Гошко е роден дето се казва с АБ. В Токуда ги блъскат с АБ в кувьозите на общо основание. Моя, мисля е нямал нужда, той бързо се адаптира, но нали конвейера трябва да върви
Неонатолога, който го прегледа след изписването яко оплю АБ политиката в Токуда. Но въпреки, че ми боледува респираторно всеки месец до сега пу-пу-пу нито веднъж не съм дала АБ. Дори когато ми вдигна 39,5 минахме само с изопринозин и ежедневно на слушалки. Той всичко кара по-леко от кака си. Мисля, че нея сме я прецакали с поставянето на ваксините по календар и това винаги ще ми тежи на съвестта.Калинче, в най-тежкия зъбоникнещ период също давах панадол. Вярно или грешно, но не можех да го гледам как се гърчи от болки. За щастие тези кризи минават като пробие зъбчето.
А mama_jelly е писала докато публикувам. Една позната ми каза, че лекува подобно обезводняване с пиене на глюкоза. По съвет на акушерка още в родилното. Купува си банки от аптеката и според възрастта и килограмите дава "Х" количество и различен процент. Каза, че от всяко респираторно вдига детето за 3 дена на крака без други лекарства. Питайте вашия педиатър за това
Дано бързо се оправите
За 5ти път е с вирус Тея!
Не мога да си обясня откъде се появи това чудо - както беше леко зачервено, изведнъж пламна за няколко часа. Изписаха ни Имазол паста и бани със смрадлика. Днес има видимо подобрение, макар че тези неща се лекуват продължително. Досега не сме имали никакви проблеми, никога не е била зачервена или нещо подобно, та сега си изкарах акъла.

Затова обикновено я смесвам с оризова каша малко да "затегне"