Януари 2007

• 35 910
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Рали, успехи ти пожелавам! И малко повече свободно време  Hug

# 511
   О,Рали!Харесва ми и сегашната ти длъжност!  Simple Smile

Влизай по-често,наистина!  Hug

# 512
  • Русе
...Момичета, дайте ми някаква идея как мога да поощря и къде да водя Симона, за да развива уменията си в рисуването. Аз съм абсолютно боса в тази насока, а и у дома с баща й се поизчерпахме откъм идеи - има дъска, водни бои, апликира, оцветява, реже сама... Госпожата в градината също е много впечатлена и говорила вчера с баща й да търсим начини да й развиваме уменията по рисуване. Идеи?

Ним, намерихте ли подходящото място?
Както описваш Симона, все едно за Йоан говориш  Rolling Eyes Радвам се, че тази година ще имат такива занимания в ДГ и Иво днес трябва да го запише. А и той сам иска и все пита "Кога ще ходя на рисуване?" Понеже няма да имаме физическа възможност да подновим плуването и тази година, реших да го запиша в ДГ на нещо от тяхните мероприятия, които провеждат външни педагози. Ами знаете ли, че за момчета нищо не се предлагаше тази година  Sad - Балет, Латино танци, Английски - другото не си го спомням  Blush и единствено, което ме впечатли бе Изобразително изкуство . Обсъдихме го доста добре и с него и баща му, без да насилваме нещата. Попитахме го какво иска и той веднага отговори "Да ходя на рисуване".

# 513
  • Русе
Ноеми    Hug  - ние пък сме други чешити искаме да отидем на много места, дори и тук в БГ, но като застанем някой уйкенд на кръстопът, на къде да поемем и започва да ми избира пак близки дестинации  Crazy Уж иска да види и далечното, а после се отказва и търси близкото. Донякъде го разбирам, нон стоп от понеделник до петък е в колата от сутрин до вечер. Търси  вариянт, поне почивните дни да не е зад волана.  Confused

Рали - пожелавам ти много успехи   bouquet

Благодаря ви мацки за честитките  Heart Eyes

Ако ми остане малко повече време ще се включа и по обсъжданите теми, само трябва да се върна назад и да чета  Wink А с това малко "торпедо" тук ми е супер трудно. Общо взето само надничам и излизам.  Rolling Eyes Не е "мързеливо" като Йоан   Mr. Green
Joy май и двете ни застигна една и съща съдба  Laughing
  Ха ха!
  Не че Алекс беше/е "мързелив",даже хич не беше(ако някой помни)...
  Преди 2 дни заведох  дечковците на  едно място,където хората,гледайки двамата, се изказаха: "Абе....те вторите деца винаги са по-живи и по-темпераментни!"
   Crazy

Peace

# 514
  • София, Лагера
Рали!!!!  Shocked Shocked Shocked Party  Peace Баси кефа!!! Искам и аз такава работа!!!! Интересна, отговорна, мотивираща, с много хора!!! Много успехи ти желая!!!!!

Елина, защо не пробваш да се уговаряте предварително, за да е психически подготвен. Даже може и резервация да направиш, за да не се разкандърдиса  Twisted Evil

В този ред от мисли само да спомена, че се сещам за едни... хм, познати... , с които никога не знаем кога ще се видим. Винаги се обаждат и питат "Какво ще правите след час?" и ако можем, можем. Не можем да се уговорим, защото... мъжът от обяд не знае дали довечера ще му се излиза  Crazy да не говорим от предния ден...

# 515
  • София
...Момичета, дайте ми някаква идея как мога да поощря и къде да водя Симона, за да развива уменията си в рисуването. Аз съм абсолютно боса в тази насока, а и у дома с баща й се поизчерпахме откъм идеи - има дъска, водни бои, апликира, оцветява, реже сама... Госпожата в градината също е много впечатлена и говорила вчера с баща й да търсим начини да й развиваме уменията по рисуване. Идеи?

Ним, намерихте ли подходящото място?

Не сме, но съм се насочила към едно място да проверя как стоят нещата.

Тия дни имах притеснения за здравето на Симона, слава Богу неоснователни, после ме налегна една апатия ли е, сдухня ли, какво не знам и нямам сили и желание за нищо в момента. Но обещавам да се стегна.

# 516
    При мен пък Юлечка се разболява.....
    Чудих й се,защо хленчи цяла сутрин,а тя миличката беше с температура.....
    Дано е нещо бързо минаващо!  Praynig

Чудя се,как ще приберем Алекс от градината.....  Thinking

# 517
Рали, успех! Сега имаш право на заслужена почивка!

Селма, стискам палци Юлечка да не се разболее!

Ним, радвам се, че Симона е добре. А ти се стегни!

# 518
  • Русе
Ним Hug за Симона.

Селма , как е Юлето?  Rolling Eyes

Русенки и аз като Ним ( която търси помощ от софиянки ) търся къде да заведа Йоан на рисуване. Днес се оказа, че такива занимания няма да има  Cry По информация от една майка г-жата била бременна, но явно ще трябва да пази леглото и децата няма да имат занятия. Дано занапред е добре поне момичето и си изкара една спокойна бременност.
Искам да търся такъв вид занимание, защото Йоан всичко друго отказва. Днес са ходили да ги вземат за руски и той не е отишъл - казал е, че неиска.  ooooh!

# 519
Селма , как е Юлето?  Rolling Eyes

Цяла нощ се борихме с температура.... Tired
   Тази сутрин вече ми изглежда по-добре.  Rolling Eyes

# 520
Рали, страхотна работа си захванала  Peace Дано ти носи всичко, от което имаш нужда в професионален план
Селма, дано минава на Юлечка вирусът, за да може да се погушкаме в събота  Heart Eyes

Нимскоу, как е живота? Светлина в тунела има ли?  Hug

# 521
  • София
Селма, дано е нещо моментно (зъби примерно) и повече да не вдига температура!  Praynig  Докладвай как сте днес.  Peace

Сту, има светлина в тунела, имааааа.... май е от идващия влак  Joy

# 522
  • София, Лагера
Хау!
Селма, дано й е от зъбките!  Peace
Аз съм стандартно недоспала, мамка му, няма ли да спре това нощно будене, направо му се чудя на това мъниче как издържа то!  Crazy
Но пък вчера се размазах. Свеки беше отпуска (така де, будител)и дойде да гледа Тарвел. А аз отпраших в един СПА център, навъртях 50 км на колела и други уреди, после плувах, после масаж, после едвам не заспах в парната баня, натоплих се се едно хууууубаво и се почувствах нов човек.
И най-хубавото - в целия комплекс имаше общо 7 души!

Малиии ще, заспя, докато пиша  Crazy

# 523
   Ноеми..... Crazy Blush  Hug Напомни ми за работните ми години в чужбина.....Фитнес,аеробика,стречинг всеки ден, плюс хамам или сауна веднъж седмично......(И много работа ,разбира се,но сега не говорим за това.. Laughing)
   Завиждам сама на себе си... Mr. Green

Юлечка е по-добре да чукам на дърво. Simple Smile

# 524
  • София, Лагера
   Завиждам сама на себе си... Mr. Green
Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт