Честит имен ден на всички Митковци, да ви е живо и здраво името и само с добро да го споменават

Бързо оздравяване на всички болнички

Кали, аз честно казано я захраних с риба точно от кухнята, обаче първия път тя не поиска да хапне повече от 3-4 лъжички, след това още малко и така чак на третото хранене с рибна манджа я изяде цялата, лично аз новите храни вече не ги въвеждам като в началото по лъжичка - две, но пък всяка майка си преценява, а и всяко бебче си е различно, едни имат алергии, други нямат, да чукна на дърво за сега не се е обривала и не е показвала непоносимост или алергия към нищо и може би за това съм и по-смела в това отношение

Ние пък този месец сме качили 200 гр., но не сме пораснали на дължина, което според мен хич не е така ама хайде
Сега сме гордите 6 550 гр. и 67 см., според мен сме 69, ама айде .... Вече ходим без чужда помощ, е клатушкаме се като патета и аз постоянно кръжа около нея като ходи, но вече мисля, че е време за прощъпалник А пък аз да се оплача малко, от три дни имам разстройство, миналата нощ повръщане, онзи ден гадене, ужас
Обаче това се повтаря вече за последните три -четири месеца всеки месец, ей така по два - три дни ми е лошо, повръщам, разстройство, първо мислех че е вирус, обаче явно не е. Днес ходихме в Александровска болница на преглед. Искаха да ме оставят в болницата, да ми правят изследвания, но се разбрахме да ходя сутрин и така три дни, да видят какво ми е, да не би пък нещо хормонално, че на мен от четири месеца ми се върна цикъла и от тогава горе-долу започнаха тия неразположения. Видяха ми малка песъчинка в жлъчката, но казаха че тя не би трябвало да прави проблеми, общо взето няма нищо притеснително, обаче на мен не ми е добре 
Хайде, хубав ден на всички

Честито прохождане на Ивона! 

Пак се почна да не мога да се обърна на туй скърцащо походно легло дето спя до нея.Всичко чува.Днес ще карам половинката да го махне и да ми внесе матрака от мойто си легло в спалнята.Ще го метна на пода и така ще спя.Поне да не скърца нищо...То преди беше паркета,сега това...Леко спи и това си е!
Има полза от този вит. Д дето го давах в големи количества, главата му е станала доста твърда