Оракулските карти на Мадам Ленорман - тема 8

• 52 806
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Mirenka Писанката ги има Simple Smile Аз действам с един сайт на руски Simple Smile
Ми и двамата сме инати. Аз наистина не разбирам вече тия карти
питах какво ще се случи скоро между нас
същите излизат "сърце, лилии, мече, звезди, жена мъж - отучнение ключ, слънце, облаци"
Лудница  #Crazy

# 661
Mirenka Писанката ги има Simple Smile Аз действам с един сайт на руски Simple Smile
Ми и двамата сме инати. Аз наистина не разбирам вече тия карти
питах какво ще се случи скоро между нас
същите излизат "сърце, лилии, мече, звезди, жена мъж - отучнение ключ, слънце, облаци"
Лудница  #Crazy
Картите са пред теб и ги отнасям към теб самата, а именно, че те описват като чувствена жена, романтичка, когато си с него се чувстваш добре, способна си да направиш много неща, за 31-6 -може би в един момент си толкова щастлива и лъчезарна, в следващия-нещо те угрижва...

# 662
Мерси Simple Smile Но аз питах какво ще стане -  ooooh! еми то времето ще си покаже Simple Smile

# 663
Мерси Simple Smile Но аз питах какво ще стане -  ooooh! еми то времето ще си покаже Simple Smile

Е, не всеки път картите дават конкретен отговор...

# 664
Момичета искам да ви питам нещо. Всеки път когато тегля карти за нас двамата и за "връзката" ни ми излиза път (това ясно) но и кораб - та него незнам как да го тълкувам и двамата няма къде да пътуваме, не мога да разбера какво и е значението при такива въпроси....Благодаря за помощта  Hug

# 665
Момичета искам да ви питам нещо. Всеки път когато тегля карти за нас двамата и за "връзката" ни ми излиза път (това ясно) но и кораб - та него незнам как да го тълкувам и двамата няма къде да пътуваме, не мога да разбера какво и е значението при такива въпроси....Благодаря за помощта  Hug
корабът не се тълкува само буквално, като път, може да бъде и промени

# 666
И аз да кажа за Корабът Simple Smile. Той  символизира още нови переспективи, мисли и идеи, планове, комуникация, бързо развиващи се събития....  Simple Smile

# 667
Такам, след сънчо, ми се паднаха интересно картии, май пак не са по върпоса, затова искам да ви пиутам, как ги тълкувате вие.

Въпроса е ще ми пише ли днес?

2 детелина, 29 жена, 20 градина, 28 мъж, 36 кръст........17 щъркел и 7 змия
поясняващи
24 сърце, 33 ключ, 25 пръстен, 11 коса и 10 метла

След малко ще се включа, че ми се допуши  hahaha

# 668
Ти още таиш надежда нещата да се оправят, иска ти се да се срещнете. Градината е символ и на неоснователни илюзии. Може би ще получиш новини от него от далече - щъркела, но "враг на прага" означават щъркел  и змия. Мисля че може би ще те потърси - не излизат конник или писмо, които традиционно се свързват със новини, но пък щъркела...
от дръуга страна сърцето, кюча и пръстена също са израз на желанията ти, а косата и метлата - онова, което се е случило - болезнения край

# 669
Явно за теб е много важно, теглих ти карти за да бъде по безпристрастно
пътища, дете, планина, куче, конник, парк
допълнителни мишки, детелина, гроб, кръст, метла и коса...
съжалявам мила Simple Smile

# 670
Уаууу как можа всички гадни карти да изтеглиш  Joy Joy Joy.

Явно ще се свърже с мен, ама какво от това. Няма да ми каже това което искам. Всичко е приключило и трябва да го осъзная, най накрая. картите си ми го показват от 3 седмици, ама аз не тъпа и упорита, все се надявам да ми покажат и нещо хубаво...ама то няма как, не зависи от тях.

# 671
момичета ето ме и мен отново Simple Smile
Пуснах си една подредба на въпроса какво ще се случи мжду мен и мъжа Х до края на седмицата и ето какво ми се падна:
2детелина 1 конник 28 мъж 21 гора 33 ключ и допълнителни 22 път 29 жена и 30 лилии
Според мен ще има покана, макар и да е малко студен в момента и някакво колебание дали от мен или него незнам, но все пак ще има среща Simple Smile

# 672
Аз обаче не виждам среща. Виждам че ще има някакво известие спрямо мъжа. Ще се чуди, някаква трудност ще има...но в крайна сметка ще избере теб, ти ще си му фаворита. Но дали ще се видите, картите не дават точен отговор.

# 673
Здравейте с днешна дата..
Пускам една подредба за мен в която искам да разгледаме всеки един аспект в живота ми../ работа- безработна съм/ ,отношения -мъж -жена, финанси,С две думи всичко.
Ще съм ви благодарна ако се включите момичета.
 хубав неделен следобед на всички!

Намираш се в дома на парите, очакваш някакви пари, но е има проблем с тях или ще се забавят. Трябват ти за нещо свързано с къщата или някой от вас, като че ти трябват, за да отидеш на някаква среща...тук малко ми е объркано дали от срещата се надяваш да паднат паричките или ти трябват парички за тази среща, за да можеш да отидеш. Но това събиране/ тази среща не ми харесва. Ще научиш нещо лошо за някое детенце, но нещата с него ще се оправят, не се притеснявай. Ще научиш някаква тайна от някой мечок, която може би си очаквала, но те е гризяла от вътре. Надявала си се да не е истина...тази тайна ще те нарани и ще се чувстваш самотна. Някой приятел ще се опита да те изкара от облачното настроение и да промени нещата. Промяната несъмнено ще дойде и ще почувстваш отново топлинка в сърцето си.

Любовта..мъжа ме притеснява, имам чувството че има друга жена и то доста хитра. Някакво писмо ми се появява, дали ти няма да получиш някакво писмо и да разбереш всичко за тяхната връзка...но всичко ще е по доста хитър начин.  newsm78. Това ще доведе до тоталния край, който ще бъде трънлив и тежък. за теб. Но в крайна сметка всичко ще се оправи, слънцето ще изгрее и на твоята улица, както се казва, всичко лошо ще се изчисти и ще мине, но ще трябва време.

Ама аз не съм добра на тези подредби, дано да бъркам  Hug

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 17:37 от pisankata

# 674
Здравейте!
Днес си теглих дневни карти и ми се падна това:
29 жена 28 мъж 25 пръстен и две допълнителни 13 дете и 17 щъркел

Според вас дали е се случи нещо хубаво или просто ми се иска да се случи и зато ми излизат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт