Водих я отново за снимка. Резултата е 3:0 за рентгена. Поне този път рентгеноложката беше мила и амбицирана да я убеди. Но малката така жаловито заплака, че реших да не настоявам. Ще пробваме през ден-два докато се навие доброволно. Но още има болка в едното зъбче и дано не стане спешно 
vanias1, Честито бабо
Да са ти здрави и палави внучетата! Ох, много харесвам тази порода, идеална за семейство с деца! Как ми се иска, наскоро заглеждах едни джак ръселчета в магазин за животни. За 1 час ги купиха и ми стана мъчно, че си нямам кученце... Уж съм се зарекла докато порастнат децата да не се изкушавам... При бабата има чао-чао и дребните много му се радват, но той е опасен, беше захапал племенника много страшно.mama_Iva, дано скоро му мине обривчето, че много му се събира на детенце
За анестезията питала ли си как я правят. При нас двата пъти беше различно. Първия път дадоха едно сиропче за пиене, от което омекна като гума и чак след това сложиха абокати. Този път не си изпи сиропа и я затиснаха с маска.... изглежда ми по-удачно и не знам защо по принцип го избягват.Николета, честит рожден ден!!!!!!!! Да си жива и здрава да се радваш на Гого и на още няколко сладки дечица

Мари, моля се да мине бързо "трудния" период и чакам да се похвалиш как я водиш с усмивка. Записа ли я на спорт??? При нас танците и футбула бяха страхотен стимул да ходи. Понякога сутрин се надигаше от леглото само като и кажа, че хубавия батко от футбола я чака да ритат топка

Знаех за изкуствените добавки от вит. А, но не и че е възможно да се прекали с морковите! Доста ме стресна! Напоследък спрях да давам домашни пюрета, защото ги плюе. Хареса си Гербер, а те са доста червени. Та такааа май пак ще готвя.
Между другото онзи ден четох май беше в Ева,че е много модерно дупка между предните зъби като на Ванеса Паради и Мадона
В Холивуд си пилели зъбите да го постигнат
Така че Денито ще е фешън мадама;)Майтапа настрани,но не мисля,че трябва да я водиш на лекар за това.

, то направо ме спаси, цял ден бяхме по разходки, че вкъщи не иска да спи, не иска да яде, не иска нищо, само мрънка, навън беше поне спокойна, понеже имаше какво да гледа и да си отвлича вниманието, та резултата от цялото нервничене днес, а през последните дни е зъбе
, долу вдясно на венеца ядно се вижда една бяла черта, най-после и ние да се озъбим
После започнах Лактулоза, слагам я на гърне, давам кисело мляко и други разхлабващи неща и така-така и тя свикна да си ака и сега да чукна на дърво дори и да е твърдо тя си се изаква без рев.