Януари 2007

• 35 920
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • София, Лагера
Здрасти Рали! От какво ти се е стегнала душицата?  Rolling Eyes

Мацки, от този ФБ съвсем замря темата. Crossing Arms  Naughty

Селма, другата събота с деца, без деца, в колко часа?

# 496

С деца(ще им се радваме  Hug ) или както си прецените(никого няма да върна!). Grinning Hug
    Към 14.30-15.00,както миналия път....

Отново ще врътна питка,щом толкова се харесва  Simple Smile И още нещо.... Flutter още не съм решила какво.  Laughing

# 497
   Рали,какво става  с теб ,наистина?
   Как е предаването?Продължава ли? Simple Smile

# 498
Ех как се зарадвах като видях постове и в темата  Heart Eyes
Селма, и аз идвам  Twisted Evil Крийте виното и бирата от мен и Ноеми  Mr. Green Blush

# 499
  • София; Дружбето
мммммммммммм тая питка, от сега ми тече лигата Crazy а и още нещо съвсем ме нахъса. Кажи ние какво да носим, освен себе си и децата Grinning

# 500
мммммммммммм тая питка, от сега ми тече лигата Crazy а и още нещо съвсем ме нахъса. Кажи ние какво да носим, освен себе си и децата Grinning

Да не би Вики да ти забрани да ходиш по гостита.... Laughing Laughing Laughing

# 501
  • София; Дружбето

Да не би Вики да ти забрани да ходиш по гостита.... Laughing Laughing Laughing
Joy Не е, каза да правя квот си искам и мисля да пробвам Wink

# 502
   Ним,ако решиш да дойдеш,бих ти предложила отново да вземеш филма на Симо.Да го видят тези,които не са го видяли.Ако искаш,де.  Hug

# 503
  • София, Лагера
Ех как се зарадвах като видях постове и в темата  Heart Eyes
Селма, и аз идвам  Twisted Evil Крийте виното и бирата от мен и Ноеми  Mr. Green Blush
Ко ма, само 6 бири изпих  Crossing Arms Whistling
Ей, добре, че сме си близки, че иначе ще ме е срам  Whistling

# 504
  • София, Лагера

С деца(ще им се радваме  Hug ) или както си прецените(никого няма да върна!). Grinning Hug
...
Ива, вземи брат си  Whistling Flutter Сту, долу ръцете, нема да стане  Whistling

# 505
  • София
Мили дами,

Днес имам професионален вещарски празник  Laughing  и смятам да омагьосам вся и всьо.  Laughing

afwitch

Ним,ако решиш да дойдеш,бих ти предложила отново да вземеш филма на Симо.Да го видят тези,които не са го видяли.Ако искаш,де.  Hug

Ами към края на седмицата ще ти потвърдя със сигурност дали ще дойдем. Симо вероятно ще е на работа, а Симоната нещо ми е съмнителна, не смея да поемам ангажименти с деца от сега за събота.

Praynig

# 506
   То ние пак ще се преброяваме към края на седмицата.  Simple Smile
   Дано сме здрави всичките!  Hug

# 507
Ива, вземи брат си  Whistling Flutter Сту, долу ръцете, нема да стане  Whistling

Мац, нали знаеш, че ниските мъже са в моето легло  Mr. Green Twisted Evil Mr. Green Няма как да не стане  Whistling

# 508
  • Русе
Здрасти Рали! От какво ти се е стегнала душицата?  Rolling Eyes

Мацки, от този ФБ съвсем замря темата. Crossing Arms  Naughty

Ноеми, просто ми беше домъчняло за форума. Докато бях по майчинство, копнеех за теми и ангажименти различни от децата. Сега носталгията по тези дни ме връща тук, ама нали знаете - човек винаги иска това, което няма  Grinning

# 509
  • Русе
   Рали,какво става  с теб ,наистина?
   Как е предаването?Продължава ли? Simple Smile

Селма, аз наистина не съм влизала от доста време и е възможно да не съм споделяла, че смених работата. Вече не работя в телевизионния център на БНТ в Русе. От лятото на 2010 г. съм пресаташе на областния управител, който само преди ден стана кмет на общината. Сега след кампанията съм поизморена и същевременно доста мотивирана, защото ни чака много работа.

Общи условия

Активация на акаунт