Отговори
# 630
Супер ми хареса този стол, но недостатък за мен е че няма легнало. А започва от 1 група  newsm78 Подходящо е ако няма да спи детето. За дете над 3-4 год. го виждам направо перфектно.

# 631
Супер ми хареса този стол, но недостатък за мен е че няма легнало. А започва от 1 група  newsm78 Подходящо е ако няма да спи детето. За дете над 3-4 год. го виждам направо перфектно.
Светле, права си. За много малко дете няма подходящи позиции. По спецификации би трябвало да има 3, но ми се струва, че реално почти няма наклон. Може да се ползва наклона на  седалката на колата. При нас в по-голямата кола седалките са на 90 градуса, но на малката са идеално полегнали  Mr. Green
виж тук: http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=ANnAoyPa7zE
Подобен тип седалка си заслужава да се купи ОТ 9м. за едри дечица. Те не могат да изкарат дълго в класа 9-18кг дори да не са я израстнали на височина. 5 точковия колан е изчислен, че издържа определени кг. и по-тежко дете може да ги изтръгне при удар. То пази Боже да не се разбира кое е реклама и кое истина  Praynig
Гракото го няма в европейските класации за сигурност, но според американските стандарти отговаря на изискванията. А като цена е мн. изгодно, от  UK 99 паунда и 10 паунда за транспорт (в БГ е 599лв  Crazy )

# 632
Симптомите на „свинския грип” (H1N1)  или само на обикновен  грип от перспективата на ГНМ са:

1. Течащ и запушен нос: „Това вони!”, „Преядох с това”, „Получих достатъчно!”, засягащ назалната мембрана.

2. Възпалено гърло: „Не мога да го преглътна”.-в буквален и в преносен смисъл
   3. Кашлица, бронхит, пневмония: страх или безпокойство.
Бронхит, респираторни проблеми,страх от обсановка, силен стрес.

Това , което написах звучи много  странно и неясно  Simple Smile , става въпрос за Германска нова медицина!Който има време и желание може да прочете в подписа ми.Става въпрос за това, че всички заболявания от хрема до рак идват от вътрешни конфликти породени от стресови състояния.
Мама Ива, малкият преживявал ли някакъв стрес последната седмица?Да е бил свидетел на конфликт, дори и една обикновена кавга в къщи?

След като станах фен на ГНМ , за кърменето мога да кажа , че създава една пълноценна връзка майка - дете, но мисля, че не оказва влияние- по малко боледуване.

ПС , Чакай малко...сега се сетих, че вие преживяхте болнична манипулация,детето ти явно е преживяло силен стрес покрай това, ето го отговора за мен!
Хубавото е , че при вас грипа се явява като оздравителен процес!Малкия го е преживял вече!Ох...звучи объркано но ако прочетете ще разберете за какво говоря Hug

аз се запознах набързо с ГНМ /всякакви алтернативни медицини ме интересуват/и мисля,че си е точно така -всички болести са от стрес и ядове/но и от храна-по скоро преяждане/ -важното е да разбереш повода и да простиш на себе си
това евсъщност смисъла на всичките източните философии като практиги -йоги,медитации ,мантри  и  всякакви такива *упражнения* за освобождаване от стрес и нпарежение
каквото и да се случи на човек -трябва да търси причината

# 633
Полезно ми е много това за столчетата, защото ние сме на група 9-18ки. Взехме го още когато детето беше на 6 месеца, защото просто си е по-едричък и беше невъзможно да се побира в кошницата. Сега махнах една допълнителна възглавница и столчето стана по-дълбоко и сякаш по-голямо. За сега му е супер, а и е по-легнало, а за нашите чести пътувания това си е задължително. Та ще видим за по-нататък да купим следващото за възрастта.

# 634
Добра, колко ще ти излезе столчета? Защо не вземеш Britax Evolva? http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 1_-1_119867_10001

# 635
Здравейте днес ставаме на 11 месеца,на обяд сме на консултация и после ще докладвам прегръщам ви всички.

# 636
Добра, колко ще ти излезе столчета? Защо не вземеш Britax Evolva? http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 1_-1_119867_10001
Britax-а е горе долу същия клас. Разгледах доста сайтове и повече хвалят Гракото. Но съм още в лека дилема. Наистина искам най-доброто. Гледах и Рикаро янг спорт. Не помня кое, но имаше едно, което може да се полза с 5 точковия до 70 либри, което е малко повече от Гракото.
Като пари излиза не повече от 265лв с доставката на Габ-ко.

# 637
Честит имен ден на всички, които носят името Димитър.

# 638
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ...
и тези който стават на 11 м  Hug живи и здрви да сте!
...ний още се борим със кашлицата и сополите...аз също давам ВЕНТОЛИН...малко се притеснявам от него защото преди да ни го изпишат се свързаха с кардиолог понеже бил по сериозен а ний все пак имаме сърдечен проблем със него давам още и клацид! Confused капки за нос макситрол и проспан капки за кашлица..неска вече е 3ти ден но все още не виждам ефект от този проспан за кашлица  Confused Rolling Eyes Sad може би е по бавно действа...
 иначе си пропи АМ давам Аптамил изяжда по цели 80мл  Hug Grinning
...след прегледа ни на ортопед казаха, че е добре вече му били озрели ябълките! притеснявах се защото нито иска да въврви с паяк нито с бънджи да скача, нищо иска само да лежи... Sad
*Елена* как е малката? ний сме февруари на преглед в софия и тогава ще ни е 2-рата операция (главната)  Flowers Four Leaf Clover  видях че си писала,че вий сте януари на преглед при д-р Велковски ли?
Ний имаме овлажнител за въздуха но няма никакъв ефект поне не забелязвам и сега смятам да взема инхалатор,че налкия или му е мн сух носа или има сополи никога не е нормален  Confused

# 639
Честит имен ден на всички празнуващи днес  bouquet

Николета,Елена,Мама Ива,бързо да се оправяте с вируса!С тази температура,Иве,си звучи сериозно.Как няма да си гроги???

И аз съм така.Нощес към 2 пак писъци,гушкам я,не може да се успокои.Пак давах Панадол но не знам облекчава ли я,пак промрънква.А уж вече горе виждам като резка нещо ама явно си я мъчат.Дано е това!Но не се сещам какво друго може да е...

В тези моменти съжалявам,че нямам кърма да мога по лесно да я успокоя.А така-друскане,люшкане,чайчета,бибки...тя не ще... #CrazyТа съм съгласна с Елена на 100%,че това си е най доброто успокоение.

Момичета,които вече давате храна от кухня...Да питам...Когато има нещо,което не са яли,пак ли го давате както при захранването???В смисъл по няколко лъжички за проба???И после с какво дохранвате ако е така?Страх ме е да даеам цяла порция от нещо дето не съм въвела...примерно леща... newsm78Вчера неото каза,че тя е захранена успешно и вече на почти 11 месеца,та да давам смело...но се притеснявам.Днес ще взема бележка от личната че няма алергии и ще се включим другата седмица.Дотогава трябва да дам кисело мляко.

Лек ден засега от нас:)

# 640
Ний сме на държавна кухня Simple Smile и леща няма там  Laughing само риба супа която захраних от там Simple Smile дадах я цялата  Embarassed Laughing и нищо му няма даже много я обича вече...жалко че е рядко  Thinking

# 641
Калинче, аз понеже не съм давала риба, а и ще я дам след годинката, въобще я пропускам. Но иначе бих пробвала първо с две - три лъжички да видя има ли реакция.

# 642
Честит имен ден на всички именници, да им е живо и здраво името!  bouquet

Нашият тати и той е Димитър, да е все така всеотдаен и грижовен!

Честити месечинки и на бебоците, другият месец започват рожденните дни, кога се изтърколиха 12 месеца... Hug

Калинче, когато не е яла нещо и го има в менюто на ДК, давам няколко лъжички за проба и дохранвам с другото ядене. Например - от рибената супа дадох да опита само и дохраних с второто, което беше картофена яхния. Когато имаше леща дадох само сосчето с малко сухар. Можеш да дохраниш с пюренце. Мен ме притесняват десертите които са повечето с прясно мляко и тях не ги давам.

# 643
Честит имен ден на всички празнуващи!!!!!!!   bouquet

Кали, аз давах всичко от кухнята направо, но имаше последствия. Бях сподилела, че получи колики от коприва и от спанак. Затова малко предпазливост не е излишна. Но наистина малко, без крайности при дете което досега не е давало реакции.

# 644
Здравейте пак сме си 10 килограма и 200 грама,беше свалила като бяхме в болницата,но сега си ги върнаи е 76,5см,аз вече дадох леща пасирана с хляб,вече не и давам сухар,но и аз сега ще вкарвам рибата и там ще действам внимателно иначе и готвено зеле вече и дадох пасирано,готвя без запръжки и силни подправки,за да може и тя да яде.
Честит имен ден на всички именици. Hug

Общи условия

Активация на акаунт