Отиваме цялата тумба до кауфланд (разбирайте аз, мм и двете деца) за да може да си купя айрян на Данон ... Решаваме да вляза сама набързо, а мм да остане с децата отвън(има коли с монети). Излизам аз от магазина и мм решава да ходи до 00. През това време идва една госпожа, слага детето си на другата количка (бяха 2) и Явор веднага отиде да седне до детето (много е общителен) и въпросната веднага премести детето си на другата и това се повтори 2-3 пъти. Аз много се издразних и взех малкия, и подкарах количката , звъннах на мм да побърза и да тръгваме. Така бях подпалила моторетката, че бързо се изнесохме и отидохме на площадка на около 5мин от там. Минава около половин час и решава, че вече на Тея и е студено и търся раницата на ММ за да взема от там връхна дрешка - тук раница, там раница - няма раница. Питам мм къде е - бил я оставил до коликата - не съм ли я била видяла
Отиваме и с думите "охххх слава богу тука е" си взимаме раницата и аз започвам да търся документите (л.к. док на колата, док за борсата на мм) да се успокоя че са там. Полицаите така
,а те милите не могат да се почешат.Одеве на площадката хванах една бълха ,беше върху анцунга на Петя ,но докато се усетя и тя скочи,а моите крака са нахапани от оня ден още и продължава гадинката да ме тормози .Дано поне нея не хапят.
.Много деца от нашето обкръжение също имат разстояние между горните зъбки.
още малко и по новините щяха да ви отразят
Покрай децата има интересни случки
ки! 
днес като отидохме ни казаха че е пълно с болни вътре имаше толкова малки бебенца...дори едно на няма и месец..ужас! някакъв вирус имало.... и ни казаха да не влизаме да не разболейм ще следим сега кг при педито...
Трудно ми е да коментирам. Толкова малка душица, а толкова много страдание. Гледах я вчера по НоваТв. Очичките и едновременно пълни с живот ... и болни. Дано парите да се съберат преди да е станало късно