Януари 2007

• 35 920
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
   Ноеми,

Цитат
сега си представете, че имате пълната възможност да го правите, но някой седи срещу вас, скръстил ръце и бездушно заявява "от това няма смисъл, аз не искам"...
    Представям си,да..... Confused Уви....

.........
Ноеми, той дава ли някаква причина защо не иска да пътува извън страната? И защо точно 2 години няма да ходите никъде? 
  Тук ми се струва,че става въпрос за поне две години...докато се намери друга причина да не се ходи....
   Дано греша.  Praynig Peace
   Просто наистина има хора,които не обичат да пътуват.

Ноеми,май изобщо не те утеших.....
   Поне да знаеш,че не си единствена с този проблем..... Hug

# 466
Цитат
Селма нямаш никакви проблеми за купона,само ако ме подкупиш с някои от твоите вкусотии,някоя питка или тортичка
  По-добре ми елате на гости!  Hug

Хайде пак някоя събота да се съберем у нас!   Party
  Другата седмица,например(Би могло и тази,ама още не съм сигурна за плановете....)?Който има желание давайте знак! Hug

Галина,браво на Вики!
След време да стане солистка на хора! Grinning

Добито,честита рожбичка!Да ти е жива и здрава!   bouquet

# 467
Ноемка, аз разбирам и двете страни! А сега ти си представи, че трябва да правиш нещо крайно неприятно за теб, само защото Крас го иска Laughing И аз не съм на негова страна (ако имах парите, аз щях да пътувам с теб Heart Eyes).
Ние с Димитър имаме много разногласия по една тема (за вилата) и в крайна сметка, след години борба и двамата решихме да намерим компромиса. Т.е никой не кара на сила другия да ходи или да не ходи там  Hug Хората търсят села и къщи, а аз бягам от там!

Да не би твърде много да искаш да пътуваш и да си му задействала контрата  Thinking

# 468
Селма, айде другата събота  Blush

# 469
Галина, знаех си, че ще харесат Вики!  Hug

След последното ви събиране така апетитно описахте питката на Селма, че само тя ми е в главата.  Embarassed Селма, ще ми пратиш ли рецептата?

# 470
  • София
Да е жива и здрава малката Джулия, а Добито бързо да се възстанови и скоро да е тук да докладва и да пуска снимки!   bouquet

Галина, браво на Вики!

Момичета, дайте ми някаква идея как мога да поощря и къде да водя Симона, за да развива уменията си в рисуването. Аз съм абсолютно боса в тази насока, а и у дома с баща й се поизчерпахме откъм идеи - има дъска, водни бои, апликира, оцветява, реже сама... Госпожата в градината също е много впечатлена и говорила вчера с баща й да търсим начини да й развиваме уменията по рисуване. Идеи?

# 471
  • София
Ним, вчера проверих в Двореца на децата - има съботен курс живопис, два часа е, 32лв на месец. Иначе има много школи, частни уроци и т.нат.
Пък ако искаш може да ми я водиш и на мен.  Laughing

# 472
Ноеми, предполагам колко ти е криво.
Обаче има вариант да пътуваш с приятна компания и тя да не е съпругът, а приятелки, приятели, близки хора Simple Smile А и той не е отрязал този вариант, защото можеше не-то да е НЕ (има такива мъже).
Аз бих следвала желанието си и без мъжа ми, щом него не го влече и без да му се сърдя за това.
Момичетата са писали за компромиса, всеки го прави в семейния живот.
Важното е в крайна сметка да се чувстваме добре.  Hug

Ним, в нашата градина има школа по рисуване, рисуват там денем, преди обяда.

Браво за Вики! Пожелавам и да обиколи света с радиохора Simple Smile

Доби, честито ти бебешорче! Много щастие!  Hug

# 473
  • София
Ним, вчера проверих в Двореца на децата - има съботен курс живопис, два часа е, 32лв на месец. Иначе има много школи, частни уроци и т.нат.

А в Двореца дали взимат 5 годишни? Частни уроци ми звучи твърде "тежко". По-скоро се чудя за нещо тип "работилница" (уъркшоп), където Симона може да се развихри и евентуално някой малко да й помага. Тя и в градината се вихри де, но аз съм толкова не-наясно с живописта като цяло, че даже не мога да преценя дали има някакъв талант. Госпожата й твърди, че се справя много добре. Едно е сигурно - нарисува жираф по-добре от мен  Embarassed 

# 474
  • София

А в Двореца дали взимат 5 годишни? Частни уроци ми звучи твърде "тежко". По-скоро се чудя за нещо тип "работилница" (уъркшоп), където Симона може да се развихри и евентуално някой малко да й помага. 
В ателието на Шмиргела е точно това, което търсиш. Но е 20лв на посещение. Има събота и неделя.

# 475
  • София
Привет на всички!

На всички малки и големи празнували наскоро - честито!  Hug Hug Hug

Ним, виж ето тук http://stcrd.com/info.htm В Надежда имат добра база.

Криси посещава курса по рисуване в Люлин вече четвърта година. Много е доволна.  Peace

# 476
  • София, Лагера
Ох, в цялата тази бъркотия забравих да честита на Добито!

Да е жива и здрава мънинката Джулия!!!  Hug

Изненадах се от себе си как докато съм писала и съм си мислила за нея, тя е раждала  Crazy

# 477
  • София, Лагера
Благодаpя на всички, които са ми отговоpили!  Hug

Ноеми, да не би да изпада в някакво раздразнение и да се опитва да те сдъвче... Някои хора така си приказват, но после успяваш да ги вкараш в пътя...
Уви, не, Светле. Той наистина не обича да пътува. И друг път съм го виждала, в разговори с други хора. Той не проумява какво ги кефи хората в пътуването.. предполагам както аз не разбирам защо някои хора се радват много на.. мотори и скорост например.

Ехо, двете години са, защото ми беше обещал, че веднъж на 5 години ще пътуваме. Един вид "от мен да мине".. а пътувахме преди 3 години. Аз си помислих, че след като си изплатихме кредита, събрахме пари, но засега няма да купуваме нов апартамент, след като имаме прилични средства, които така и така стоят, може и да се навие... но не  Cry

Ив, дано, дано, дано!!!  Praynig Praynig

Анджи, бих пътувала и с други хора, но не случайни. А, съгласи се, че много трудно мога да намеря жена, която хем да ми е приятелка, хем мъжът й охотно да се съгласи да пътува. Също и дестинациите ми не са близки, по-скъпи са, също и по-специфични (Перу, Камбоджа, Монголия, Иран). За Европа лесна работа, ама за тези кътчета...  Cry
С мъжа да пътувам по-може, ама там пък е и по-различно... колкото и Крас да ми казва, че няма против, ако пътувам с някого, с когото съм в обща стая... няма да му е приятно. Пък и да не е обща стаята също...

Девойки, радвам се (много), че разбирате и другата страна и се опитвате да ми я опишете. Аз съм съгласна, че има хора, които не обичат да пътуват. Но аз също не обичам да правя някакви неща. Не обичам да ходя на село, например. Не обичам да давам Пресиян на бабите. Но го правя въпреки волята си, защото знам, че за Крас това е важно.
Толкова ли много, по дяволите, искам? Няма да го карам на палатка да ходи и да язди на кон из степите (въпреки че много искам). Това сме се разбрали. Ще спим по хотели. Няма да е студено. Няма да има ранни ставания, нощни трансфери, няма да се съобразяваме с група. С други думи - нищо, което може да предизвика сдикомфорт. Става дума за 10 дни на година, не за всеки уикенд!!!

# 478
Но аз също не обичам да правя някакви неща. Не обичам да ходя на село, например. Не обичам да давам Пресиян на бабите. Но го правя въпреки волята си, защото знам, че за Крас това е важно.
Толкова ли много, по дяволите, искам? Няма да го карам на палатка да ходи и да язди на кон из степите (въпреки че много искам). Това сме се разбрали. Ще спим по хотели. Няма да е студено. Няма да има ранни ставания, нощни трансфери, няма да се съобразяваме с група. С други думи - нищо, което може да предизвика сдикомфорт. Става дума за 10 дни на година, не за всеки уикенд!!!

Казваш му това, и че правиш компромис и също, че се надяваш той да направи компромис.
Ще се разберете,  Hug

# 479
  • София
Ноеми, аз идвам с теб в Перу  Hug, но следващата година

Общи условия

Активация на акаунт