Отговори
# 75
Николета, защо не опиташ към 7, ако може да издържи до тогава да й даваш направо закуска. Например попара със сухар или кускус. Слагаш ли малко захар на киселото мляко? Малена не иска да го яде ако не е подсладено. Друг вариант е да й добавяш някакво плодово пюре или сокче, за да придобива кус на плодово мляко.

# 76
Здравейте момичета:)Да ви видя докато спи още в кошарката:)

Времето наистина е с нас тези дни;)Дано се задържи дълго така!

Николетка,много се радвам че няма да влизате ...тъкмо като се логвах и мислех за вас HugДано е добре малкия и да папка повече!Защо не пробваш каквото и да е друго?Каша,попара,кус кус,йогурт?Ако наистина издържи до малко по късно...Той ядеше ли нещо нощем..?Да не би да не е огладнял в 6 а просто да е свикнал да яде нещо...не знам...

Ние от 2 нощи пак сме мрънкави...през няма и половин час мрънкане и опити за изправяне...бибки...онзи ден от 6 до 8 върху мен на леглото.Зъбче ли е пак не знам вече...Денем си е горе долу ОК.

Иначе май заряза привечершната дрямка към 19.00.Сега става към 7 и нещо -8,яде,разхождаме се и заспива към 9.30-10.00 отново.Спи поне час навън на двора в количката.Става към 11 и нещо.После заспива към 14.30-15.00 и изкарва до след 16.30 тия дни...разбира се с люшкане или бибка на няколко пъти.Тоест трябва все да съм до нея,за да се наспи..време за мен или домакинство-Найн!:)Добре че сме при баба ми ама докога....И вечер изкарва докъм 22.00,къпя я след 21.30.Ама тогава вече си е мрънкотене и явно й се спи.Вашите как ги забавлявате вечер???И как се държат като сега се стъмва толкова рано?

Ето и току що...изведнъж скача с широко отворени очи готова да тръгва...Вашите правят ли така...?А не си е доспала...но не плаче..

# 77
да се похваля и аз  Mr. Green
Имаме перфектна снимка на зъбчето на кака Али! Вече се убедих, че проблема не е в моето дете Crossing Arms Как така днешната лаборантка я снима за няма 10 мин. Сложи я като голям човек, водиха философски диалог. Подслушвах отвън и се спуках от смях  hahaha Моята съдействаше изцяло, само и се гадеше от филма, че е голям. Влязох накрая, леко да помогна, а колежките от съседните зъболекарски кабинети излязоха да гледат Гошко  Crazy че го носех на ръце без кошче. Идваше ми да ги разцелувам накрая   bouquet
Пред този рентген няма опашка като пред другите и хората не бързат заникъде! А и явно са ХОРА!

# 78
ами събужда се и иска да яде към 6ч а като му дам АМ не иска и почва да плаче от 2 дена изяжда по две уогуртчета тия на нестле по 100гр са те Simple Smile иначе кус кус-а му до давам към 9ч редувам с попара  Simple Smile нооо... се притеснявам че не яде АМ все пак е хубаво да си яде млякото.. Whistling

днес му взех гнездо от тия надуваемите голям кеф е в него така си играе...как не се бях сетилаа по рано... newsm78

# 79
Добра, много се радвам, че най-после сте успяли да направите снимката и че всичко е наред!! Simple Smile

Николета,  Честит Юбилей от мен с малко закъснение, да си жива и здрава и още по-радостни  моменти да те очакват!! Simple Smile

Аз влизам и за една лека почерпка - днес със съпруга ми правим 8год. от както се познаваме и  живеем заедно!! За мамчетата:  cook beer2 и за бебетата:  Misc Baby Bottle

# 80
  • Пловдив
m*@*m*@, моля те, кажи си наблюденията за Ян Бибиян като пробвате няколко дена , че от скоро има и в Пловдив и ние се ослушваме  Wink с момичетата  Thinking

Иначе попитах кой кога спи, но забравих  да кажа за Габи - вечер заспива към 20ч. с две , три проплаквания на сън спи до към 7.30 - 8ч , после към 12ч една 20минутна дрямка и следобед около един час, а ако сме си вкъщи - може и 2-3 часа.

Лека вечер на всички Simple Smile

# 81
здравейте Simple Smile ние ядем риба отдавна вече -още от морето като беше на 7 м. -вече е ял пъстърва,шаран,толстолоп,бяла риба,хек скумрия -много му харесват всчиките -но не са от готово пюре-просто като си готвиме за нас риба и му чистя месенце -многоо обича ,направо обожава

за заскуските сутрин -откакто спряхме нощното хранене си закусва сутрин направо м/у 7.30/8.00ч.зависимост от това в колко е станал -отваря очи и вика-ам и се усмихва и бързо тичам да му приготвям  chef -когато цокаше нощем до обяд нещеше да яде нищо  Tired
закусва каша/отказа попарата ,не я иска изобщо/ + филийка намазана с масло и поръсена със сусам запечена -многоооо я обича + липов чай с мед -и него много обича
преди обяд плод +кис мляко и заспива
на обяд супа зеленчукова /месо
чат пат му давам и жълтък ,когато се сетя да сваря Laughing
след обяд пресни орехи хапва с удоволствие /аз му ги дъвча докато станат на каша /+плод или кис мляко и заспива
вечер-19.30/20.00ч си дояжда от супата от обяд/аз като сготвя супа си я яде 2 дена /4 пъти -2 обяда и 2 вечери/

за лека нощ пие изцедана кърма около 70/80мл -около21.30ч

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 20:17 от RikaRurika

# 82
Lady Guga - само от днес не мога да изкажа мнение за кухнята, по-скро мога, но като видя другите дни как са и тогава ще правя заключения и веднага ще ти дам пълно инфо....

Добра, браво на вас, най-накрая ви свърши мъката.....  Hug за Али...

# 83
Здравейте, мамета!

Добра, стискам палци отсега нататък все при такива специалисти да попадате и всичко да се оправи със зъбетата на Али и никога повече да не ви се случва това ходене по мъките.

Николета, що не пробваш да му правиш млякото с нещо, например попара с АМ, да не е чисто мляко, да му го направиш с бисквитки, плод, то е малко гадничко сутрин в 06:00 да манджориш, ама к'во  да ги правим тези терористчета  Hug

Madame Z, честита годишнина, пък догодина ви пожелавам и сватба, вече имате шаферка, така че какво чакате  Laughing

RikaRurika, ние ядем всичко друго с ентусиазъм, само не и храната която е за нея и ние на морето пробвахме цаца  Crazy и други рибоци, но онзи ден от една манджичка с риба плакия от кухнята повърна от отвращение. Обаче за меда не е ли още раничко  newsm78

За Ян Бибиян хубава кухня е, обаче на нас не ни хареса особено, понеже готвят с повече лук и слагат често целина и това на малката мишка въобще не й харесва, миризмата става прекалено силна за нея, но ние сме доста капризни на ядене, така че на другите дечица може да им хареса.

Ох да се оплача или похваля, онзи ден в събота ни изби първото зъбче, а днес гледам и второто е на път, от другата страна се вижда друга бяла черта на венеца и днес е ужасно кисела мамината глезанка, истинско лимонче, реве, чеша венци, страшно, дадох й всякакви облекчаващи зъбоникненето неща, ама май цицата най-добре ни подейства  Hug Една съседка пък навън каза, че й се вижда и горе подаващо се зъбе  #Crazy, а на нея съм склонна да вярвам, понеже има солиден опит, цели трима юнака, най-малкия е на 1г. и 3м., а аз все не съм сигурна какво да гледам и как трябва да изглежда, това което виждам  Crazy
Освен това мишонката днес направи първи самостоятелни крачки, далееееееч съм от мисълта за прохождане, но поне става по-стабилна и въпреки това се страхува да се пусне сама, ние с таткото пробвахме той да я пусне, а аз отсреща да я викам да дойде и тя направи няколко плахи крачки, също като патенце е  Hug

Стига толкова, че стана дълго, хайде да се хващам за ютията  1ironing

# 84
  • София
Леле, RikaRurika , твойто дете яде неща като за голям човек!!! Толкова риби, филийки, мед, че и орехи.....
Де и аз да бях толкова смела....Но май на несмелите като мен, се падат предразположени към алергии деца.

А пък като ви чета как бебчовците ви спят до 8ч сутрин и направо ви завиждам. Моят гладник почва да се мята като морж на суша още от 5часа и чака шишето, все едно съм го държала гладен от поне седмица.  Thinking  Crossing Arms

# 85
Ееее Добра, много се радвам!Браво за перфектното отношение на лаборантката  Hug
Ние от снощи сме болни, през ноща вдигна температура към 40гр, пак това гърло, преди две седмици го излекувахме и сега пак.Може би остатъчната едноседмична хрема направи белята.

Днес поръчах инхалатор , каката от сега ми отказва да се инхалира, но поне за Алето, че и тя милата ми е със задна хрема.

На всичкото отгоре и мен ме боли доста гърло.
Мадам, честита годишнина Hug Да сте още по-щастливи с годините.

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 09:43 от mari:)

# 86
Добра, страхотни новини  Hug
Madame Z, честита годишнина! Още много години радост и любов   bouquet

Нашия режим е следния -
събужда се в 8,30-9,00 - закуска попара/ кускус/ супичка
10,00-11,00 сън навън
11,15 - плодово мляко - 200 мл
13,30 - манджа/ супа с една или две препечени филийки
14,30-16,30 - сън
17,30-18,00 - кисел/ крем/ кисело мляко с бисквити
20.30 - вечеря - манджа, различна от тази на обед
21,30 - заспива за през нощта
През деня готвя две манджи за нея, едната я яде на обед, другата вечерта. Остават и за следващия ден.
Цитат
Вашите как ги забавлявате вечер???И как се държат като сега се стъмва толкова рано?
Прибираме се от разходка към 19,30. Докато дойде време за вечеря някой от нас двамата си играе с нея. Постиламе й на земята одеяла и я слагаме там да седи с мнооого играчки покрай нея. Най-голямо забавление е да хвърля една топка или балон и ние да й го гоним и подаваме. Голям смях пада.
Цитат
Ето и току що...изведнъж скача с широко отворени очи готова да тръгва...Вашите правят ли така...?А не си е доспала...но не плаче..
Никога не е правила така. Пробужда се и проплаква в съня си за водичка и като пие си заспива пак.

# 87
Привет мами ! Времето наистина е страхотно и дано се задържи повече време така,но от друга страна с това преходно време по лесно се настива и дано да ги опазим,че лоша работа иначе .
За спането заспива в интервала от 21ч  до 22:30 ,всяка вечер различно .Пробужда се ,давам водичка или бибк,ако не мине номера и си мрънка ставам да правя мляко около 150-160мл. Ставаме около 8 - 9ч - закуска/попара,каш,АМ с бисквити,утре ще пробвам и кус-кус на Плазмон/,следва разходка ,12:30-13:30 обяд /зеленчуково,месно през ден/,след обяд спи по около 1-2-3часа.След сън и давам плодово пюре/кисело мляко с плодово пюре или плод,следва разходка,18-18:30ч -каша от готовите или аз и правя ,20:30 -21ч къпане и АМ за заспиване около 200мл.Ще я записвам на кухня към края на месеца,когато навършим 10м .

mari:)  дано се оправите бързо  Hug Моето гърло също ме дразнеше два три дена ,днес пък ми се разтече носа леко,моля се само с това да се размине  Praynig

dobra  много е хубаво ,че сте успяли със снимката.А персонала както го описваш -супер,де да бяха всичките като  тях.Днес една лекарка така ми се нахвърли   Shocked ,защото съм отишла малко по късно ,нищо че се обадих да ми запишат по късен час   ooooh! Може и да са специалисти,но може и да се държат по човешки  Naughty Другия път ще се замисля дали да отида там или да я п препоръчам на някой!
KalinaZ  ние се прибираме от разходка към 19 - 19:30 ,ако съм успяла да сготвя през деня ,сядаме да вечеряме и я слагаме в столчето за хранене  с нас на масата,давам и нещо да дъвче или да си играе и тя мирува.Ако тепърва започвам да приготвям вечеря ,я слагам в проходилка и се разхожда от стая в стая .Нямах намерение да купувам проходилка ,но едни познати ни дадоха да ползваме тяхната.Така си е  самостоятелна и си ходи напред  назад,иначе трябва само с нея да се занимавам,защото не иска изобщо да стои у баща си. Петя също скача и тръгва да става ,но само когато спи в количката  Simple Smile.
ceci88 честито ви зъбче  Simple Smile ние все още сме си с 3 долни зъбчета ,а отгоре няма никой ,но доста и се е подул венеца .
Madame Z честита ви годишнина   bouquet
Ниkoлета  една мама ми сподели ,че нейното бебе не искало да пие АМ,но след като сложила щипка захар вътре детето взело да го пие  newsm78

# 88
Добро утро ,

Николета, с голямо закъснение, но все пак - честит рожден ден. Да си жива и здрава и много щастлива с твойто малко бебоче, а то дано да почне да папка и да порастне голямо и здравичко Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Мадам З честита годишнина  на вас с мъжа ви. Още много по 8 ви желая и да са изпълнени с много любов и разбирателство и много детски смях Wink

m*@*m*@, аз също проявявам интерес към въпросната кухня, така че ще чакам коментар от теб Simple Smile

Аз да се похваля още от неделя няма и помен от пъпки, обриви и тем подобни. Просто му изчезнаха както с вълшебна пръчка, пу-пу. Засега сме на диета, т.е. само зеленчук, плод и кърма. Така мисля да изкарам 10 дни докато си пие и сиропите и после да почна пак да му давам разни млечни каши, след това мисля и месо да включа ... за телешкото незнам кога ще се престраша пак... ох с това ядане:) А мойто момче е все гладно,като види някой да яде до него и започва да се сърди и да вика да му се даде. Направо се чудя понякога какво да му давам.
Иначе нашия режим горе-долу е следния ... към 6-6:30ч се събужда и яде кърма, понякога заспива за 1 час още, но не винаги. Ако не е заспал му се приспива в 8ч и спи около час. След това яде пак кърма в 9-9:30ч и почвам да се чудя какво да го правя, то не е водене за ръце, проходилка, играчки. Към 10:30-11ч излизаме за малко, в 12ч пак яде- зел. пюре и кърма.  Излизаме на разходка, когато и заспива пак за около 40-50мин. Към 15:30ч му правя плодово пюре и пак кърма Simple Smile . После пак сме къде в къщи , къде по разходки като си дойде баткото и ако се постарая заспива за около час, зависи от това дали го возя и му е тихичко Simple Smile С 300 зора изкарваме до 19ч, ако мога го къпя и след това яде, ако е много гладен първо яде и после къпане. За вечеря ми е най-трудно да измисля какво да му дам, преди давах млечна каша, тия дни му правя пак плодово пюре и бисквити му натрошавам, задължително го кърмя. като се изкъпем почва едно премятане, баща му го разнася, в проходилката , ние сядаме да вечеряме и той с нас на столчето и иска да яде. Давам му корички хляб или пък пак някоя бисквита. Към 21-21:30ч вече се е предал и си лягам на спалнята с него да го преспя. Понякога отнасям доста шутове докато заспи, понякога ми се раминава само с няколко оскубвания и заспива. След това се събужда да яде към 3ч. та това е общо взето. Simple Smile

Калинче , и мойто момче прави така, както спи изведнъж се изправя и готов да скочи ако може и да хукне за някъде. Незнам какво е това чудо и разбира се почва да се сърди, че неможе да стане веднага ... абе ужасна работа. А пък нощно време, като си спи в креватчето се извърта и започва да рита бясно в решетката  или другото му любимо е да се обърне по корем и да почне да пъшка. Всичко това го прави в просъница и съответно се дразни много , а аз всеки път се стряскам и подскачам. Много неприятно, нещо не си долюбва креватчето. Като спи на дивана в хола или на спалнята няма такива работи ... Sad

Аз да ви питам нещо. Алекс се опитва да пълзи ама нещо неможе. Обръща се по корем и застава на четири крака, но в момента , в които си премести някоя от ръцете краката му се свличат и се пльосва по корем. Вашите така ли правеха в началото? Защо така не може да се задържи на колене ... иначе пък ходи, дори от няколко дни като му дам да се хване за нещо с ръце се задържа сам на крачетата си за няколко секунди.Но това с пълзенето е сложна работа, а му  се иска...   newsm78 ей голяма откачалка съм станала, все нещо ми се вижда, че не е както трябва...

Hug от нас и приятни разходки Simple Smile

# 89
Мадам З , честита годишнина  на вас с мъжа ви!

mama_Iva , споко "бе" човек! Преди месец  и Филип  така правеше - много смешен. Алекс и Филип имат  почти 1 месец  разлика  така, че съвсем  нормално  си   се развива. Ще пропълзи, няма къде де  иде , Wink Ако не  пропълзи  ще проходи нараво. 
 Браво за  обривите  - много се редвам, че вече нямате.  Hug Hug Hug Hug

dobra
, супер се радвам, че сте попаднали на  добър персонал в  тази клиника и  вече имате снимчица.   Hug Hug Hug
 Момичета,  Мерси за  отговорите за рибата Simple Smile Ами  аз  реших да пробвам  тези  на овко, ама май  повече няма да  взимам... Няма така смрад  Sick Sick Sick Sick 
Може  по нататък да  пробвам  да си ги  готвя сама и тях.

Да питам софийските мами  - от къде  копувате  кус-кус на плазмон. В наше село такова животно няма. Ходила съм в "Била", "Рода", "ДМ" - е няма и няма, вече се  замислям  обикновен кус -кус да му дам.

Общи условия

Активация на акаунт