Волейболните ни национали (тема 9) - За феновете с любов

• 23 039
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Ми и аз виждам, че нещо няма. Мълчат от Спортал(те като не трябва приказвам само) ooooh!
Сипвам си едно винце, че съм и с главоболие.. Домашната ракия не ми се отдава Mr. Green

# 211
Не го дават никъде Cry

Но ето тук коментират мача Peace
Айде наздраве и от мен с домашно червено и варени кестени Wink

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 23:07 от lozeva

# 212
Нищо не видях и не разбрах.  Rolling Eyes

# 213
Е, 3 на 2 гейма за италианците, ама може да е нагласена работа.Първи гейм 25 на22 за Ит. Втори гейм 25 на 19 за Радостин. Ама Цецо и Казийски си направиха всичко.Трети за Ит.26 на 24, четвърти за Радостин 25 на 19 и пети за Ит. 19 на 17.
Лягам си, че се олях и съм се и понапила порядъчно, дано не съм написала пак някой бисер.

# 214
 Joy Не си.  Laughing Цецо станал МВП, браво.

# 215
Здрасти, бенда! Как сте? Надувате фанфари Joy Бра-во!
Седнах да търся дамския финал на предквалификацияата ама нек'ви азърски сайтове и се отказах та ще ви нагледам HugНенагледни сте ми, ей!

Е, 3 на 2 гейма за италианците, ама може да е нагласена работа.Първи гейм 25 на22 за Ит. Втори гейм 25 на 19 за Радостин. Ама Цецо и Казийски си направиха всичко.Трети за Ит.26 на 24, четвърти за Радостин 25 на 19 и пети за Ит. 19 на 17.
Лягам си, че се олях и съм се и понапила порядъчно, дано не съм написала пак някой бисер.

Радо ннннне нагласява мачове! Радо ги тупва отзад и им вика - излизате и мачкате Mr. Green

# 216
Интересно ако премиерът, който му е толкова мил, каже: Падай, бе!, ще твърди ли още Радо, че няма да води мача?  Whistling

Дедо, гласуването започва от утре, загряваме.  Laughing Като пуснат твоята категория за гласуване, глей кво става!  Mr. Green

# 217
Опп ето ме и мен. Здрасти Дедо и наздраве банда! Време е за пиене пак. Ех тази зима , поне това и е хубавото. Изнервена съм нещо от шофиране и си трябва Laughing Чакам с нетърпение вече гласуването.
Симпли логиката ти за премиера и мачовете ми е много интересна и наистина се чудя какво би станало.Ама такъв мач няма да има, глей' к'во става на квалификациите Mr. Green

# 218
Момичета, сериозно - не ме вълнуват форумски призове.
Ако ме надиплите там, ще ви скъсам ушите!
Сипмли, ти си главаната за бой Laughing

# 219
Йехууу, момичетата биха с 3-2! Прескочиха едно стъпало!
Тоз Абонданца ще излезе пич.
Вие не гледате ли момичешкия отбор, да ви питам аз Laughing

# 220
М аз лично не  Naughty Браво на тях, ама нещо съм със слаб интерес това е. Искам истински бой-мачове и всичко с Радо и момчетата на наша земя! Crossing Arms

# 221
 smile3534 Дааа, говори ми, говори.

Не гледам момичета.  Crossing Arms

# 222
Спирам да ти говоря. Изобщо таз тема я забравям.
Ама ха! Никакви удоволствия за теб, докато не бием Бразилия и Русия!
Няколко пъти! На финал! Заедно! Ама ха! Twisted Evil

# 223
ААА дедо какви са тез приказки, моляте не ни зарязвай така по тъч линията Rolling Eyes

# 224
Да, бе, да, аз съм виновна сега, та да чакам да бият Бразилия и Русия на финал.  Crossing Arms Ми хубаво тогава, чувствам се с отвързани ръце, почвам с боя, докато не спечелим няколко пъти.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт