни решения не действат. Спорт, книга, филм, тинтири-минтири. Тези неща действат да отпуснеш парата, насъбрана с дни или седмици. За умора трупана с години - никак.
Най-лошото е, че го отнасят децата. Embarassed Embarassed Embarassed

# 397
Обаче като ти станат самостоятелни децата ще имаш цялото време за любимите си неща.
Да не тръгнеш да гледаш внуци тогава  Wink  Laughing

# 398
  • София
Обаче като ти станат самостоятелни децата ще имаш цялото време за любимите си неща.
Да не тръгнеш да гледаш внуци тогава  Wink  Laughing
Да, ако преди това не съм скочила от някой по-висок етаж, че нашия ме съмнява, че само ще се потроша.  Joy

# 399
Ели, силно самокритичните хора често изпадат в такива състояния, особено когато залогът е голям  Wink Hug

Една жена искаше да посещава латино-танци,но имала ревнив съпруг,който й е забранявал да ходи там.Обърнали се на психолог.След няколко консултации съпругът се отпуснал и разрешил на жената да танцува....Но какво се оказа,че последната до смърт я е страх от сцената и.....изобщо не може да се отпусне да танцува....Подсъзнателно си беше избрала ревнив съпруг,който да я "защитава" от сценични изяви.   

Peace Peace

# 400
  Confused Горе -долу преживяхме подобносъстояние с майка ми и беше много трудно докато я накараме да се обърне към специалист - в рамките на месец нещата се оправиха с разговори, медикамент, който беше изписан от специалист и отново виждам човека, който има желание за живот, да се радва на дребните неща.

Maйка ти има късмет с дете като теб, Ман  Grinning

# 401
  Confused Горе -долу преживяхме подобносъстояние с майка ми и беше много трудно докато я накараме да се обърне към специалист - в рамките на месец нещата се оправиха с разговори, медикамент, който беше изписан от специалист и отново виждам човека, който има желание за живот, да се радва на дребните неща.
Maйка ти има късмет с дете като теб, Ман  Grinning
Не съм много сиурна, че тяка така мисли Андж  Mr. Green Ило поне със сигурност е имало страшно много ситуации, в които й се е искало да ме убие (за набиването не коментираме, че често са ставали реалност  Mr. Green) или да се самоубие. Много често повтаря, че косата й е побеляла от нас. Не си спомням да са ходили на почивка без нас, а тя самата е казвала, че най-тежко й е било, когато сее наложило за две години да ни оставят на баба и дядо и да идат да печелят за бъдещето.
Клемс хубаво би било да си прочетеш подписа. Никол е казала нещата много точно, макар и по детски  Heart Eyes

# 402
Елина днес има Рожден ден!
Много щастие и сбъднати мечти!

# 403
  • София
Клемс, моя дзень казва, че да се справяш сам също не е зле...

Всъщност, всяко решение е правилно, АКО работи! Всички ние изхождаме от личните си опитности, но истината е, че успешни или не, те са си само наш избор и резултат, и не биха сработили еквивалентно при никой друг - всеки си има своя личен път и процес, който може да се окаже винаги едно изключение от правилото.... (каквото и да се води съответното правило) Wink

Клемс, моя дзень казва, че да се справяш сам също не е зле. После не се налага да се реваншираш за услугите  Wink
...

Ау, кой не се е научил да получава помощ смело и без угризения?!  Naughty Crossing Arms Mr. Green Heart Eyes Hug

# 404
  • София
Елина, честит празник!   bouquet Спокоен и изпълнен с хармония дом ти желая, мир в душата и пари в ръцете!  Heart Eyes

ПП. Мацки, молим най-сърдечно да си признавате без бой коя кога и какво празнува, че ви обичам, ма не мога да ви следя/помня (ЕГН, you know)...  Tired Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт