аз имам едно, засега и го очаквам 
Селма, дано Юлечка е добре
Моят Свилен точи едни зелени и кашля, на градината отложили тържеството заради болни деца
Лека вечер на всички!
аз имам едно, засега и го очаквам 
. Ама май свикнах 

Всяка нощ се буди минимум 10-тина пъти, затова се принуждавам още към 1ч да я взема при нас, че докато се размърда да тикна бибата. От два дни се мъчи да спи само по един път през деня за около 2 часа и общо взето през останалото време е купон.
- добре поне, че мина без Т, а само с мрънкане и дъвкане на всичко. Сега е с общо 5 зъба в устата. 

)
на всички съпричастни с мен 
Иначе, като легне и спи до сутринта без проблем. Е има изключение някои вечери и той да пристигне към 2ч. при нас, и тогава спим 4-мата
Ама сега като се брои за голям вече си се оправя сам..............тоалетна, пиене на вода нощем, вече не ме занимава.
Реших аз, че сушеният домат лично производство трябва да влезе и в моите готварски напъни........................т.е. реших да суша домати във фурната. Прочетох де що има из нетя за това как се прави и почнах....................................................................къщата смърди на чесън и босилек, та не се трае.......абсорбатора хич не може да се справи с тая работа, Мите пита дали ще се разболее като мирише така, а доматите хабер си нямат да съхнат. Казвайте някоя рецепта за полусухи домати, че скоро ще ходят към кофата май
,Рая е добре, ама аз не смея да се похваля. Добре, че го има чудото хомеопатия,че иначе мен трябваше да ме хоспитализират
. Помня като беше бебе,когато обривите и бяха обхванали цялото телце, що рев изревах тогава,чувството да седиш и да гледаш детенце как страда и да си безсилен да помогнеш направо ме побъркваше. Сега много се бях уплашила това да не се повтори,но мисля че и този път овладяхме нещата с хомеопатия.

не е лошо да помирише на чесън,тъкмо ще прогони вируси и бацили. Аз с рецепта не мога да ти помогна...не съм толкоз напред в готварството

Препоръчани теми