Януари 2007

• 35 911
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Рали, много се радвам за теб! Нашият кмет идва на работата ми и ни обеща като стане кмет да дойде да ни чуе исканията Simple Smile аз имам едно, засега и го очаквам Simple Smile
Селма, дано Юлечка е добре  Hug
Моят Свилен точи едни зелени и кашля, на градината отложили тържеството заради болни деца  Shocked и ще останем вкъщи 2 дни, няма кой да го гледа.
Лека вечер на всички!

# 526
    Добро утро!  Grinning

Моята сутрин леко киселее.....Юлия мрънка,явно зъби я мъчат  Crazy .....И на мен ми идва да мрънкам,че съм уморена и не съм се наспала.
    Слава Богу поне вече няма  температури и други екстри.  Praynig

# 527
  • София, Лагера
Селма, ако от това ще ти стане по-леко - аз от близо 11 месеца съм недоспала  Tired Wink. Ама май свикнах  Mr. Green

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 12:19 от Ноеми

# 528
Селма, ако от това ще ти стане по-леко - аз от блидо 11 месеца съм недоспала  Tired Wink. Ама май свикнах  Mr. Green
    Щото Тервел се буди нощем ли?  Confused  Hug

Юлечка и тя се буди,но поне не плаче,само цока и заспива.Но последните нощи нещо се държи по-различно..... Crazy
    Тервелчо плаче ли като се буди?

# 529
  • Русе
Аз към 10ч бях седнала да пиша, но Теди ми спря комп.  Rolling Eyes

Та да се включа и аз към редовно недоспалите.  Crazy Всяка нощ се буди минимум 10-тина пъти, затова се принуждавам още към 1ч да я взема при нас, че докато се размърда да тикна бибата. От два дни се мъчи да спи само по един път през деня за около 2 часа и общо взето през останалото време е купон.

Селма - бързичко да излязат зъбките на Юлечка  Hug
На нашата дребосъчка в период за около 10 дни й излязоха 3  #Crazy - добре поне, че мина без Т, а само с мрънкане и дъвкане на всичко. Сега е с общо 5 зъба в устата.  Mr. Green

Барби, аз още вчера щях да пиша, но съм пропуснала. Как е Рая?  Rolling Eyes

# 530
  • София, Лагера
Хи хи, Селма, Елина ти е отговорила вместо мен. Е, и ние така  Whistling

# 531
  • София
Elina, Симона също горе-долу на тази възраст към края на 9-ти - началото на 10-ти месец спря да спи сутрин и остана само с едно спане на ден. Но за сметка на това пък нощем спеше непробудно.

# 532
   Хей,Ним......Браво на Симона!  Hug
   От раждането на Алекс до сега не съм спала една нощ непробудно....  Crazy
   Елина,Ноеми......при вас е "купон".... #Crazy

Елина,Юлия и тя вади по няколко зъба наведнъж.На 9 месеца извади няколко за 5 дена и през цялото време стоя с Т 39!  Shocked Сега последно почти на куп извади 6!Но само на 6-я вдигна температура и рев(......... може да не е било от зъби,пък  newsm78 )

# 533
Момичета, това недоспиване е ужасно. Ева все още не спи по цяла нощ и напълно ви разбирам.Почти няма нощ да не станала по 2-3 пъти.

Дано на всички дребосъчковци да им излязат зъбките бързо и безболезнено  Hug

# 534
  • Русе
 Hug на всички съпричастни с мен  Wink

При мен не е само това  Laughing , Йоан го допълва. Нали спи в отделна стая и аз ходя да го проверявам по няколко пъти, за да го загъвам. Незнам как постоянно се отгъва при положение, че спи в стаята без отопление  Thinking Иначе, като легне и спи до сутринта без проблем. Е има изключение някои вечери и той да пристигне към 2ч. при нас, и тогава спим 4-мата  Sunglasses

Селма - каквото и да е било, нека не се повтаря  Peace

# 535
Elina, Симона също горе-долу на тази възраст към края на 9-ти - началото на 10-ти месец спря да спи сутрин и остана само с едно спане на ден. Но за сметка на това пък нощем спеше непробудно.
Мите на тая възраст спря да спи въобще...............до сега не си спомням да е спал следобед.........то толкова енергия с толкова ядене, да му се чуди човек от къде я взима Simple Smile Ама сега като се брои за голям вече си се оправя сам..............тоалетна, пиене на вода нощем, вече не ме занимава.
 Дамииииииии, аз да ви се оплача...................голяма трагедия се случи Simple Smile Реших аз, че сушеният домат лично производство трябва да влезе и в моите готварски напъни........................т.е. реших да суша домати във фурната. Прочетох де що има из нетя за това как се прави и почнах....................................................................къщата смърди на чесън и босилек, та не се трае.......абсорбатора хич не може да се справи с тая работа, Мите пита дали ще се разболее като мирише така, а доматите хабер си нямат да съхнат. Казвайте някоя рецепта за полусухи домати, че скоро ще ходят към кофата май Simple Smile

# 536
  • София
Барби, аз още вчера щях да пиша, но съм пропуснала. Как е Рая?  Rolling Eyes
Elina Hug,Рая е добре, ама аз не смея да се похваля. Добре, че го има чудото хомеопатия,че иначе мен трябваше да ме хоспитализират Tired. Помня като беше бебе,когато обривите и бяха обхванали цялото телце, що рев изревах тогава,чувството да седиш и да гледаш детенце как страда и да си безсилен да помогнеш направо ме побъркваше. Сега много се бях уплашила това да не се повтори,но мисля че и този път овладяхме нещата с хомеопатия.
Селма ще ти разкажа за моята докторка-хомеопат в събота,като се видим,ако не отпадне срещата разбира се... Hug
Аз  така се измарям психически напоследък от мойта работа,че само докато съм помирисала възглавницата и съм откъртила. Рая не се буди нощем само се отвива, но нали спим двете на спалнята, някак си съм се специализирала и я завивам без да се будя Crazy
Лилитке Joy не е лошо да помирише на чесън,тъкмо ще прогони вируси и бацили. Аз с рецепта не мога да ти помогна...не съм толкоз напред в готварството Blush

# 537
   Барби,много ще се радвам да се видим!  Hug

Кои всъщност се събираме утре?  Grinning
   Стилияна,Ноеми,Барби,Лиллита,Цвета.......???

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 09:04 от Селма

# 538
  • София, Лагера
Ха добрутро! Party

Селма, как сте днес?

Лилита, според мен проблемът е в това, че Мите си мисли, че ще мре като му замирише на домати и чесън. Трябва да го разубедиш. Правилната асоциация е с ракия, маса, компания, цигарка - така де, нали е мъж, няма ликьори да ближе  Twisted Evil А относно това как да го научиш, споpед мен най-добpият ваpиант е с личен пpимеp. Ако не можеш, викай (ни) да помагаме.

Pецепта за доматьето не мога да ти дам, мен ме бива в яденето, не в готвенето  Crazy

Селма, утре в колко?  Flutter

# 539
  14.30-15 h  Hug

Общи условия

Активация на акаунт