Отговори
# 90
Привет момичета!!!

Нашето момче май няма да пълзи, а направо ще прохожда и аз да ви кажа въобще не се тревожа за това.

mama Iva - браво за победата над тия гадни обриви, дано не се повтарят...

АNGYA - кус-кус на Плазмон взимам от местния бебешки магазин, а ако не се лъжа и във Вис Виталис съм засичала. Но не знам какво би попречило да му дадеш обихновения кус-кус.

# 91
Ангия, мерси мила за успокоението. Ама много кофти изглежда как се свича... абе знам аз ,че трябва да е споко ама се вкарвам в разни размисли и страсти Simple Smile
Кус-кус на плазмон аз купих от Хер бебе на Мадрид, обаче с/у пазара на Герена зад пожарната има един бебешки магазин и там също има. Ако не го знаеш пиши ми на лични ще обясня къде  е по-точно Wink
Колкото до пюретата на Овко и аз нещо не ги харесах и се отказах от тях, а пък тези с риба си представям какво са, но за рибата незнам точно. Айде тези без много кости като пъстърва как да е може и домашно приготвена, но как сте сигурни, че сте махнали костите примерно на хека или скумрията ... мен ще ме  е страх ... ама аз и риба не мисля да давам скоро, може би за Никулден и определено няма да е шаран , че то там повече кости има от където и да било другаде  Simple SmileSimple Smile

# 92
мама ива какво даваш за обривите?

# 93
Здравейте момичета:)

Ех Мари,бързо да се оправяте Hug

Иве,супер че се е скрил обрива!:)И нашите пъпчета май завехнаха...А нашите адаши значи много общо имат JoyЗа лазенето така са в началото...А аз също направо съм проходила,никакво лазене:)

Добра,радвам се че мисията е била успешна този път Hug

Пламс,твоята принцеса почти същия режим има като нас:)Само дето вие май сте по напред със захранването.Simple SmileИначе и ние вечер лазим по одеала на земята,седим на масата с големите и ядем
нещо...но си е киселка след 21...и пак се пробужда с плачкане...сигурно зъбчетата...Благодаря,че споделихте какво ги правите:)Икаменова,вече и аз се замислям за проходилка...Точно за да има малко свобода преди да проходи.Ще видим де...

Мадам З,честита ви годишнина:)Още много по толкова!

Хубаво ме подсетихте за кус куса...още не съм давала,тя си яде сутрин попарка със сирене и с АМ,редуваме ги. Сега ще заръчам на половинката,че днес ще е тук.Ейй и есента ако откараме тук...направо да се запиша да гласувам тук за кмет JoyИ без това имам фаворит,че ми е познат hahaha

# 94
Искам да попитам майките , които ми казаха , имат инхалатори.Днес пристигна моя и гледам като индианец, въпреки упътването, нищо не е обяснено.Моят е на joycare, по колко физиологичен разтвор се изсипва във филтъра? Аз изсипах физиологимния разтвор във самото устройство, а май не трябваше newsm78
Сега разбрах, е не се изсипва във филтъра, голяма глупост направих,изсипала съм разтвора , там откъдето идва тока Sad

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 13:37 от mari:)

# 95
Мари моят е на Филипс и си има едно като флаконче с отмерено 1,2,3 ,4 на което се закача маркучето, което от другата страна пък се прикрепя към самото устройство и там наливам физиологичния разтвор. Слагам по 2,5 до 3 мл физиологичен разтвор два пъти дневно, но тъй като моята не понася маската и само с един накрайник който е за устата и го държа пред нея и съответно не е толкова ефективно моята ЛЛ каза че може и повече да наливам за да може да се събере поне 5-6 минути ефективна инхалация така да се каже и, останалото после си го изхвърлям, но не повече от 10 минути. Това е ако е в лека форма заболяването, ако е по напреднало така да се каже се слага 2,5 физиологичен разтвор и 0,5 вентолин, но все пак за вентолина се консултирай с лекар. Надявам се да съм била полезна Hug

# 96
Искам да попитам майките , които ми казаха , имат инхалатори.Днес пристигна моя и гледам като индианец, въпреки упътването, нищо не е обяснено.Моят е на joycare, по колко физиологичен разтвор се изсипва във филтъра? Аз изсипах физиологимния разтвор във самото устройство, а май не трябваше newsm78
Сега разбрах, е не се изсипва във филтъра, голяма глупост направих,изсипала съм разтвора , там откъдето идва тока Sad

нашия инх. е точно joycare  обаче разтвора се сипва във *бурканчето,шишенцето  и не знам как ад го нарека точно под маската-знаех къде се сипва течността,защото зимата ходихме цяла седмица по 3 пъти на ден в болницата на инхалации и точно за това си купих за вкъщи -да не висиме при всичките бацили и грипове там
май си объркала -внимавай да не стане беля -остави го на слънце или го издухай със сешоара -охх дано не се е прецакал ,че не е евтин -внимавай да не гръмне
сутрин,обед ивечер или само сутрин и вечер -както смогнете -като са по-малки дават да им се правят инх. ,колкото по-големи -толкова по-големи пазарлъци трябва Tired
инак една еднократна дозичка физ р-р сипвам -даже си правя  сама с морска сол -една суп лъж в кипяща вода 500мл и като изстине с нея ,защото е по-ефективна и истинска от физ. р-р
инак и с мед и лайка+100мл вода кипнати съм правила пак дозичка околкото физ. р-р
 дано се оправите бързо!!!! Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 14:21 от RikaRurika

# 97
Да питам софийските мами  - от къде  копувате  кус-кус на плазмон. В наше село такова животно няма. Ходила съм в "Била", "Рода", "ДМ" - е няма и няма, вече се  замислям  обикновен кус -кус да му дам.

А защо има нужда от "специален" кус-кус? Нали пак е с глутен или бъркам?  Аз правих супа с фиде и после врътвам всичко в шейкър каната. Взела съм и грис, чудя се да го правя ли с АМ. И каква всъщност е разликат м/у грис и инстантна каша като хранителна/енергийна стойност? Май все тая, нищо няма да разнообразя.
Гошко от вчера е с гъсти сополи. Сефте за , ден да станат чак жълти. Надявам се да е лек вирус.  То аз съм си виновна, май го простудих. Имах много задачи тези дни и постоянно слагам децата в колата, вадя и нося на ръце, пак в колата... за 1 час 4 пъти ги вадих. Вътре се изпотява, вън го лъхва студено... аман! Днес забравих нещо в къщи, рекох да не ги вадя от столчетата за 1 мин, набързо се качих с асансьора. Каката включила алармата с ритане и ги намерих двамата в сълзи  ooooh!  ooooh! ooooh!
Мари
като го изсушиш не го ползвай 1 ден  да се оправи хубаво. Дано каката оздравява бързо! 

# 98
Аз давам най-обикновен кускус, от този на топченцата. Купувала съм и гръцки на звездички, но задължително първо го препичам. Иначе става много лепкав и гаден. Препечен стои по-топчест. Пасирам го с малко краве масло и сирене. Много го обича.
Калина, Малена яде всичко с изключение на зеле, риба, фасул, овче и свинско месо. Започнахме захранването от третия месец с плодово пюре.

# 99
Мари, на моя разтвора се сипва в това контейнерче

Слагам между 3 и 5 мл физиологичен разтвор.

# 100
# 101
Мари, на моя разтвора се сипва в това контейнерче

Слагам между 3 и 5 мл физиологичен разтвор.

И аз точно така.

# 102
Николета Честит Рожден Ден на патерици! Желая здраве и на теб и на семейството ти и много усмивки!
Радвам се, че ви се е разминала болницата. Исках само да ти кажа, че не ти препоръчвам продуктите с логото на нестле. Онзи ден погледнах съдържанието на едно кремче на нестле и пишеше, че има модифицирано царевично брашно.

# 103
dobra ,  нямам на идея какво му е специалното на кус-кус-а на плазмон Wink може би е по-малък  като размери.

mama_Iva, мерси мила за  помоща за  намирането на  магазинче за  детска  храна Wink  Намерих  го, но  нямаше  кус-кус - към края на седмицата щяло да има.

plams , това с препичането не се бях сетила Simple Smile Мерси! Simple Smile

# 104
Аз препичам и брашното, когато й правя сиренена каша или домашен крем, по-леко става и не мирише на сурово.

Общи условия

Активация на акаунт