Януари 2007

• 35 920
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Цвет радвам се че вече сте си у дома Hug.
Ели ти сигурно си ми посестрима в някой предишен живот,съдбите ни са много сходни, така че внимавай от тук нататък само хубави работи да ти се случват Hug Ето например аз незнаех,  че се занимаваш с проект....това свързано с европейско финансиране ли е?Питам те, защото аз се занимавам точно със същото. Март месец писах проект за фирмата в която работя,ей така някак на майтап се заех с това после го приех като голямо предизвикателство,  седмици сън не спах и го предадох в последната минута. Всичко направих съвсем сама и затова бях изключително щастлива и горда със себе си, когато преди две седмици излязоха резултатите и се видях в списъка но одобрените. Все се каня да ви се похваля, ама от толкова работа или нямам време или все забравям. Сега продължавам да се занимавам с управлението на проекта и неговата реализация и ми предстоят точно тръжни процедури и договори...и аз като теб за пръв път се сблъсквам с това, но ВЯРВАМ, че  ще се справя...така че,казвай ако имаш нужда от помощ ще обменяме опит. Знам точно как се чувстваш. Работата наистина носи удовлетворение, не е точно това което искаме,но понякога е достоен заместител или по скоро алтернатива Thinking Май наистина е вярно онова клише,че на който не му върви в любовта му върви в професионалното поприще и обратното. Може пък някоя от вас да ме обори, всъщност бих се радвала да го направи.

Благодаря Ви момичета ,че ме мислите, вашата положителна енергия ме прави още по позитивен човек  bouquet

Клеми дай ги тез твойте деца на мен за 24 часа да си спретнем едно детско парти,така имам нужда от такива емоции,а ти си почини....съвсем сериозно ти го предлагам Peace

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 23:40 от barbi

# 421
  • София
Добро утро и успешна нова седмица, ма(да)ми!  Simple Smile

Аз нямам достъп до ФБ от офиса и освен ако не се прежаля да влизам през телефона, няма как да се включвам там денем.

# 422
Ей, идвайте тук, че в офиса нямам фейсбук  Mr. Green
Мопси, ти имаш ли фейсбук?

Днес водих Ая на гастроенетролог и се оказа, че Ая има нервн стомах. И след като док изброи какво да яде, как да го яде и тн, Ая попита "Е добре, де, поне кюфтета мога ли да си ям?"  Mr. Green Mr. Green

Айде хубава седмица на всички  Hug

# 423
Сту, Ая е страшна! Стискам палци да нямате много проблеми със стомаха в бъдеще Praynig

tsveta, добре дошли вкъщи! Никакви болници повече! Как е Миша?

Момичета, ние сме тук и ще помагаме кой с каквото може. Всеки минава през трудни периоди, които ни правят по-силни, но е важното да има на кой да разчиташ за съвет, помощ, утеха и т.н.  Също така, както каза Анджи, споделянето на различни мнения и гледни точки също е от полза. Така, че и аз се радвам, че ви има и  винаги сте насреща.

Отивам да Ви чета и във ФБ.

# 424
Цвет, радвам се, че се завърнахте у дома  Hug
Барби, проекта е по Опративна програма за трансгранично сътрудничество България - Румъния. Голям е екшън с тръжните процедури, желая ти много, много търпение и късмет  Hug
Вече имам няколко готови образци, така че и ти ако имаш нужда - насреща съм.  Hug

От нерви и мисли, се докарах с гнойна ангина...и днес ща не ща съм си вкъщи.  Tired

# 425
  • Варна
Момичета, преди време бях питала дали сте водили децата на зъболекар. Преди време откриха 2 кариеса на Вики. Таткото обаче не иска да ги правим - нашата зъболекарка работи леко, но продължително и силно се съмнявам, че Вики ще издържи половин-1 час да стои на стола (особено като му се дълбае зъбчето с машинката).
Ако има дечица с правени пломбички, бихте ли споделили как протича; за колко време; как понасят децата процедурата?
Селма, какво стана с ресурсния учител? Започнаха ли работа с Алекс? Доволна ли си?

П.С. Ноеми, разгледах си старите постове и видях, че не съм си публикувала честитката за рожденния ти ден  Embarassed. Желая ти да си много щастлива; винаги позитивна и да ти се отдава всичко с лекота!

# 426
Ходим всяка година на зъболекар за профилактика.
Не знам как протича пломбиране, за късмет децата нмат кариеси Simple Smile

# 427
  • София, Лагера
Здрасти мацки!!!  Hug
Не че имам какво да кажа, ама да ви нагледам  Whistling

Цветке, радвам се, че сте по-добре  Hug

Стууу, тази Ая ще я изям!!! Нали си записваш бисерите й?

Клемс, няма ли вариант някой да дойде да гледа децата у вас, а ти да щипнеш нанейде? За 3 часа да е, до МОЛ да е, все е нещо. Аз също си ги гледам сама (с Крас), откак Тервел се е родил свекърите са ги гледали веднъж (миналата седмица, за сватбата, за 4 часа), майка ми - никога Simple Smile. Но поне веднъж седмично ги оставям вечер на татко им, а аз рестартирам с приятелки по кръчми или по домашному. Това на мен много ми помага. Т.е. гледането на деца изобщо не ми тежи, след като мога да се разнообразявам.

Благодаря още веднъж за честитките!  Hug

Хубав ден на всички!!!

# 428
  • София
Viki dovechera shte ti pisha podrobno, nie sme s goljam opit. na maya veche treta plomba i slagat. Izvinete za latinicata, ama pisha ot telefona.

# 429
  Вики,започнахме с ресурсния.Жената(около 60-годишна) идва веднъж седмично за 2 учебни часа ,които са по 35 минути.  Crazy
   Каза за Алекс,че е умно и паметливо дете,но е хиперактивно.Според нея именно хиперактивността при него е развила и аутични черти. Доколко е вярно това и дали има някакво значение,не знам....

Засега нямам особени впечатления от нея.Първия път ,разбрах,е примамила Алекс с бонбонче(но и забраних това).Втория път не била успяла да го накара да работи.Третият,не го изчаках и се обадих в ресурсния център за да повлияят на жената и да идва 2 пъти седмично все пак.....
   А те на своя ред и още специалисти ще пращат за нова оценка на детето......Абе....добре ,че си имаме добър логопед на частно  Peace ,че това държавното е едно голямо мотане и губене на време......  Tired

За зъболекар.....Не ми се иска и да мисля.... Crazy

# 430
  • Русе
Благодаря ви мацки за честитките  Heart Eyes

Ако ми остане малко повече време ще се включа и по обсъжданите теми, само трябва да се върна назад и да чета  Wink А с това малко "торпедо" тук ми е супер трудно. Общо взето само надничам и излизам.  Rolling Eyes Не е "мързеливо" като Йоан  Mr. Green

# 431
  • София, Лагера

Ако ми остане малко повече време ще се включа и по обсъжданите теми, само трябва да се върна назад и да чета  Wink А с това малко "торпедо" тук ми е супер трудно. Общо взето само надничам и излизам.  Rolling Eyes Не е "мързеливо" като Йоан   Mr. Green
Joy май и двете ни застигна една и съща съдба  Laughing

# 432
Клеми и Ели бъдете силни и вярвайте "И това ще мине".

При нас ситуацията също не е розова. Започнах да разпределям задачите по дома на всички -  Вики стана подредено и послушно дете, мъжа ми започна дори да мие чиний и помага в готвенето, чете приказки и къпе. Със съседката често си менкаме децата по къщите.
Определено има ефект.

Няма нерешими проблеми, само време за справянето с тях. Както каза личната по въпроса за наколко пъпчици, който са излезли на Вики - Е, хората какви сериозни здравословни проблеми имат, вие се притеснявате за един козметичен проблем. /да но от лятото се борим с него/.

И стига съм се оплаквала - утре сме на прослушване на "Детски Радиохор". Сменихме старата група, ходихме на доста прослушвания/навсякъде харесват Вики/.  В момента пее в Пим-Пам, много съм доволна от ръководителката и това, че лично Борис Карадимчев се занимава с тях.
В градината имаме нова учителка, която още от сега е избрала Вики да пее солистка за тържеството. Та стискайте палци да ни одобрят.
Обичам ви всички!

# 433
Чувала съм я как пее Вики. Ще я одобрят Simple Smile

# 434

Ако ми остане малко повече време ще се включа и по обсъжданите теми, само трябва да се върна назад и да чета  Wink А с това малко "торпедо" тук ми е супер трудно. Общо взето само надничам и излизам.  Rolling Eyes Не е "мързеливо" като Йоан   Mr. Green
Joy май и двете ни застигна една и съща съдба  Laughing
  Ха ха!
  Не че Алекс беше/е "мързелив",даже хич не беше(ако някой помни)...
  Преди 2 дни заведох  дечковците на  едно място,където хората,гледайки двамата, се изказаха: "Абе....те вторите деца винаги са по-живи и по-темпераментни!"
   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт