Януари 2007

• 35 867
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Привет  Hug
Нимско  Hug Praynig  fingerscrossed
Борис също от време на време не иска да ходи сам в някоя стая, обикновено вечер. Буди се и от страшни сънища понякога. Мисля, че е нормално да се появяват страхове защото все повече се осъзнават. Пък и моят покрай кака си гледа какви ли не филмчета  #Crazy.
Ех, Селма   chef  жалко, че утре няма да се класирам. Ще ходим на вилата да засадим още няколко овошки и да зазимим терена  Crazy.
Пожелавам ви приято изкарване утре  lalalala

# 556
  • Варна
Като заговорихте за страхове - Вики го е страх от тъмното и от саксийни растения с дълги листа.
От тъмното дотолкова го е страх, че отказва да отиде сам до стая да си светне лампата, ако не ме вижда в другия край на коридора.  newsm78
И за растенията ми е странно - нито се е бучил на някое, от какво се появи... На моменти позабравя този страх.
Ние вчера трябваше да сме на зъболекар, но отмених часа, че се беше разкашлял. Дано другата седмица я свършим тази работа.

# 557
Добро утро!  Hug Най-после тази ужасна, гадна седмица, с кулминация в петък, приключи... Tired

Селма, ще ми пратиш ли адреса на лични, а аз ще се опитам да дойда, макар че не съм 100 % сигурна.

Манана, Ели редовно си намира от какво да я е страх. Не ги плашан в градината, но въображението й работи на пълни обороти-дракони, динозаври, скелети, всичко това изглежда страшно в тъмината. В последно време редовно се промъква при нас, защото я е страх и дори е съгласна да е завита, но да е сгушена до нас. (иначе не търпи завивки).

Мен друго ме притеснява, в желанието си всичко да й обясняваме, май сме прекалили, защото започна да се тревожи за неща, които изобщо не са й за възрастта. Давам примери:

1.Обяснявам за полезните и вредни храни, защо не се ядат бонбони, защо не трябва да се тъпче само с хляб, за необходимостта от плодове и зеленчуци, при което, без изобщо да й е натяквано никога, тя започва да се притеснява, че ще стане дебела.
2. Говорим по принцип за опасни ситуации, за опасни игри, при които може да се нарани, тя започва да се тревожи и при най-малкото падане, че си е счупила я крак, я ръка.
3. Обяснявам, че не е полезно да се гледа дълго телевизия, а тя започва да се тревожи, че вече са й се развалили очите, защото гледала едно филмче.
Примерите продължават в същия дух.....

# 558
  • София, Лагера
Добрутро!
Мъжете ми спят, аз пия кафе - няма по-голям кефффф!
Наспах се, Крас спа при Тервел  Party
Животът е хуууубаааав!!!

ДаВинчи, Пресиян ме пита за всяко нещо, което е сладко "има ли аспартам в него?"  ooooh!

Специално от тъмното Пресиян хич не го е страх. По едно време си играехме кой вижда по-добре в тъмното, аз го избъзиках, че има котешки очи и той сега обича да ходи на загасена лампа из апартамента и да се радва как вижда в тъмнината  ooooh! Laughing
Мани това, иска и като се прибираме от ДГ, във входа да не светкаме лампата  Laughing
Всяко чаве с номера си.

Хубав ден на всички!!!  Hug

ДаВинчи, Викс, ако организираме бирене някъде около Попа, дали ще се присъедините? На вас ви е близо. На Люлинки им е ОК, метрото спира на съседното кьоше. Цвета с 604 е право там. Ним, ако ще се присъедини, също 7-цата я спира наблизо. Ние от южните квартали на всякакви оферти сме навити ез южуъл.

# 559
  • София; Дружбето
За кога го планувате това пиене на Попа Whistling

# 560
Абсолютно навита, по възможност без сряда и петък, че сме на танци.

# 561
  • София, Лагера
Нищо не планираме, Цвет  Laughing Просто го изстрелях така, че ми е домъчняло и за Викс, и за Мая, пък сега и двете писаха  Laughing
Кажи кога можеш ти, Клемсата вече трябва да е ОК, Сту, Ива и Рени няма да ги питам въобще  Mr. Green
Други?

17 ноември как ви е като дата?

# 562
  • София; Дружбето
Аз тука 2 седмици ще пропусна, защото съм леееееко ангажирана Whistling По натам имам рожден ден и обмислям събиране, само дето не знам у нас или нейде там Mr. Green

# 563
Ангажирана с какво?  Mr. Green

# 564
  • София; Дружбето
Със добро поведение у нас Joy

# 565
  • София
Със добро поведение у нас Joy

Що ли не ти вярвам?  Laughing

Ноеми, аз принципно съм за, ама да сме здрави само!  Praynig

# 566
Привет, дами! Всички да идвaт за отчет!
Ая вчера ме пита:
- Мамо, знаеш ли какво?
- Какво?
- Ами много те обичам!  Heart Eyes
- Колко много ме обичаш - питам аз
- Колкото целия голям, огромен, червен любов  Crazy Crazy Crazy
Защо детето ми свърза червеният цвят с любовта и трявба ли да се притеснявам от сега  Crazy Laughing Laughing Thinking

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 11:20 от Сту

# 567
Защото е прекрасно и обичливо дете  Heart Eyes

# 568
  • София, Лагера
Пфуу, от този ФБ вече не пишете тук.
Мен пък снощи Пресиян ме сащиса. Бях сама с 2те деца цял ден, излязохме за час, но много духаше. И цял ден затворени. Кеф  Sick Twisted Evil. Привечер на шега казвам на Пресиян:
- Чудя се кого първо да набия - теб или Тервел?
А Пресиян е сепна, помига, а после се засмя с глас и каза дяволито:
- Шегичкаааа! Майките не могат да бият децата сииии...

Shocked

...дали не му е време да види какво е шамаросване, така де, за по-реалистична представа за света Whistling Twisted Evil

# 569
  • София, Лагера
Ивата не се е явявала отдавна тук  smile3506 Идвай на отчет, бре!

Общи условия

Активация на акаунт